Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?
B1651 Vannesahalaitos Osta Kuvia

B1651 Vannesahalaitos

Logosol B1651 sahaa tukkeja jopa 1651 mm:iin asti

Logosol B1651 on erittäin vakaa vannesaha, jolla on valtava kapasiteetti. Soveltuu jopa 1500 mm leveiden levyjen (leveät puukiekot, joissa on luonnollinen reuna) tehokkaaseen sahaukseen. Raskas sahauskisko on suunniteltu niin, että se kestää helposti niiden valtavien tukkien painon, joita sahalaite pystyy käsittelemään. Ainutlaatuinen ominaisuus on, että voit sahata sekä valtavia tukkeja että pieniä tukkeja samalla tehokkaalla ja tarkalla tavalla, mikä tekee sahalaitteesta erittäin monipuolisen.

Verrattuna samankokoisiin ja samassa hintaluokassa oleviin sahalaitoksiin on suuri ero sekä toiminnassa että vankassa rakenteessa. B1651 on vakaampi, älykkäämpi ja helppokäyttöisempi.

B1651:n edut:

Sahaa enintään 1651 mm leveät tukit. Ihanteellinen leveiden, luonnollisella reunalla varustettujen levyjen, niin sanottujen laattojen, valmistukseen.

Siirrettävän kiinteän teränohjaimen ja tukkien tukitukien kiinnityksen ansiosta sahalaite soveltuu myös pienemmän puutavaran sahaukseen. Tämä on ainutlaatuista tämän kokoisille sahoille.

Erittäin vakaa rakenne, jossa on vahvistetut tukihyllyt ja vahvistettu vääntöjäykkä päätylevy.

Telin ylimääräiset laakerit takaavat erittäin vakaan pyörän liikkeen.

Moottoroitu Easy Set -korkeudensäätö ja automaattinen Pro Set -tietomittari älykkääseen ohjaukseen, joka on suuri apu haluttujen leikkausten ohjelmoinnissa.

Suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Logosolin muiden vannesahojen tavoin se on erittäin kestävä, älykäs ja tyylikäs.

Sahan päässä oleva työkalulaatikko toimii myös askelmana, joka helpottaa veden täyttöä.

Integroitu kaapelinhallinta

Ohjaa sahaa sahan päädystä käsin.

Syöttölaitteessa on kaksi moottoria, yksi sahanpään kummallakin puolella, ja kummassakin on oma syöttöketjunsa. Sitä käytetään tukkipohjan päässä.

Easy Set, Pro Set ja Pro Feed kuuluvat vakiovarusteisiin

Easy Set antaa sinulle sahanleikkauksen (sahauspään korkeus) sujuvan säädön Pro Setin avulla sinulla on Easy Setin älykäs ohjaus, jolla voit asettaa haluamasi sahanleikkaukset. Syöttö, Pro Feed, syöttää sahauspäätä edestakaisin tukin läpi.

Pro Set, automaattinen tiedonmittauslaite on Easy Setin älykäs ohjauslaite, joka Pro Set, automaattinen tiedonmittauslaite on Easy Setin älykäs ohjauslaite, joka on suuri apu haluttujen leikkausten ohjelmoinnissa. Erittäin hyvä ohjausjärjestelmä, joka on täysin eri tasolla kuin alan vastaavat ratkaisut.

Näet kaikki tiedot näytöltä ja voit helposti ohjata sahanpään tarkkaa asentoa napin painalluksella.

Ohjelmoi, mitä leikkauksia haluat tehdä, joko yksittäisiä paksuuksia tai sarjan levyjen paksuuksia.

Pro Set auttaa sinua laskemaan, kuinka monta lautaa ja lankkua voit saada tukista ja missä järjestyksessä saat suurimman tuoton.

Pro-sarja on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät korkeaa laatua ja helppoa sahausta.

Vaa'assa on myös Last Cut -ilmaisin, joka muistaa viimeisimmän leikkauksen ja toimii viitteenä seuraavaa leikkausta varten. Näin sahanpitäjän on helpompi valmistaa puuta täsmälleen oikean mittaisena joka kerta. Työskentelet nopeasti ja mukavasti ja saat täydellisen sahaustuloksen.

Pro Feed, sahauspään ajo eteenpäin

Sahan päässä olevasta ohjausyksiköstä voit ajaa sahauspäätä edestakaisin kiskolla säädettävällä nopeudella. Konsoli on kokoontaitettava optimaalisen näkyvyyden varmistamiseksi sahauksen aikana. Sinun ei tarvitse kävellä sahauspään kanssa melussa ja lastuissa, ja syöttönopeus on tasainen ja optimoitu parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Erittäin ergonominen muotoilu ja helppokäyttöinen.

Syöttö on yhdistetty Pro Set -ohjelmaan, jossa voit myös säätää sahaussahauksen sauvasta (nostaa-laskea sahauspäätä) joko manuaalisesti tai asettamalla erilaisia "reseptejä" sille, miten haluat sahata seuraavan sahauksen. Syöttö tapahtuu ketjulla ja se on saatavana sekä 12 V:lle että 400 V:lle (bensiinisaha / sähkösaha).

Erikoisvahvistettu hirsivuode, jota voidaan helposti pidentää.

B1651-mallissa on vahvistetut tukkihyllyt, vahvistettu kiskorakenne, lisäjalat tukkihyllyjen alla ja vääntöjäykkä pääty. Voit käsitellä poikkeuksellisen suuria tukkeja 1764 mm leveällä ja 6232 mm pitkällä sahauskiskolla. Logosol B1651 sahaa vakiona erittäin suuria tukkeja, jopa 4380 mm pitkiä ja halkaisijaltaan 1651 mm:n tukkeja. Jos haluat sahata pidempiä tukkeja, sahausrunko voidaan pidentää mihin tahansa pituuteen.

Kiinteät kiilat ja tukin kiristimet

Käytä suurimpia tukkeja varten neljää tukevaa teräskiilaa tukin lukitsemiseksi paikalleen. Käytä pienempiä tukkeja varten tukkipuristimia, joissa on tukevat kahvat ja vankka rakenne, jotta tukki voidaan kiinnittää suurella voimalla puuta vahingoittamatta. Ominaisuus lukittuu yhtä hyvin ensimmäisillä leikkauksilla kuin viimeistä ohutta lautaa sahattaessa.

Hihnapyörät, jotka ovat yhdistettyjä tuulettimen pyöriä.

Kevytmetallivanteet ovat yhdistettyjä tuuletuspyöriä, jotka jäähdyttävät sahanterää ja toimivat ilmajarruna. Puhallinpyörät puhaltavat lastut pois ja pitävät sahauspään sisäpuolen ja työpisteen puhtaana ja siistinä. Tämä on suuri etu teränvaihdon ja huollon yhteydessä.

Teho tarjoaa kapasiteettia

Tehokkaat moottorit antavat sinulle lisää kapasiteettia. Tarjolla on kaksi bensiinimoottorivaihtoehtoa: Briggs & Stratton 23 hv ja Loncin 27 hv sekä 12 kW:n sähkömoottorivaihtoehto. Bensiinimoottorit ovat ammattilaismoottoreita koviin olosuhteisiin. Sähkömoottori on erittäin tehokas ja tarjoaa tarvittaessa lähes kaksinkertaisen nimellistehon sahauksen aikana.

Valmiina lähtöön

Logosol B1651 on erittäin pätevä tukkivannesaha niille, jotka haluavat sahata vannesahalla. Voit aloittaa tuotannon nopeasti ja aloittaa sahauksen pian sahan toimituksen jälkeen.

1 Bahco Carbide Carbide Erittäin tuottava ja hankaamaton ammattilaisterä niille, joilla on korkeat vaatimukset täydelliselle puutavaran tuotannolle ja minimaaliselle huollolle. Tässä sahanterässä on karbiditerästä sahaushampaissa ja se säilyttää terävyytensä erittäin pitkään. Terää ei tarvitse koskaan teroittaa, joten voit käyttää aikaa maailman hauskimpaan asiaan - oman puun sahaamiseen!

Älykäs ja tyylikäs vesijäähdytys magneettiventtiilillä, joka aktivoituu automaattisesti, kun sahan moottori käynnistetään sähköversiossa ja kun kaukosyöttö käynnistetään bensiinimoottoreissa.

Tehokkaat kiilat suurten tukkien turvalliseen lukitsemiseen.

Tukinpidin ja tuki todella hyvä normaalia puutavaraa sahattaessa.

Älykäs teränohjain, jossa kiinteä puoli on siirrettävissä alle 1000 mm:n pientavaraa varten.

Tuotteet ja hinnat

1 Nimike(ttä)

/ sivu

1 Nimike(ttä)

/ sivu

Etsi varaosia ja leikkuuvarusteita

Sulje
Tuoteryhmät
Näytä hinnat