Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?
F2 Farmer's ketjusahalaitos Osta Katso video Kuvia

F2 Farmer's ketjusahalaitos

Siirreltävä sahalaitos laadukkailla yksityiskohdilla

Logosol F2 ketjusahalaitos on kevytrakenteinen siirreltävä sahalaitos jolla helposti sahaa tukkeja jotka ovat jopa 50cm halkaisijaltaan. Sahalaitos on myöskin niin kevyt, että voit helposti itse nostaa ja siirrellä sitä tarpeen mukaan. Rakenne perustuu metrin pituisista osista, jotka helposti voidaan kuljettaa esimerkiksi auton peräkontissa. Voit siis muutamassa minuutissa asentaa sahalaitoksen kotipihalle, mökille tai vaikka metsään.

Sahalaitos on edullinen ja todella helppokäyttöinen. Vaikka et koskaan aikaisemmin olisi sahannut, pääset nopeasti käyntiin ja voit valmistaa laadukkaat puutavarat tulevaan rakennusprojektiisi. Sahaat puutavarasi tarkkoihin toivomiisi mittoihin. Itsestään lukkiutuva korkeudensäätö kiinteillä mitoilla ja selvät mitta asteikot helpottavat ja nopeuttavat sahalaitoksen kanssa työskentelyä.

Useampia moottorivaihtoehtoja

Moottorisahan syöttökelkka ja 4 metrin pituista sahapalkkia tekee sahalaitoksesta erittäin helppokäyttöisen ja monipuolisen. Työnnettävä kelkka liukuu helposti ilman vastusta palkkien päällä sahatessa ja sahan voi myös helposti nostaa sahauksen päätteeksi palkilta. Stihl MS391 on sopiva moottorisaha Logosol F2 sahalaitokselle. Siinä on 3.3 kW moottori ja painaa 6,4 kiloa. Tehokkaammalla Stihl MS661 sahalla sahaus sujuu vieläkin nopeammin.

Sahalaitoksen kiinteän asennuksen vaihtoehdoksi löytyy myös Logosolin valmistamat sähkösahat, joissa moottoritehojen lisäksi löytyy eri laippa ja syöttö vaihtoehtoja. Sähkösahan ja syöttölaitteiden avulla saat huomattavasti enemmän tehokkuutta sahaamiseen. Voit myös jyrsiä hirsiä sahalaitoksessa. Logosolin hirsijyrsin löytyy sekä sähkömoottorilla ja myös moottorisahaan asennettavaksi.

Sopii kaikille puulajeille

Logosol F2 sahalaitoksella voit sahata kaikkia puulajeja, kovasta tammesta ja muista jalopuista tavallisiin havupuihin ja myös pihapuita, esimerkiksi omenapuuta. Sahaustulos on mittatarkkaa ja ketjusahauksen jälki on erittäin tasainen, joka on helppo viimeistellä tarpeen mukaan. Sahanpuru poistuu ketjun mukana sahatessa. Sahatun materiaalin pinta on siis puhdas ja puruton kun olet sahannut valmiiksi.

F2 Sawmill on täydellinen sahalaitos sinulle, jos haluat sahata itse omat puutavarat. Sahalaitoksen voi helposti sekä asentaa käyttöä varten, kun myös purkaa kuljetusta tai säilytystä varten. Saat monipuolisen työkalun, joka sisältää kaikki toiminnat joita tarvitset saadaksesi hyvän tuloksen työllesi. Sahalaitos voidaan asentaa kaksi metriä tukkihyllyjen välissä pidemmille tukeille vaihtoehtoisesti metrin etäisyydellä toisistaan pienemmille puille, kuten esimerkiksi hedelmäpuille.

Huoltovapaa ja kevyt sahalaitos

Logosol F2 on valmistettu vahvasta eloksoidusta alumiinista, materiaali jolla on paljon hyviä ominaisuuksia. Saat täysin huoltovapaan kevytsahalaitoksen joka ei koskaan ruostu ja joka kestää jopa tuhannen kilon painoisen tukin. Voit sahata 3,8 metriä vakiomittaisella sahalaitoksella, mutta jos haluat sahata pidempiä tukkeja voi sahalaitosta jatkaa kuinka pitkäksi tahansa. Jatkokset löytyvät puolen metrin ja metrin pituisina osina ja useampia tukkipetejä voi asentaa pidempien tai painavampien tukkien sahausta varten. Niitten avulla saa tukin pituuden ja painon jaettua, niin että jokainen sahauskerta on varmasti mittatarkkaa. Jatkosten lisäksi voi sahalaitosta päivittää monilla muilla tarvikkeilla.

Edut

Kevytsahalaitos joka on nopea asentaa käyttöön. Sen purkaminen käy myös todella nopeasti ja helposti kuljetusta tai säilytystä varten.

Sahalaitos on rakennettu metrin paloista jotka sopivat helposti tavallisen auton peräkonttiin kuljetusta varten.

Todella kätevä työnnettävä sahakelkka liukupaloilla, rakennettu niin, että syöttöveivi ja laipan kärkiohjuri voidaan asentaa jälkeenpäin. Moottorisahat, sähkösahat, hirsijyrsin ja syöttölaitteet sopivat sahalaitokseen.

Kulutusta kestävä ja likaa hylkivä pinta. Ruostumaton.

Sahalaitosta voidaan pidentää ja muokata sopivaksi tarpeen mukaan.

Helppokäyttöiset vinssit ja tukkihyllyt jotka yhdessä kestävät tonnin painon!

Itselukittuva mitta-asteikko jossa kiinteät sahamitat takaavat puutavarallesi tarkat mitat.

Lastaussuoja tarttuu tukkiin ja tukee sahalaitoksen tukkipetejä tukin lastauksen yhteydessä.

Säädettävät jalat helpottavat sahalaitoksen asennusta epätasaisella alustalla.

Vahvat lukitukset sahalaitoksen ja palkkien osien liitoksille helpottaa asennusta ja lisää sahalaitoksen tukevuutta.

Käytännöllinen kantokahva. Keskiliitoksen alapuolelta löytyy vaaka-asennossa oleva, tukeva kahva, jonka avulla sahalaitoksen nostaminen ja siirtäminen on helppoa.

Kaksi XL kulmatukea sisältyy.

Tuotteet ja hinnat

10 Nimike(ttä)

/ sivu

10 Nimike(ttä)

/ sivu

Etsi varaosia ja leikkuuvarusteita

Sulje
Tuoteryhmät
Näytä hinnat