Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?
Big Mill, suurten tukkien sahalaitos Osta Katso video Kuvia

Big Mill, suurten tukkien sahalaitos

Ihanteellinen järjestelmä suurten tukkien sahaukseen

Todella suuria puita voi löytää sekä metsistä että vanhoista puistoista ja puutarhoista. Kun puita kaadetaan, ei ole aina käytettävissä oikeanlaisia työkaluja tukkien sahaamiseen arvokkaiksi laudoiksi. Hyvin paksut tukit on helpointa sahata paikan päällä, ja Logosol Big Mill on tähän ihanteellinen ratkaisu. Paketti sisältää sahatelineen suurille moottorisahoille ja sahapalkit, jotka antavat vakautta ja optimoivat tarkkuuden.

Uusia mahdollisuuksia kaikkein paksuimpien tukkien käsittelyyn

GHyvin paksut tukit on helpointa sahata paikan päällä. Logosol Big Mill on täydellinen ratkaisu arvokkaiden jättiläistukkien yksilölliseen käsittelyyn. Sahaa erilaisista hienoista puulaaduista leveitä, särmäämättömiä levyjä. Kaksinkertaisilla sahapalkeilla varustettu järjestelmä antaa vakautta ja optimoi tarkkuuden. Työskentelet nopeasti ja turvallisesti mukavassa asennossa. Pienellä harjoittelulla pari minuuttia riittää säätöjen tekemiseen seuraavaa sahausta varten. Sahalaitoksella voi sahata jopa 2,7 metrin pituisia ja halkaisijaltaan 135 cm tukkeja. Laitteistoa voidaan pidentää pitempiä tukkeja varten.

Palkkipaketti Big Milliin

Big Millin palkkipaketilla saat parhaan tarkkuuden ja tarkat mitat jokaisella sahauksella. Erittäin helppo säätö sahausrakojen välillä. Mukava sahaus kammen avulla antaa tasaisen paineen ja todella hyvän sahaustuloksen. Palkit ovat vakiona 3 metrin pituiset.

Ylikokoisista tukeista ainutlaatuisiksi lankuiksi Logosol Big Millin avulla

Kiinnitä palkkipaketti tukin kohtaan, josta haluat aloittaa sahaamisen. Sahateline nostetaan päälle ja se liukuu kevyesti sahapalkeilla.

Sahatelinettä ajetaan eteenpäin kammen avulla. Työskentely on kevyttä ja menetelmä tuottaa vakaan ja tasaisen paineen tukin läpi.

Kunkin sahauksen jälkeen palkkipaketti ja sahateline lasketaan. Mukana toimitettavien mallien ansiosta mitta on helppo asettaa seuraavalle laudalle.

Tukki on nyt sahattu hyviksi, yksilöllisiksi lankuiksi täsmällisten mittojen mukaan. Laitteistolla voidaan käsitellä halkaisijaltaan jopa 135 cm:n kokoisia tukkeja.

Edut

Mukava käyttö kammen avulla antaa tasaisen paineen ja todella hyvän sahaustuloksen.

Enintään 66 tuuman (167 cm) terälaippa antaa sahausleveydeksi täydet 135 cm. Pitempi terälaippa voidaan tilata erikseen.

Moottorisahat ja terävarusteet myydään erikseen.

Turvallista ja tehokasta sahausta täsmällisillä mitoilla.

2,7 metrin sahauspituus, voidaan pidentää.

Mukana työkalu ketjun vaihtoon ja mallit tarkkaan säätöön eri lankun paksuuksia varten.

Kaksinkertaiset palkinpitimet tarjoavat vakauden ja suuren mittatarkkuuden.

Ketjun vesijäähdytyksen ansiosta ketju pysyy terävänä pitkään.

Erillinen öljypumppu terälaipan kärjen voiteluun vähentää laipan kulumisen minimiin.

Helppo säätö sahausrakojen välillä.

Tuotteet ja hinnat

3 Nimike(ttä)

/ sivu

3 Nimike(ttä)

/ sivu

Etsi varaosia ja leikkuuvarusteita

Sulje
Tuoteryhmät
Näytä hinnat