Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?

Takuuehdot

Takuu on meille itsestäänselvyys!
Logosol on aina tunnettu loistavasta laadustamme ja olemme siitä ylpeitä! Työskentelemme kuitenkin aktiivisesti parantaaksemme laatua jatkuvasti, ja siksi voimme nyt tarjota 5 vuoden takuun.

5 vuoden takuu

Voit rekisteröidä tuotteesi meille ja pidentää takuun tavallisesta kahdesta vuodesta täyteen viiteen vuoteen! Se tarkoittaa kolmen vuoden ylimääräistä mielenrauhaa. Olemme varmoja tuotteidemme ensiluokkaisesta laadusta, koska keskitymme rakentamaan vankkoja koneita, jotka kootaan omassa tehtaassamme laajalla laadunvalvonnalla. Takuutarjous on voimassa vain, jos rekisteröit tuotteen 30 päivän kuluessa laskutuspäivästä.  Rekisteröi koneesi nyt ilmaiseksi! Se on sen arvoista! 5 vuoden takuu kattaa premium-tuotteemme, joihin kuuluvat vannesahat, moottorisahat, höylät, Big Mill Wide Slabber, sähkösaha, tukkitalon jyrsin, syöttölaitteet, hydrauliset pakettivannesahat, Easy Set, Pro Set, Pro Feed, pakettikorkit.

Rekisteröi tuotteesi täällä »

Alla olevassa tekstissä kuvataan takuusitoumuksemme ehdot ja laajuus. On tärkeää huomata, että nämä ehdot eivät rajoita lakisääteisiä oikeuksia, joita koneidemme loppuasiakkailla voi olla vikatapauksissa. Loppuasiakkailla on oikeus vaatia näitä lakisääteisiä oikeuksia maksutta ja rajoittamatta tarjoamaamme takuuta.

Sähkömoottorit ja komponentit

Takuu kattaa sähköjärjestelmän asennusvirheet. Sähkökomponentit, kuten moottorit, kontaktorit ja ohjaimet, ovat erittäin luotettavia ja niiden käyttöikä on pitkä, kun niitä käytetään oikein. Takuu ei kata vikoja, jotka johtuvat väärästä sähkökytkennästä, ylikuumenemisesta tai veden aiheuttamista vaurioista. Katso alla.

On tärkeää, että sähköjärjestelmässä on oikea jännite ja virta ja että mikään jännitteinen osa ei ole alttiina nestemäiselle vedelle. Ole siis varovainen alusta alkaen.  

Sähköliitäntä

Koneen omistajana olet vastuussa siitä, että koneessa on oikea virtalähde. Jos sähkömoottori tai kontaktori vikaantuu, sinun on tarkistettava, että siihen syötetään oikea jännite ja virta kaikissa vaiheissa. Vaurioitunut liitäntäkaapeli, väärin mitoitettu liitäntäkaapeli tai kiinteistön pistorasian riittämätön kapasiteetti voivat aiheuttaa moottoreiden ja komponenttien vikaantumisen.

Kosteus

Kun suljettuja tiloja, kuten sähkökomponentin koteloa tai moottorikoteloa, säilytetään ulkona tai muissa kosteissa tiloissa tai tiloissa, joissa on lämpötilaeroja, koteloon voi kertyä vettä ilmassa olevan vesihöyryn tiivistymisen vuoksi. Löysää säännöllisesti sähkömoottorin tyhjennystulppa, jos sellainen on, ja varmista ennen virran kytkemistä, ettei koteloihin ole kertynyt kondenssivettä.

Ruostetakuu

Takuu on voimassa, jos ruostunut osa menettää toimintakykynsä tai ruostuu läpi. Tämä tarkoittaa sitä, että tuote ei enää voi täyttää käyttötarkoitustaan tai että ruoste on tunkeutunut materiaalin pintaan ja muodostanut reiän.

Poikkeukset

Takuu ei ole voimassa, jos tuotetta käytetään muulla kuin käyttöohjeissa tarkoitetulla tavalla, jos turvallisuus- ja huolto-ohjeita laiminlyödään, jos konetta muutetaan tai muutetaan millään tavalla. Takuu ei myöskään ole voimassa, jos tuote altistuu syövyttäville aineille, äärimmäisille lämpötiloille tai liialliselle kosteudelle.

Takuuvaatimukset

Takuukorvausvaatimuksen tekemiseksi sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme ja toimitettava ostotodistus, kuvaus ongelmasta ja kuvia ruostuneesta osasta. Tämän jälkeen tarkastamme tuotteen ja päätämme, onko takuu voimassa. Jos takuu on voimassa, vaihdamme tuotteen harkintamme mukaan.

Huoltovaatimukset

Takuun edellytyksenä on, että tuotetta huolletaan käyttöohjeen mukaisesti. Käsikirjassa on ohjeet tuotteen puhdistamisesta, säilyttämisestä ja suojaamisesta ruosteelta. Sinun on noudatettava näitä ohjeita tuotteen käyttöiän ja suorituskyvyn varmistamiseksi.

Poikkeukset Logosolin takuuehtoihin

  • Moottoreihin ja moottorisahoihin sovelletaan valmistajan ehtoja.
  • Takuu ei ole voimassa teollisuuskäytössä
  • Takuu ei ole voimassa, jos tankoja, ketjuja ja vannesahanteriä käytetään muulta toimittajalta kuin Logosolilta.

Voidaksesi vaatia tämän takuun piiriin kuuluvia oikeuksia sinun on asiakkaana ilmoitettava mahdollisista vioista asiakaspalveluumme.

Lisäksi reklamaation yhteydessä on esitettävä takuutodistus, ostokuitti tai muu myyntiasiakirja, josta käy selvästi ilmi toimituspäivä tai vähintään ostopäivä. Tämä on tärkeä edellytys sen varmistamiseksi, että takuuvaatimus voidaan käsitellä tehokkaasti ja oikein.

Asiakaspalvelumme ja jälleenmyyjämme ovat edelleen käytettävissäsi myös takuun päättymisen jälkeen.

Sulje
Tuoteryhmät
Näytä hinnat