Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?

Tietoja maksutavoista

Tilaukset Logosolilta on ennakkomaksua vastaan. Tilauksen jälkeen lähetämme sinulle tilausvahvistuksen ja sen mukana myös tarvittavat tiedot maksun suorittamista varten.


Ennakkomaksu

Förskottsbetalning

Kun olet tehnyt tilauksesi saat siitä vahvistuksen ja ilmoituksen toimitusajasta. Voit silloin maksaa rahat tilillemme. Rahalle tehdään varaus ja otetaan tililtäsi vasta, kun tilaus on lähtenyt LOGOSOLilta. Useimmiten saamme pankilta maksuvahvistuksen heti seuraavana arkipäivänä maksusta, joten siitä ei aiheudu suurempaa viivettä.

Rahoitus

Mikäli haluat maksaa tilauksesi osamaksulla, on helpoin keino kysyä tällaista maksujärjestelyä oman pankkisi kautta. Osamaksusuoritukset ulkomaille ei ole edullisia.

Korttimaksu liikkeessämme Härnösandissa

Voit myös maksaa kortilla liikkeessämme.

Tietosuoja

Ovatko henkilötietoni turvassa?

LOGOSOLin servereitten tietosuojaa tarkkaillaan huolellisesti, ettei tietoja vuoda ja että henkilötietosi ovat suojattuina. LOGOSOL käyttää alan standardia SSL (Secure Socket Layer), joka on korkein turvaluokitus verkko-ohjelmille. SSL perustuu julkisiin ja yksityisiin sovelluksiin, joita toimittaa Verisign, Inc., joka puolestaan perustuu 40-bittiseen krypteerausalgoritmiin, joka tulee RSA Data Security, Inc.-yrityksestä.

Sulje
Tuoteryhmät
Näytä hinnat