Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?
CH3 - Multi-Head - höyläkone Osta Kuvia

CH3 - Multi-Head - höyläkone

UUSI HÖYLÄKONE LANSEERATAAN 2021!

Logosol esittelee Logosol CH3 monikutteri höylän joka on mukautettu ja optimoitu sopimaan sahalaitosten omistajille. Se on kestävä, helppokäyttöinen ja edullinen ja olemme vakuuttuneita siitä, että asiakkaamme tulevat arvostamaan sitä suuresti. Koneen valmistus alkaa keväällä 2021. Otamme vastaan alustavia tilauksia jo nyt, ennen kesän 2021 tulevia toimituksia. Tietenkin otamme yhteyttä kaikkiin varauksen tehneisiin, niin vahvistamme tilauksen ja toimitusajankohdan ennen toimitusta.

Aikaisempia höyläkonelinjamme valmistaja on lopettanut tuotantonsa Ruotsissa. Siksi olemme päättäneet suunnitella ja valmistaa omat höylämme varmistaaksemme laadun, toimitukset ja hyvän asiakaspalvelun kaikilla tasoilla. Ensimmäinen oman tuotantomme höylä on Logosol CH3.

LOGOSOL CH3 Monikutterihöylä

Käyttäjäystävällinen ja tukeva monikutteri höylä

Logosol CH3 on seuraavan sukupolven höylä, jonka on kehittänyt ja valmistanut Logosol Härnösandissa, Ruotsissa. 25 vuoden kokemukseemme nojautuen, olemme suunnitelleet huippuluokan höylän, joka soveltuu suureen tuottavuuteen. Se soveltuu yhtä hyvin harrastelijoille kuin puusepän- ja rakennusalan yrityksien käyttöön. Vankan, kompaktin ja käyttäjäystävällisen muotoilunsa ansiosta se on erittäin edullinen. Omien listojen valmistaminen onkin kannattava puunjalostuksen osa-alue useimpien rakennusprojektien yhteydessä. Tämä kone on erittäin helppokäyttöinen ja helppo omistaa.

Maailman helppokäyttöisin profiilihöylä

Kun katsot tätä höylää, ymmärrät heti, kuinka sitä käytetään. Voit seurata höyläysprosessia ison ruudun läpi ja kannen alla kaikki ominaisuudet ovat helposti käytettävissä, opastavasti sijoitettuja ja merkittyjä. Kutterin terät ovat nopeasti ja helposti asennettavissa sekä höyläystä että listahöyläystä varten.

Täydellinen tulos kerralla

Kone on koekäytetty ja valmiiksi säädetty Härnösandin tehtaalla, mikä tarkoittaa, että se on tuotantokäytössä viivytyksettä. Leveys ja paksuus säädetään tukevilla kammilla ja selkeitä asteikkoja noudattaen. Toisin kuin aikaisemmat höylät, sivukuttereiden pystysuora sijainti säädetään tarkasti tehtaalla. Käyttäjä saa täydellisen tuloksen kerralla.

Valittavina on satoja vakioprofiileja tai suunnittele omat teräprofiilit

Logosolin teräluettelossa on satoja erilaisia terien vakioprofiileja. Käyttäjä voi myös tilata omia profiileja tai jäljentää vanhoja profiileja, mikä voi olla arvokas ominaisuus, esimerkiksi vanhaa taloa remontoitaessa.

Tämä on kone, jonka odotamme kiinnostavan monia asiakkaitamme. Se on edullinen, erittäin helppokäyttöinen, ja se on nopeasti otettavissa tuotantokäyttöön omien listojen ja paneelien valmistamiseen yrityksenne rakennusprojektien yhteydessä.

Tukevat, pintakäsitellyt konepöydät

Olemme korvanneet perinteiset valurautaiset pöydät paksuilla, laserleikatulla ja tarkasti koneistetuilla teräslevyllä, jotka ovat myös ruosteensuoja päällystetyt. Ne ovat painavampia ja sen vuoksi myös vakaampia kuin edelliset konepöydät. Lisäksi sekä kutterit että sivukuttereiden akselit ovat ruostumattomia, minkä ansiosta höylää voidaan käyttää lämmittämättömissä tiloissa ja lyhyempiä jaksoja jopa ulkona.

Säädettävä nopeus

Voit valita koneen syöttönopeudeksi 3 m/min tai 6 m/min. Hienompi pinta saadaan höylätessä hitaammalla nopeudella. Jos pinnan laatu on vähemmän tärkeä seikka, esimerkiksi rakennuspuuta tuotettaessa, kannattaa valita suurempi nopeus.

Tukevat, säädettävät syöttötelat

Syöttötelat ovat halkaisijaltaan 40 mm ja niissä on erityisesti suunnitellut urat voimakasta syöttöä varten ja estämään työkappaleen luistaminen. Puulaji ja työstettävän kappaleen leveys edellyttävät telojen paineen säätämistä sopivaksi. CH3-höylässä tämä on helpommin tehtävissä kuin aikaisemmissa höylämalleissa, koska nyt säätöpultteihin pääsee helpommin käsiksi koneen sisäpuolelta.

Erilliset moottorit

Erilliset moottorit kutakin kutteria ja syöttöä varten antavat maksimaalisen tehon ja joustavuuden.

Nopea yläkutteri

Yläkutterin suuri pyörimisnopeus tuottaa jopa paremman pinnan kuin aikaisemmat höyläkoneemme.

Sivusuojan nopea säätö

Sivukutterin ohjuri on säädettävissä nopeasti ja tarkasti vivulla.

Tuotteet ja hinnat

1 Nimike(ttä)

/ sivu

1 Nimike(ttä)

/ sivu

Etsi varaosia ja leikkuuvarusteita

Sulje
Tuoteryhmät
Näytä hinnat