Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?
B751 PRO Vannesahalaitos Osta Kuvia

B751 PRO Vannesahalaitos

Erittäin tukeva tukkivannesaha jolle löytyy monia tarvikkeita ja mahdollisuuksia päivityksiin tarpeen mukaan

Erittäin tukeva tukkipeti ja sahakelkan pyörät, jotka ovat isoimmassa vannesaha B1001 mallissa, on nykyään asennettuna myös B751 Pro mallissa. Tämän ansiosta nyt siis monet aikaisemmin vain B1001 vannesahalle sopineet lisävarusteet myös sopivat B751 Pro sahaan. Tarvikkeiden joukossa esimerkiksi trailer-kit, tukin käsittelytarvikkeita ja hirsijyrsin. B751 Pro malliin voi myös asentaa Logosolin kehittämän digitaalisen Smart Set syöttölaitteen ja korkeuden säädön.

Jykevä ja kestävä tukkipeti

Logosol B751 Pro vannesahan vakiomallilla sahaa helposti suuria tukkeja, melkein 5 metriä pitkiä ja 75 cm halkaisijaltaan paksuja. Mikäli on tarvetta sahata pidempiä tukkeja, voidaan sahalaitoksen kiskoja jatkaa helposti tarpeen mukaan. Vahvat kiskot, jotka on valmistettu taipumattomista rautaputkista, on erittäin tukeva ja sopii asennettuna suoraa maata vasten tai esim. trailerpaketin päälle. Kiskot ja koko rakenne tukee vannesahan runkorakennetta niin, että se ei taivu suurienkaan tukkien painosta.

Sahaus kiinteillä mitoilla

Logosol B751 Pro on todella tukeva tukkivannesaha, jota on myös helppo käyttää. Koneessa yhdistyy uudet innovaatiot vanhan luotettavan tekniikan kanssa. Sahauspään korkeudensäätö tapahtuu kiintein mitoin, tämän avulla saat säädettyä toivotun sahauskorkeuden nopeasti ja aina yhtä tarkasti.

Sahan mitta asteikossa on myös ns. Last Cut indikaattori, jonka avulla näet helposti viimeisen sahauksen korkeuden, se toimii myös samalla referenssinä seuraavaa sahausta varten. Sen avulla sahaaja saa sahattua nopeammin aina saman paksuista puutavaraa. Työskentelet nopeasti ja kätevästi ja saat täydellisen sahaustuloksen.

Kaksi tehokasta moottorivaihtoehtoa

B751 Pro sahalle suosittelemme hieman vahvempia moottorivaihtoehtoja, joko 18 hevosvoimaisen bensiinimoottorin tai sähköisen 8kW moottorin. Sähkömoottori on todella tehokas ja sahatessa sahausteho on huomattavasti suurempi, verrattavissa noin 20 hevosvoimaiseen moottoriin. 8kW sähkömoottorilla varustettua B751 Pro sahaa voidaan siis verrata huomattavasti isompiin ja kalliimpiin vannesahoihin.

Myös hirsijyrsin LM410 sopii vannesahan kiskoille, sähkö, - tai bensiinimoottorilla. Jyrsimen kutteri on 410 mm leveä, joten sillä voi jyrsiä 16 tuumaisia pelkkoja hirsiksi. Jatkokset, purunkäsittely ja monet muut lisävarusteet ovat päivitettävissä B751 Pro sahalle jälkeenpäin tarpeitten mukaan.

Valmiina käyttöön

Viimeistellyn rakennelman ansiosta Logosol B751 Pro:lla sahaus on tasaista ja tarkkaa. Vannesaha on tehokas, jonka käyttömahdollisuudet ovat monet ja sahan pystyy helposti päivittämään eri tarpeita varten. Vannesaha toimitetaan osittain valmiiksi asennettuna ja toimituksen mukana tulee tarkka ohjekirja sahan ja valitsemasi moottorin loppuasennusta ja hienosäätöä varten. Sahalaitoksen kiskot asennat helposti toivomaasi pituuteen, jonka jälkeen saha on valmis käyttöä varten. Pääset pian sahaamaan ja tuottamaan sahattua puutavaraa toimituksen jälkeen. Vannesahan toimitukseen sisältyy yksi terä, säädettävät tukijalat, tukin puristin, tukkituet, vesijäähdytys ja säädettävä teräohjuri. Tuotteella 2 vuoden takuu.

Kaikki B1001 sahan lisävarusteet sopii B751 Pro:lle, esim. Smart Set ja Trailer paketti

Tukeva tukkipeti jäykistä rautaputkista.

Vakiomallilla sahaat melkein viisimetrisiä tukkeja, helppo pidentää tarpeen mukaan

Erittäin tukeva tukkivannesaha, jota on helppo ja mukava käyttää.

Nopea ja tarkka sahauspaksuuden korkeudensäätö, säädettävissä kiintein mitoin.

Last cut indikaattori auttaa muistamaan edellisen sahauspaksuuden ja toimii myös referenssinä seuraavalle sahaukselle.

Teräpyöriin integroidut siivekkeet puhaltavat purun tehokkaasti sahasta.

Teräpyörien siivekkeet jäähdyttävät myös terää sahatessa, mutta sahassa on myös erillinen vesijäähdytys sahan terälle, joka voidaan kytkeä päälle sahatessa.

Tuotteet ja hinnat

3 Nimike(ttä)

/ sivu

3 Nimike(ttä)

/ sivu

Etsi varaosia ja leikkuuvarusteita

Sulje
Tuoteryhmät
Näytä hinnat