Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?

B751 Tukkivannesaha, 8 kW sähkömoottori

Tuotekoodi: 8200-000-0030
7 440,00 €
Ei sis. ALV Sis. ALV

Tuotekuvaus

Yksityiskohdat

Ruotsalainen vannesaha sahaa parhaiten luokassaan

Logosol B751 sahan vakio sahauspituus on 4,8 metriä. Sahalaitoksella pärjää myös isompienkin tukkien sahauksessa, jopa 75 cm halkaisijaltaan paksuja. Kiinteän mitta-asteikon avulla voit helposti sahata haluamasi paksuista puutavaraa, helposti ja nopeasti joka kerralla. Saat siis todella tukevan ja erittäin toimintavarman vannesahan joka sahaa parhaiten luokassaan.

Myytyään Norwoodin ja muiden valmistajien vannesahoja monia vuosia, otti Logosol seuraavan askeleen ja päästää markkinoille oman itse kehitetyn vannesahan jossa käyttäjäystävällisyys ja tuotanto on ollut tärkeitä avainsanoja tuotetta kehittäessä. Logosoliin oma tukkivannesaha on ruotsissa valmistettu ja sisältää monia tukevia ja huolella ajateltuja ratkaisuja helpottamaan työskentelyä. Sahan muotoilu on nerokas ja sisältää myös markkinoiden parhaimman manuaalisen korkeuden säädön sahauskorkeudelle.

Sahaus kiinteillä mitoilla

Sahaan on yhdistetty sekä vanhoja hyväksi todettuja toimintoja, sekä uusia innovatiivisia ratkaisuja. Sahapään korkeudensäätö on kiinteillä mitoilla jonka avulla saa sahamateriaalin korkeuden säädettyä aina nopeasti ja varmasti oikeisiin mittoihin. Tämä yksinkertaistettu korkeudensäätö on selvä perinne Solosahan korkeudensäädöstä. Yksi täysi kierros veivistä on aina 1 tuuma ja yksi askel korkeuden säädöissä vastaa terän sahausuraa.

Mitta-asteikossa on myös Last Cut indikaattori jonka avulla helposti näet viimeisen sahaus paksuuden joka myös voi toimia muistutuksena korkeudesta seuraavaa sahausta varten. Sahan käyttäjän on siis helpompi valmistaa mittatarkkaa puutavaraa joka sahauksella. Sahan kanssa työskentely on nopeaa ja mukavaa, lopputuloksena saat täydellisen sahaustuloksen.

Vankka rakenne

Logosol B751 on luotettava ja todella tukeva tukkivannesaha jota on helppo käyttää. Sahaan kuuluva tukinpuristin ja sen vastatuet pitää tukin aina paikoillaan suurella voimalla, rikkomatta kuitenkaan puuta. Puun lukitus on aina yhtä hyvä, oli sitten kyseessä sahaamaton tukki, tai viimeistä ohutta lautaa sahatessa.

Sahakelkan harkittu rakenne takaa tärinättömän ja tarkan sahauksen. Sahan kiskot ja tukkipedit ovat mitoitettu suurille tukeille ja suunniteltu niin, että sahan voi asentaa suoraa maan tasalle. Vannepyöriin on lisätty siivekkeet, joitten avulla purut saadaan paremmin puhallettua ulos sahasta ja myös työympäristöstä.

Useampia moottorivaihtoehtoja

Me tarjoamme sahaan kiinnostavia moottorivaihtoehtoja, pienistä ekonomisista moottoreista suurempiin tehokkaampiin vaihtoehtoihin. Bensiinimoottori on tehoiltaan 13hv, ja vaihtoehtona sille löytyy kaksi sähkömoottoria, 4kW ja 8kW.n tehoilla. Sähkömoottorit ovat korkeatehoisia ja itse sahausteho on huomattavasti suurempi sahatessa. Jos sähkömoottorien tehot lasketaan hevosvoimissa, on sähkömoottoreiden tehot 9,5 hv ja 20hv. 8kW.n sähkömoottorilla voi B751 vannesaha kilpailla huomattavasti suurempien ja kalliimpien sahalaitostenkin kanssa.

Myös hirsijyrsin LM410 sopii vannesahan kiskoille, joko bensiini tai sähkömoottorilla. Jyrsimen kutteri on 410mm leveä jonka avulla voi siis jyrsiä 16 tuumaisista palkeista hirsiä. Jatkosten, purunkäsittelytarvikkeiden ja muitten hyödyllisten lisävarusteiden avulla voit muokata B751 vannesahan juuri tarpeisiisi sopivaksi.

Valmiina käyttöön

Logosol B751 on todella hyvä vaihtoehto sinulle, joka mieluummin sahaat vannesahalla kuin ketjulla. Vannesaha toimitetaan perille osittain valmiiksi asennettuna täydellisen ohjekirjan kanssa. Toimituksen jälkeen sahan kiskot, moottori ja työntökahva ovat asennusta vaille, heti sen jälkeen saha on käyttövalmiina. Pääset siis nopeasti sahan toimituksen jälkeen tuottamaan sahattua puutavaraa. Sahan vakiovarustuksiin kuuluu toimituksen yhteydessä vannesahan terä, säädettävät tukijalat, tukin epäkesko puristin ja sen vastatuet, vesijäähdytys terälle ja säädettävä teräohjain. Tietenkin sahassa on 2 vuoden takuu.

Edut

Valmiiksi asennettu sahakelkka ja helppo asennus, tukijalat kiskoille sisältyvä

Tukeva ja kestävä. Sahan tukevan rakenteen avulla saat laadukkaan sahaustuloksen.

Valmistettu Ruotsissa, kestää vuodenaikojen vaihtelut.

Nopea ja tarkka korkeuden asetus, sahapään säätö kiinteissä mitoissa. Yksi kierros korkeudensäätö veivistä on aina 1 tuuma, yksi askel lisäksi korkeuden säädöissä sahausuralle.

Last Cut toiminnan avulla mitta-asteikossa näet helposti viimeisen sahauspaksuuden joka myös voi toimia muistutuksena korkeudesta seuraavaa sahausta varten

Tukin epäkesko puristimen avulla tukin saa aina pysymään paikallaan, toimii yhtä hyvin isojen tukkien kuin ohuiden lankkujen kiinnittämiseen sahatessa.

Sahan ja työpaikan puhtaanapito. Vannepyöriin asennetut siivekkeet puhaltavat purut ulos sahasta ja pitävät sen näin aina puhtaana. Helpottaa teränvaihdossa ja huollon yhteydessä.

Tarkka teränohjain joista usein löytyy vain isommista ja kalliimmista sahalaitoksista.

Bensiinimoottorilla varustetussa sahassa tehokas keskipakokytkin joka avulla moottorin tehoja saadaan paremmin hyödynnettyä.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Tehokkuus

Tehokas sahauspituus (vakio) 4,8m Max.

Tukin halkaisija 75,1cm

Max. Aihion leveys 60cm

Viimeisen laudan min. paksuus 24mm

 

Moottorivaihtoehdot

Bensiinimoottori: 13hv tal 18hv

Sähkömoottori: 4,6kW tai 8kW

 

Vannesahan terä

Tyyppi ja koko: Terän pituus:3843mm Leveys 33mm

Terän nopeus: 30m/s

 

Vannepyörä

Vannepyörän halkaisija: 50cm

Huoltovapaat pyörälaakerit

Pyörimisnopeus: 1000 kierrosta/min

Lisävarusteet

12 Nimike(ttä)

/ sivu

12 Nimike(ttä)

/ sivu

Lataa tuotetiedo

Takuu

10 vahvaa syytä valita LOGOSOL

- Saat turvallisen kumppanin markkinoiden johtavasta yrityksestä, jolla on yli 25 vuoden kokemus
- Saat 5 vuoden takuun - tiedämme, että koneemme ovat korkealaatuisia
- Teet 2 kuukauden avoimen kaupan – testaa konetta ennen kuin teet päätöksen.
- Hintatakuu
- LOGOSOLilta saat kaiken, mitä tarvitset pienimuotoiseen puunjalostukseen.
- Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja hyvästä laadustaan.
- Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
- Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
- Saat asiakaslehden VASTASAHATTUA – täynnä ideoita ja uutisia!
- Saat tilauksesi nopeasti kotiin ja hyvään hintaan!


Korkealaatuisia ja monipuolisia koneita

Tarjoamme täyden laite- ja lisävarustevalikoiman sekä tarvikkeet pienimuotoiseen puunjalostukseen. Tarjoamme myös useita kursseja ideoiden ja arvokkaan tiedon saamiseksi. Teetpä sitten tukeista mökin, lankuista lautaa tai koristelistoja, LOGOSOLilta löydät laitteet, joilla pääset puunjalostuksessasi askeleen pidemmälle.

Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja korkeasta laadustaan.
LOGOSOLin tuotteet on tarkistettu pienintä yksityiskohtaa myöten, jotta odotuksesi toteutuisivat. Innovatiiviset ratkaisut ja korkea laatu ovat tunnusmerkkejämme. Kaikki laitteemme ovat CE-merkittyjä ja turvallisuutesi on meille tärkeää.

Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
LOGOSOLilta on helppo ostaa. Kerro vain projekteistasi niin autamme sinua löytämään sopivan koneen. LOGOSOLilta hankkimasi kone antaa sinulle myöhemmin paljon valinnan mahdollisuuksia. Kaikki koneemme noudattavat periaatetta, että voit ensin hankkia peruslaitteen, jota sitten voi myöhemmin päivittää tai jatkaa tarpeittesi mukaan. Siten sinulla on aina sopiva kone, tämän hetken vaatimuksiasi ja mahdollisuuksiasi vastaten. Koneilla on myös korkea jälleenmyyntiarvo. Jos haluat vaihtaa jonkin laitteet, voit myydä sen kauttamme tai yksityisesti hyvään hintaan.

Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


Takuut turvanasi

Voit olla huoleti asioidessasi markkinoiden johtavan yrityksen kanssa, jolla on pitkä kokemus alasta. Bengt-Olov Byström perusti LOGOSOLin 1989 ja yhtiö on edelleenkin Byströmin perheen omistuksessa Härnösandissa. Olemme myyneet yli 25 000 Solosahaa ja yli 10 000 höylää ja meillä on yli 25 vuoden kokemus markkinajohtajana pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Olemme päivittäin yhteydessä asiakkaisiin, jotka toteuttavat unelmiaan puusta ympäri maailman.

5 vuoden takuu

Voit rekisteröidä tuotteesi meille ja pidentää takuun tavallisesta kahdesta vuodesta täyteen viiteen vuoteen! Se tarkoittaa kolmen vuoden ylimääräistä mielenrauhaa. Olemme varmoja tuotteidemme ensiluokkaisesta laadusta, koska keskitymme rakentamaan vankkoja koneita, jotka kootaan omassa tehtaassamme laajalla laadunvalvonnalla. Takuutarjous on voimassa vain, jos rekisteröit tuotteen 30 päivän kuluessa laskutuspäivästä.  Rekisteröi koneesi nyt ilmaiseksi! Se on sen arvoista! 5 vuoden takuu kattaa premium-tuotteemme, joihin kuuluvat vannesahat, moottorisahat, höylät, Big Mill Wide Slabber, sähkösaha, tukkitalon jyrsin, syöttölaitteet, hydrauliset pakettivannesahat, Easy Set, Pro Set, Pro Feed, pakettikorkit.

2 vuoden takuu

LOGOSOL antaa 2 vuoden takuun kaikille koneille. Takuu kattaa valmistusvirheet sekä ongelmat, jotka ilmenevät tuotteen normaalikäytössä. Poikkeuksena takuusta ovat kuluvat osat, kuten hihnat, laipat ja ketjut. Käytetyille koneille annetaan 1 vuoden takuu.
Yritämme aina olla reiluja, jos jotakin on päässyt rikkoutumaan. Olemme varmoja, että kaikille on parasta, jos olet jatkossakin tyytyväinen LOGOSOL-koneeseesi.

2 kuukauden avoin kauppa – niin kuin pitääkin

LOGOSOL antaa 2 kuukauden avoimen kaupan kaikille koneille. Voit siis testata, että laite täyttää vaatimuksesi ennen kuin teet lopullisen päätöksesi. Sahaa tai höylää kunnolla, jotta näet, että se toimii niin kuin ajattelit. Emme pelkää saada takaisin laitetta, jossa on vähän sahanpurua. Asiakkaana maksat vain rahdin takaisin. Leikkuuvarusteet, höyläterät ja muut käyttötavarat eivät kuulu avoimen kaupan piiriin. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä niin autamme sinua.

Hintatakuu

Jos löydät saman koneen halvemmalla joltain toiselta ruotsalaiselta toimittajalta, niin annamme saman hinnan laitteelle. Näytä mainos, tarjous tai nettisivu meille. Hintatakuu on voimassa 2 kuukautta tilauspäivästä. LOGOSOL pidättää oikeuden päättää hintatakuun voimassaolosta kussakin tapuksessa erikseen. Ei koske käytettyjä laitteita.

Huolto & tuki

Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


LOGOSOL-konsepti – lupauksemme sinulle

Tiedämme, että tuotteemme ovat hyviä, ja haluamme sinun olevan loppuikäsi tyytyväinen ostokseesi. Siksi Logosol-konsepti kattaa jokaisen tuotteemme. Se koostuu turvallisesta ostosta, varmoista toimtuksista, rajattomasta asiakastuesta ja henkilökohtaisesta palvelusta.
Kun investoit LOGOSOLiin, voit olla varma, että saat korkealaatuisen tuotteet, joka on suunniteltu juuri tiettyä tarkoitusta varten. Pyrimme rakentamaan laitteita, jotka ovat joustavia ja helposti lisävarusteltavia. Logosol-konspetin etuna on, että voit aloittaa yksinkertaisemmasta laitteesta ja tarpeittesi kasvaessa voit helposti vaihtaa tai päivittää tuotetta, ilman, että menetät alunperin tekemääsi investointia.

Turvapaketti

Turvapaketti antaa sinulle 2 vuoden takuun ja oikeuden palauttaa tuotteen 2 kuukauden sisällä toimituspäivästä, mikäli emme ole onnistuneet täyttämään odotuksiasi.

Toimitukset perille varmasti

Teemme aina parhaamme, että sinä asiakkaanamme saat tavarat nopeasti ja varmasti. Käytämme kuljetuksiin suuria kuljetusfirmoja, joten tiedämme, että toimitukset tulevat aina perille ja ettei matkaan kulu turhaa aikaa.

Rajaton tuki

Rajaton tuki koskien osaamista ja tuotteiden käyttöä.

Henkilökohtainen palvelu

Saat käyttöösi 25 vuoden kokemuksen pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä.

Etsi varaosia ja leikkuuvarusteita

Sulje
Tuoteryhmät
Näytä hinnat