Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

banner Julkampanj 2019 FI webshop smal

Kuvassa oleva tuote saattaa sisältää lisävarusteita.

Uuden sukupolven tukkivannesaha, jossa on voimaa ja kapasiteettia

 

B1001 on Logosolin suurin vannesahalaitos. Malli on valmistettu Ruotsissa ja tarjoaa uraauurtavan rakenteen. Sahalaitoksessa voidaan käsitellä halkaisijaltaan jopa 100 cm tukkeja. Sahapään ainutlaatuisen säädön avulla sahaat helposti haluamasi mittaiset laudat, yhtä tarkasti joka kerta.


Logosol B1001 on erittäin vakaa tukkivannesaha, joka tarjoaa mahtavan kapasiteetin. Vahva sahakelkka on suunniteltu selviytymään helposti niiden järeiden tukkien painosta, jota sahalaitoksessa voidaan käsitellä.

Helppo sahauskorkeuden säätö

B1001 vannesaha on todella helppokäyttöinen ja sen ominaisuudet kestävät vertailun muihin saman luokan sahalaitoksiin. Suuri etu on sahan korkeudensäätö, joka on kiinteissä mitoissa. Sen avulla saat aina varmistettua, että voit sahata puutavaran haluamiin mittoihin. Yksi kierros korkeudensäätö kammesta vastaa tuuman paksuutta, yksi askel korkeudensäätöasteikolla vastaa sahausuran paksuutta. Mitta asteikko on varustettu Last Cut indikaattorilla, joka näyttää edellisen sahauspaksuuden ja toimi siis sen avulla referenssinä seuraavaa sahausta varten. Työskentely on nopeaa ja helppoa, saat myös aina täydellisen tuloksen sahauksille.

Kunnon tukin puristimet

Tukin kiinnitykseen käytettävissä vahvarakenteisissa tukinpuristimissa on kunnon kahva, jonka avulla tukki saadaan pidettyä paikoillaan, rikkomatta kuitenkaan puun pintaa. Puristin pitää tukin aina paikoillaan, niin ensimmäisen sahauksen aikana, kuin myös viimeisen laudan sahauksessakin.

Luotettava kiskon rakenne

Logosol B1001 vannesahan vakiomallilla sahaat jo oikein suuria tukkeja, 4800mm pitkiä ja 1001mm paksuja halkaisijaltaan. Jos haluat sahata pidempiä tukkeja voi sahalaitoksen kiskoja jatkaa helposti tarpeen mukaan. Sahalaitoksen vahvat kiskot ja tukkipedit ovat valmistettu niin, että sahan voi asentaa suoraa maan päälle, tai sahaa varten valmistetulle trailerille. Kiskon putkirakenne optimoi kiskojen vääntöjäykkyyden, mutta on kuitenkin kevyt ja kestävä suurempienkin tukkien painon alla.

Vannepyörät

Kevytmetalliset vannepyörät sisältävät myös siivekkeet, jotka jäädyttävät vannesahan terää ja toimivat ilmajarruna. Siivekkeiden avulla saadaan myös vahvempi ilmankierto teräsuojuksen sisäpuolelle, joka auttaa huomattavasti purun poistoon. Sen avulla esimerkiksi huollot ja terän vaihto sujuu huomattavasti helpommin.

Voima lisää tulosta

Sahan vahvojen moottoreiden avulla saat sahalaitokseen lisää tuottavuutta. Moottorivaihtoehtoina 23hv japanilaisvalmisteinen bensiinimoottori joka on moottorin ammattilaismalli, joka kestää kovia olosuhteita tai 12kW sähkömoottori joka on todella tehokas myös suurempien tukkien sahaukseen.

 

Myös Logosolin hirsijyrsin, LM410, sopii sahalaitoksen kiskoille. Jyrsin on saatavilla sähkö tai bensiinimoottorilla. Kutterin leveys 410mm, jonka avulla on mahdollista jyrsiä/höylätä isompiakin hirsiä rakennuksiin.
Jatkosten ja muiden lisävarusteiden avulla voit päivittää vannesahaasi toimintaasi varten sopivaksi.

Valmis automaattisille lisälaitteille

Logosol Smart Set ja Smart Log Handling on täysin uusi tapa ohjata sahalaitoksen sahausta tässä hintaluokassa. Vanhanaikaisen hydrauliikan sijasta Smart Set on suunniteltu älykkäitä sähkömoottoreita ja uudenaikaista käyttöliittymää varten, jolloin voit ohjata sahalaitosta täysin digitaalisesti. Tarkkuus on jopa millimetrin sadasosia.

 

Ensimmäinen vaihe on automaattinen syöttö ja sahauspään korkeuden säätö. Tämän jälkeen voit koota sahalaitokseen haluamasi tukinkäsittelytoiminnot.

 

Logosol on kehittänyt järjestelmää viimeisen kahden vuoden ajan alusta asti, jotta sahaaminen olisi
entistäkin tehokkaampaa ja helpompaa asiakkaille kaikkialla maailmassa.

 

Järjestelmä lanseerataan vuosina 2018/2019, se on mahdollista jälkiasentaa sahoihin myöhemmin. Sopii malleihin B751 ja B1001.

Valmis toimintaa varten

Logosol B1001 tukkivannesaha on kaikin puolin täydellinen ratkaisu, jos haluat sahata vannesahalla tukkeja. Vannesaha toimitetaan osittain ennalta asennettuna ja toimituksen yhteydessä tulee täydellinen ohjekirja loppuasennukseen. Kiskojen asennuksen jälkeen sahakelkka voidaan nostaa kiskoille sen loppuasennusta ja säätöjä varten, joten pääset nopeasti sahaamaan sahan toimituksen jälkeen.
Sahan toimituksen mukana tulee vannesahan terä, säädettävät jalat kiskoille, kaksi tukin puristinta, tukin tuet, vesijäähdytys terälle, säädettävä teräohjuri ja tietenkin 2 vuoden takuu.

Edut

• Vankka ja harkittu. Vakaa rakenne antaa loistavan sahaustuloksen.
• Vahvat moottorivaihtoehdot, 23hv bensiinimoottori tai 12kW sähkömoottori.
• Sahakelkka valmiiksi asennettu, tukijalat sisältyvät toimitukseen.
• Asteikon Last Cut -osoitin muistaa viimeisen sahausraon ja tarjoaa selkeän osoituksen ennen seuraavaa sahausta.
• Vakiopituus 4,8 metriä, jatkettavissa tarpeen mukaan
• Kaksi tukinpidintä pitää tukkia suurella voimalla sitä vaurioittamatta. Suuret kahvat ja vankka rakenne. Ne pitävät puun paikallaan yhtä hyvin ensimmäisellä sahauksella kuin viimeisen ohuen laudan sahauksessa.
• Valmistettu ruotsissa, sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön.
• Kevytmetalliset hihnapyörät ovat samalla puhaltimen siipipyörät, ja ne jäähdyttävät sahanterää ja toimivat ilmajarrun tavoin. Ne puhaltavat lisäksi purun pois sahauskohdasta ja pitävät sahapään puhtaana ja siistinä. Tämä on suuri etu terän vaihdon ja huollon yhteydessä.
• Tukeva ja tarkka terän ohjuri, jollaisia useimmiten löytää vain isommista ja kalliimmista sahalaitoksista.
• Sahalaitoksessa on useita patentoituja ratkaisuja ja mallisuojia.
• Sahalaitoksen tarvikkeita kehitetään jatkuvasti, joten lisää käteviä tarvikkeita on luvassa tulevina vuosina.

 


 

Tekniset tiedot

Kapasiteetti

Maks. tukin halkaisija: 1001 mm

Maks. Pelkan leveys: 850 mm

Tehokas sahauspituus (vakiomalli): 4850 mm

Viimeisen laudan paksuus: 25 mm (1 tuumaa)

 

Moottorivaihtoehdot

Bensiinimoottori: 23 hv. Bensiinimalleissa on laadukas keskipakokytkin, joka helpottaa vanneterän käynnistämistä.

Sähkömoottori: Erittäin tehokas, 12 kW sähkömoottori.


Vannesahan terä

Terän pituus: 4310 mm

Terän leveys: 33 mm

Terän nopeus: 30 m/s

neutral

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen asiakaspalvelu on meille itsestäänselvyys.

neutral

Pitkä kokemus

Yli 20 vuoden kokemus markkinoiden johtavana pienimuotoisten puuntyöstökoneiden valmistajana.

neutral

Elinikäinen tuki

Rajoittamaton puhelintuki käyttö- ja tuotetietoasioissa.

neutral

Nopeat toimitukset

Erittäin nopea toimitusaika varaosille ja lisävarusteille.

neutral

Turvallisuus

Logosol-turvallisuuspaketilla saat laitteelle 2 vuoden takuun. Lisäksi saat 60 pv:n palautusoikeuden, ellei laite vastaa odotuksiasi.

Tialusnumero
Tuote
Hinta (Ilman veroa)
8300-000-0010
B1001 Tukkivannesaha, 23 hv bensiinimoottori
9 787,00 €
9 470,00 €
8300-000-0030
B1001 Tukkivannesaha, 12 kW sähkömoottori
9 787,00 €
9 470,00 €
Shipping not included. All prices are excl. VAT. Näytä hinnat verolla

Banner PK fi 20170403 small

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |