Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

Banner PK fi 20170403 small

Kaikki mitä tarvitset verstaassasi

Logosol ottaa ison askeleen eteenpäin ollakseen täydellinen toimittaja puun parissa työskenteleville. Esittelemme laajan valikoiman työkaluja sekä ammatti- että harrastekäyttöön. Yhteistyö yhden tärkeimmistä toimittajistamme kanssa vankistuu ja esittelemme täysin uuden työkalukatalogin. Maailmanlaajuisen myyntisopimuksen CMT:n kanssa sekä oman korkealaatuisen ja kohtuuhintaisen LOG21 valikoiman ansiosta voimme tarjota täyden valikoiman taso- ja profiiliteriä, kuttereita, pyörösahanteriä, varsijyrsimiä ja muita terävarusteita ympäri maailman.

Sahaketjut ja laipat

Meillä on laaja valikoima terävarusteita sekä polttomoottori- että sähkökäyttöisiin ketjusahoihin. Mikäli pidät terävarusteesi hyvässä kunnossa, saat puutavarasi sahattua tarkemmin, ketjut ja laipat kestävät pidempään ja sahaaminen on nopeampaa. Valitse Logosolin ja Stihlin laipoista ja ketjuista omasi.

 

Lue lisää sahaketjuista ja laipoista

Vannesahanterät

Sovita ammattilaisterät vannesahaasi ja koe ero. Mitä tahansa vannesahaa käytätkin, löydät Logosolilta siihen sopivat terät. Meiltä on helppo tilata. Useimmiten terät löytyvät suoraan varastosta, joten toimitusaika on lyhyt.

 

Lue lisää vannesahanteristä

Höylänterät

Hyvä valikoima profiiliteriä on tärkeä tekijä, mikäli haluat saada rahaa höyläämisestä. Kyky toimittaa asiakkaan haluamia profiileja on sinulle höylänomistajana yleensä avaintekijä tuottavaan liiketoimintaan.

 

Go to Moulding Knives

Tilaa työkalukatalogisi tästä!

Tilaa oma kappaleesi, toimitamme sen sinulle maksutta. Voit myös tilata luettelon puhelimitse.

 

Klikkaa tästä tilataksesi oman työkalukatalogin

 

verktygskatalog_de_20110415-1

Banner PK fi 20170403 small

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |