Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

banner Julkampanj 2019 FI webshop smal

Stammholz Oy

 

Stammholz Oy on toiminut Logosol-tuotteiden maahantuojana Suomessa vuodesta 1996. Stammholz Oy sijaitsee yhdellä parhaista Suomen metsäalueista (Karjala) Kaakkois-Suomessa. Asiakkaamme saavat neuvontaa sähköpostitse ja puhelimitse, mutta tarvittaessa käymme henkilökohtaisesti asiakkaan luona neuvontakäynnillä. Meiltä saa myös vinkkejä puun ulkokuivaukseen ja keinokuivaukseen.

 

Asiakkainamme on harrastelijanikkareita, metsänomistajia, piensahan omistajia sekä teollisuusyrityksiä. Moni Logosol-laitteen omistaja on hankkinut sahalaitteensa Logosolilta saadakseen täyden hyödyn irti metsästään. Asiakkaamme rakentavat hirsitaloja, tekevät lautaa, listoja ja luovimmat tekevät mm. erikoislistoja, biljardipöytiä ja kylpytynnyreitä. Logosol-laitteiden mahdollisuudet ovat monet – vain taivas on rajana.

 

Ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä tarpeittesi mukainen sahalaitos!

 

alpo_127x150

Alpo Paajanen

 


 

Vuosisatojen ajan Ruotsi on ollut maankuulu keksijöistään, muotoiluinnovaatioistaan ja laadukkaista tuotteistaan.

 

Vetoketju, pallonivel, kaasu-uuni ja säädettävä jakoavain ovat esimerkkejä ruotsalaisista keksinnöistä, joista on tullut korvaamattomia arkielämässämme. Ruotsalaiset yhtiöt, kuten Ericsson, Volvo, Saab, Nobel ja IKEA, yhdistetään nerokkuuteen, täydellisyyteen ja korkeaan laatuun.

Logosol-laatu on ruotsalaista laatua!

Me Logosolilla tavoittelemme ruotsalaisia perinteitä. Viimeisen viidentoista vuoden ajan innovaatiot, omaperäisyys, yksinkertaisuus ja laatu ovat olleet tuotelinjamme ohjenuorana. Näiden ominaisuuksien perustalle Logosol on kehittänyt laajan valikoiman työkaluja pienimuotoiseen puunjalostukseen. Omien tuotteiden myötä Logosol on tullut hyvin tutuksi puunjalostusalalla yli 60 maassa.

Kontrolloi tuotantoa!

Kaadettavasta puusta viimeisteltyyn puutuotteeseen – Logosolin tuotevalikoimalla pystyt vastaamaan koko prosessista. Valikoimastamme löydät kaikkea ketjusahoista teollisuuskoneisiin. Ylivoimaisesti suosituin laitteemme on kuitenkin Logosol Solo-saha. Tämä keksintömme on saavuttanut maailman suosituimman siirrettävän sahalaitoksen aseman.

Me kuuntelemme asiakkaitamme!

Heti alkuajoista lähtien asiakkaamme ovat antaneet lukemattomia positiivisia palautteita, jotka ovat vaihdelleet ylpeydestä omistaa oma luotettava puuntyöstökone siihen iloon, jonka he saavat voidessaan tuottaa puutuotteita omasta puutavarasta. Logosol on perheyritys, ja olemme todella ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja taata erinomaisen palvelun. Me täällä Logosolilla olemme palvelemassa juuri Sinua!

 

Olet lämpimästi tervetullut asiakkaaksemme!

 

bengt-olov

Bengt-Olov Byström

Logosolin toimitusjohtaja

Banner PK fi 20170403 small

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |