Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?

Logosol Pakettisaha PK1500 G2

Tuotekoodi: 8530-000-1500
11 400,00 €
Ei sis. ALV Sis. ALV

Tuotekuvaus

Yksityiskohdat

Tehokasta katkaisusahausta lyömättömään hintaan

Logosolin pakettisahalla sahaat koko puupinon samalla kertaa. Aseta vain haluttu mitta ja anna pakettisahan tehdä työ, nopeasti ja tehokkaasti +/-2 millimetrin tarkkuudella. Pakettisaha leikkaa pystysuoraan alas. Tekniikka, joka lisää kapasiteettia ja joustavuutta. Laitetta arvostavat monet, jotka jo käyttävät sitä nippujen sahaukseen. Laipassa, joka on 150 cm pitkä, on ohjaus laipan kärjessä. Ketju on tavallinen leikkuuketju, jota pyörittää vahva sähkömoottori. Pakettisaha ei tarvitse paljon tilaa ja liikkuu omilla pyörillään. Mukan tuleva mittatikku auttaa mittaamaan aihiopituuden. Monet yksinkertaisemmat pakettisahat vääntävät laipan nipun läpi. Katkaisusahausta käytetään Logosolin pakettihassa ja monissa huomattavasti kalliimmissa ammattilaisousahoissa.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Työskentelymitat

Max. paketin koko Pakettisaha 1500:
Max. leveys: 1442 mm (57")
Max. korkeus: 1450 mm (57")

Mitat

Pakettisahan ulkomitat
Pituus: 2600 mm (102")
Leveys: 1100 mm (43")
Korkeus: 1900 mm (75")

Sähköjärjestelmä ja moottori

Sähkömoottori, jonka nimellisteho on 5 kW (7hv). Sahatessa, moottorin kuormitus on 7-8 kW. Moottori on suojattu lämpötila-anturilla.
Jatkuva kokonaisulostulo: 5 kW (7 hv)
Sähkönsyöttö: 3-vaihe, 400 V, 16 A
Saatavissa myös 3-vaihe, 220 V, 30 A
Eristysluokka: IP54
Tämä eristysluokka tarkoittaa, että moottori ja koko sähköjärjestelmä on suojattu pölyltä ja vesiroiskeilta, joten sitä voi käyttää ulkona myös sateella.

Melutasot ja ergonomia

Pakettisaha 1500 on suunniteltu tarjoamaan laitteen käyttäjälle parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet. Ohjaimet on sijoitettu työskentelykorkeudelle ja pleksilasit suojaavat käyttäjää mahdollisilta lentäviltä lastuilta. Melutaso vaatii käytettävän kuulosuojaimia.
Akustinen paine: 102,0 dB (A)
Akustinen teho: 113,0 db (A)
Ohjainten värinätaso: Hyvin kevyt

Sahausvälineet

Logosolilla on vankka kokemus erilaisista sahauslaitteista ja Pakettisahaan olemme valinneet vakioksi 3/8” jaolla olevan ketjun.
Ketjujako: 3/8"
Ketjun nopeus: 22,5 m/s (78 ft/s)

Purunkäsittely

Pakettisaha voi työskennellä erittäin hyvin ilman mitään purunpoistolaitteistoakin. Joka tapauksessa, koska laite tuottaa määrällisesti paljon purua työskentelypaikalle, purunpoistojärjestelmää on suositeltavaa käyttää.
Pakettisaha PK1500 on saatavissa yksinkertainen lisävaruste, puruimuri, joka kiinnitetään Pakettisahan tukijalkoihin. Pakettisahan yhdistäminen jo olemassa olevaan purunpoistojärjestelmään toimii ihan yhtä hyvin.
Purunpoistoliitäntä (liitäntä puruletkulle): 100 mm (3 15/16”)
Min. puruimurin poistokapasiteetti: 700 m3/h


  • Kevyt ja vakaa rakenne, valmistettu alumiinipalkeista – 100 % ruostesuojattu
  • Tasaustähtäin varmistaa täydellisen tarkan sahauslinjan
  • Sahaa paketit aina 1.5 m x 1.5 m (5 ft x 5 ft) kokoon asti. Tarkkuus +/-2 mm (1/16").
  • Automaattinen sahan voitelu suuren läpinäkyvän öljysäiliön avulla.
  • Moottorin maksimiteho 10 kW (14 hv).
  • Isojen pyörien ansiosta helposti liikuteltava
  • Sahayksikön nosto ja lasku kahvalla
  • Säätövarsi sahausraon asettamiseen.
  • Sahanpurunpoisto-liitäntä 4" (100 mm).

Lisävarusteet

5 Nimike(ttä)

/ sivu

5 Nimike(ttä)

/ sivu

Lataa tuotetiedo

Takuu

10 vahvaa syytä valita LOGOSOL

- Saat turvallisen kumppanin markkinoiden johtavasta yrityksestä, jolla on yli 25 vuoden kokemus
- Saat 2 vuoden takuun - tiedämme, että koneemme ovat korkealaatuisia
- Teet 2 kuukauden avoimen kaupan – testaa konetta ennen kuin teet päätöksen.
- Hintatakuu
- LOGOSOLilta saat kaiken, mitä tarvitset pienimuotoiseen puunjalostukseen.
- Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja hyvästä laadustaan.
- Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
- Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
- Saat asiakaslehden VASTASAHATTUA – täynnä ideoita ja uutisia!
- Saat tilauksesi nopeasti kotiin ja hyvään hintaan!


Korkealaatuisia ja monipuolisia koneita

Tarjoamme täyden laite- ja lisävarustevalikoiman sekä tarvikkeet pienimuotoiseen puunjalostukseen. Tarjoamme myös useita kursseja ideoiden ja arvokkaan tiedon saamiseksi. Teetpä sitten tukeista mökin, lankuista lautaa tai koristelistoja, LOGOSOLilta löydät laitteet, joilla pääset puunjalostuksessasi askeleen pidemmälle.

Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja korkeasta laadustaan.
LOGOSOLin tuotteet on tarkistettu pienintä yksityiskohtaa myöten, jotta odotuksesi toteutuisivat. Innovatiiviset ratkaisut ja korkea laatu ovat tunnusmerkkejämme. Kaikki laitteemme ovat CE-merkittyjä ja turvallisuutesi on meille tärkeää.

Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
LOGOSOLilta on helppo ostaa. Kerro vain projekteistasi niin autamme sinua löytämään sopivan koneen. LOGOSOLilta hankkimasi kone antaa sinulle myöhemmin paljon valinnan mahdollisuuksia. Kaikki koneemme noudattavat periaatetta, että voit ensin hankkia peruslaitteen, jota sitten voi myöhemmin päivittää tai jatkaa tarpeittesi mukaan. Siten sinulla on aina sopiva kone, tämän hetken vaatimuksiasi ja mahdollisuuksiasi vastaten. Koneilla on myös korkea jälleenmyyntiarvo. Jos haluat vaihtaa jonkin laitteet, voit myydä sen kauttamme tai yksityisesti hyvään hintaan.

Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


Takuut turvanasi

Voit olla huoleti asioidessasi markkinoiden johtavan yrityksen kanssa, jolla on pitkä kokemus alasta. Bengt-Olov Byström perusti LOGOSOLin 1989 ja yhtiö on edelleenkin Byströmin perheen omistuksessa Härnösandissa. Olemme myyneet yli 25 000 Solosahaa ja yli 10 000 höylää ja meillä on yli 25 vuoden kokemus markkinajohtajana pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Olemme päivittäin yhteydessä asiakkaisiin, jotka toteuttavat unelmiaan puusta ympäri maailman.

2 vuoden takuu

LOGOSOL antaa 2 vuoden takuun kaikille koneille. Takuu kattaa valmistusvirheet sekä ongelmat, jotka ilmenevät tuotteen normaalikäytössä. Poikkeuksena takuusta ovat kuluvat osat, kuten hihnat, laipat ja ketjut. Käytetyille koneille annetaan 1 vuoden takuu.
Yritämme aina olla reiluja, jos jotakin on päässyt rikkoutumaan. Olemme varmoja, että kaikille on parasta, jos olet jatkossakin tyytyväinen LOGOSOL-koneeseesi.

2 kuukauden avoin kauppa – niin kuin pitääkin

LOGOSOL antaa 2 kuukauden avoimen kaupan kaikille koneille. Voit siis testata, että laite täyttää vaatimuksesi ennen kuin teet lopullisen päätöksesi. Sahaa tai höylää kunnolla, jotta näet, että se toimii niin kuin ajattelit. Emme pelkää saada takaisin laitetta, jossa on vähän sahanpurua. Asiakkaana maksat vain rahdin takaisin. Leikkuuvarusteet, höyläterät ja muut käyttötavarat eivät kuulu avoimen kaupan piiriin. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä niin autamme sinua.

Hintatakuu

Jos löydät saman koneen halvemmalla joltain toiselta ruotsalaiselta toimittajalta, niin annamme saman hinnan laitteelle. Näytä mainos, tarjous tai nettisivu meille. Hintatakuu on voimassa 2 kuukautta tilauspäivästä. LOGOSOL pidättää oikeuden päättää hintatakuun voimassaolosta kussakin tapuksessa erikseen. Ei koske käytettyjä laitteita.

Huolto & tuki

Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


LOGOSOL-konsepti – lupauksemme sinulle

Tiedämme, että tuotteemme ovat hyviä, ja haluamme sinun olevan loppuikäsi tyytyväinen ostokseesi. Siksi Logosol-konsepti kattaa jokaisen tuotteemme. Se koostuu turvallisesta ostosta, varmoista toimtuksista, rajattomasta asiakastuesta ja henkilökohtaisesta palvelusta.
Kun investoit LOGOSOLiin, voit olla varma, että saat korkealaatuisen tuotteet, joka on suunniteltu juuri tiettyä tarkoitusta varten. Pyrimme rakentamaan laitteita, jotka ovat joustavia ja helposti lisävarusteltavia. Logosol-konspetin etuna on, että voit aloittaa yksinkertaisemmasta laitteesta ja tarpeittesi kasvaessa voit helposti vaihtaa tai päivittää tuotetta, ilman, että menetät alunperin tekemääsi investointia.

Turvapaketti

Turvapaketti antaa sinulle 2 vuoden takuun ja oikeuden palauttaa tuotteen 2 kuukauden sisällä toimituspäivästä, mikäli emme ole onnistuneet täyttämään odotuksiasi.

Toimitukset perille varmasti

Teemme aina parhaamme, että sinä asiakkaanamme saat tavarat nopeasti ja varmasti. Käytämme kuljetuksiin suuria kuljetusfirmoja, joten tiedämme, että toimitukset tulevat aina perille ja ettei matkaan kulu turhaa aikaa.

Rajaton tuki

Rajaton tuki koskien osaamista ja tuotteiden käyttöä.

Henkilökohtainen palvelu

Saat käyttöösi 25 vuoden kokemuksen pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Etsi varaosia ja leikkuuvarusteita

Sulje
Tuoteryhmät
Näytä hinnat