Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?

Logosol Låks-raamisaha 500, 23 hv bensiinimoottori

Tuotekoodi: 6100-000-0503

Pyyda hintoihin henk.koht. tarjous
Ei sis. ALV Sis. ALV

Loppu varastosta

Tuotekuvaus

Yksityiskohdat

Parasta laatua ja tuotantoa vuosi vuoden jälkeen

M onet sahaomistajat pääsevät teollisuustuotanto kapasiteettiin kehäsahan avulla. Tukeista tulee sahalautaa ainutlaatuisella teholla ja toimintavarmasti. Saat joustavan laitteen, joka muotoutuu toimintasi mukaan. Kehäsahaa on kehitetty ja hienosäädetty yli 20 vuoden ajan ja nykyisin se on puhdas ammattilaislaite, joka tarjoaa upeita sahaustuloksia. Jopa 20 sahanterää ja mekaaninen syöttö toimivat hienosti yhdessä, ja sen huomaa sahatessa. Saat hyvin kontrolloidun prosessin vähällä käsittelyllä. Autamme asennuksessa, jos niin haluat. Vain muutamassa tunnissa toimituksesta olet jo käynnissä tuotannossa.

Helppo käyttää. Yksi henkilö pystyy tuottamaan jopa kolme kuutiota sahatavaraa tunnissa.

Maksimaalinen tuotto. Tarkkojen mittojen ansiosta ei puuta hukkaannu sahatessa, pieni sahausrako (2,3 mm)

Irrota, hio ja vaihda terät alle 20 minuutissa.

Ennennäkemätön tarkkuus. Saat suorat ja erittäin hienot sahauspinnat

Puhdasta ja siistiä. Pystysahaus ja kaksoispuru- liitokset auttavat samaan sahatavaraa, jossa ei ole sahanpuruja.

Helppo asentaa, korkeatuottoinen heti alusta asti.

Vähähuoltoinen ja uskomattoman varmakäyntinen. Voit ajaa melkein kahden päivän täystuotannon ennen kuin terät pitää hioa.

Tilaa terät ja kiinnikkeet halutun laudan paksunden mukaan.

Alhainen melutaso, kuulostaa höyryveturin tuprahdukselta.

Matalat asennuskustannukset, koulutus kaupanpäälle!

Helppo asentaa. Pääset nopeasti käyntiin.

Jopa 21 täydellisesti sahattua lautaa joka tukista.

Nopeat teränvaihdot. Näppärä järjestelmä, jonka ansiosta terät palautuvat aina samaan tarkkaan asemaan. Vaihto vie vajat 20 minuuttia.

Vie vähän energiaa. Ympäristöystävällinen ja taloudellinen.Saat 100 juoksumetriä sahalautaa /kWh.

Vankan rakenteen ansiosta huoltokulut ovat pienet.

Hiomalaite sisältyy hintaan.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Malli

Mittatarkkuus:
Syöttönopeus:
Max. terien määrä:
Min. väli terien välillä:
Max. kapasiteetti / tunti:
Raamin liike:
Paino:
Terien käyttöaika ennen teroitusta:
Koneen pituus:
Koneen leveys:
Koneen korkeus:
Sähkömoottori:
Sähkökytkentä:
Teroituskone terille:

500

+/- 0.5 mm (1/32")
0.5/0.6/0.7 m/min. (1.6/2.0/2.3 ft/min.)
20
16 mm (11/16")
3.4 m3 *
260 mm (10 1/4")
1100 kg (2425 lbs)
8–10 hours
9.0 m (29.5 ft)
1.2 m (3.9 ft)
2.2 m (7.2 ft)
11,0 kW (15 hp)
25 A
Sisältyy

 

*) Esimerkki kapasiteetista: Mikäli raamisaha on varustettu 12 sahanterällä ja aiot tuottaa 25 mm lautaa 300 mm paksuista palkeista, on mahdollista asettaa kaksi palkkia, joista toinen on 100 mm ja toinen 50 mm leveä, toistensa päälle. Tällä tavoin saat kapasiteetiksi lähes 1000m / tunti.

Lisävarusteet

4 Nimike(ttä)

/ sivu

4 Nimike(ttä)

/ sivu

Lataa tuotetiedo

Takuu

10 vahvaa syytä valita LOGOSOL

- Saat turvallisen kumppanin markkinoiden johtavasta yrityksestä, jolla on yli 25 vuoden kokemus
- Saat 2 vuoden takuun - tiedämme, että koneemme ovat korkealaatuisia
- Teet 2 kuukauden avoimen kaupan – testaa konetta ennen kuin teet päätöksen.
- Hintatakuu
- LOGOSOLilta saat kaiken, mitä tarvitset pienimuotoiseen puunjalostukseen.
- Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja hyvästä laadustaan.
- Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
- Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
- Saat asiakaslehden VASTASAHATTUA – täynnä ideoita ja uutisia!
- Saat tilauksesi nopeasti kotiin ja hyvään hintaan!


Korkealaatuisia ja monipuolisia koneita

Tarjoamme täyden laite- ja lisävarustevalikoiman sekä tarvikkeet pienimuotoiseen puunjalostukseen. Tarjoamme myös useita kursseja ideoiden ja arvokkaan tiedon saamiseksi. Teetpä sitten tukeista mökin, lankuista lautaa tai koristelistoja, LOGOSOLilta löydät laitteet, joilla pääset puunjalostuksessasi askeleen pidemmälle.

Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja korkeasta laadustaan.
LOGOSOLin tuotteet on tarkistettu pienintä yksityiskohtaa myöten, jotta odotuksesi toteutuisivat. Innovatiiviset ratkaisut ja korkea laatu ovat tunnusmerkkejämme. Kaikki laitteemme ovat CE-merkittyjä ja turvallisuutesi on meille tärkeää.

Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
LOGOSOLilta on helppo ostaa. Kerro vain projekteistasi niin autamme sinua löytämään sopivan koneen. LOGOSOLilta hankkimasi kone antaa sinulle myöhemmin paljon valinnan mahdollisuuksia. Kaikki koneemme noudattavat periaatetta, että voit ensin hankkia peruslaitteen, jota sitten voi myöhemmin päivittää tai jatkaa tarpeittesi mukaan. Siten sinulla on aina sopiva kone, tämän hetken vaatimuksiasi ja mahdollisuuksiasi vastaten. Koneilla on myös korkea jälleenmyyntiarvo. Jos haluat vaihtaa jonkin laitteet, voit myydä sen kauttamme tai yksityisesti hyvään hintaan.

Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


Takuut turvanasi

Voit olla huoleti asioidessasi markkinoiden johtavan yrityksen kanssa, jolla on pitkä kokemus alasta. Bengt-Olov Byström perusti LOGOSOLin 1989 ja yhtiö on edelleenkin Byströmin perheen omistuksessa Härnösandissa. Olemme myyneet yli 25 000 Solosahaa ja yli 10 000 höylää ja meillä on yli 25 vuoden kokemus markkinajohtajana pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Olemme päivittäin yhteydessä asiakkaisiin, jotka toteuttavat unelmiaan puusta ympäri maailman.

2 vuoden takuu

LOGOSOL antaa 2 vuoden takuun kaikille koneille. Takuu kattaa valmistusvirheet sekä ongelmat, jotka ilmenevät tuotteen normaalikäytössä. Poikkeuksena takuusta ovat kuluvat osat, kuten hihnat, laipat ja ketjut. Käytetyille koneille annetaan 1 vuoden takuu.
Yritämme aina olla reiluja, jos jotakin on päässyt rikkoutumaan. Olemme varmoja, että kaikille on parasta, jos olet jatkossakin tyytyväinen LOGOSOL-koneeseesi.

2 kuukauden avoin kauppa – niin kuin pitääkin

LOGOSOL antaa 2 kuukauden avoimen kaupan kaikille koneille. Voit siis testata, että laite täyttää vaatimuksesi ennen kuin teet lopullisen päätöksesi. Sahaa tai höylää kunnolla, jotta näet, että se toimii niin kuin ajattelit. Emme pelkää saada takaisin laitetta, jossa on vähän sahanpurua. Asiakkaana maksat vain rahdin takaisin. Leikkuuvarusteet, höyläterät ja muut käyttötavarat eivät kuulu avoimen kaupan piiriin. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä niin autamme sinua.

Hintatakuu

Jos löydät saman koneen halvemmalla joltain toiselta ruotsalaiselta toimittajalta, niin annamme saman hinnan laitteelle. Näytä mainos, tarjous tai nettisivu meille. Hintatakuu on voimassa 2 kuukautta tilauspäivästä. LOGOSOL pidättää oikeuden päättää hintatakuun voimassaolosta kussakin tapuksessa erikseen. Ei koske käytettyjä laitteita.

Huolto & tuki

Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


LOGOSOL-konsepti – lupauksemme sinulle

Tiedämme, että tuotteemme ovat hyviä, ja haluamme sinun olevan loppuikäsi tyytyväinen ostokseesi. Siksi Logosol-konsepti kattaa jokaisen tuotteemme. Se koostuu turvallisesta ostosta, varmoista toimtuksista, rajattomasta asiakastuesta ja henkilökohtaisesta palvelusta.
Kun investoit LOGOSOLiin, voit olla varma, että saat korkealaatuisen tuotteet, joka on suunniteltu juuri tiettyä tarkoitusta varten. Pyrimme rakentamaan laitteita, jotka ovat joustavia ja helposti lisävarusteltavia. Logosol-konspetin etuna on, että voit aloittaa yksinkertaisemmasta laitteesta ja tarpeittesi kasvaessa voit helposti vaihtaa tai päivittää tuotetta, ilman, että menetät alunperin tekemääsi investointia.

Turvapaketti

Turvapaketti antaa sinulle 2 vuoden takuun ja oikeuden palauttaa tuotteen 2 kuukauden sisällä toimituspäivästä, mikäli emme ole onnistuneet täyttämään odotuksiasi.

Toimitukset perille varmasti

Teemme aina parhaamme, että sinä asiakkaanamme saat tavarat nopeasti ja varmasti. Käytämme kuljetuksiin suuria kuljetusfirmoja, joten tiedämme, että toimitukset tulevat aina perille ja ettei matkaan kulu turhaa aikaa.

Rajaton tuki

Rajaton tuki koskien osaamista ja tuotteiden käyttöä.

Henkilökohtainen palvelu

Saat käyttöösi 25 vuoden kokemuksen pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä.

Etsi varaosia ja leikkuuvarusteita

Sulje
Tuoteryhmät
Sivuja
Näytä hinnat