Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?

Logosol B1001 Hydraulic, Cut Set, 23 hv

Uusi
Vakiona B1001 Hydraulic -mallin kanssa toimitetaan: 2 tukkitukea, 1 puunkiristin, 2 latvan nostinta, 1 puunkiertäjä, 1 jatke, 4 paria tukijalkoja, 1 vannesahanterä, säädettävät jalat, säädettävä teränohjain ja vesijäähdytys!
Tuotekoodi: 8300-000-0051

Normaali hinta: 25 500,00 €

Kampanjahinta: 22 950,00 €

Ei sis. ALV Sis. ALV
KampanjaSäästät: 2 550,00 € Tarjous on voimassa 2024-06-10

Tuotekuvaus

Yksityiskohdat

Maailman paras hydraulinen vannesaha! Laatua jokaisessa yksityiskohdassa.

Logosolin täyshydraulinen B1001 Hydraulic on aivan fantastinen saha, jonka avulla voit hallita koko sahausprosessia ohjausyksiköstä. Sahaaminen ei ole vain tehokasta, vaan se myös estää rungon kulumia.

Voit nostaa tukit vaivattomasti maasta ja kääntää ne oikeaan asentoon. Mahdollista käsitellä helposti jopa 2 000 kg painavia tukkeja - upeaa! Viisas valinta niille, jotka haluavat ensiluokkaisen sahan ja jota on ilo käyttää!

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Ohjauspaneeli
Manuaalisesti ohjatut venttiilit (4-8 toimintoa)
Tehopakkaus 3 kW sähkömoottorilla, 4 l öljysäiliöllä ja 3,15 cm³ öljypumpulla. Yhdistä CEE 16A -pistorasiaan (on/off-painike).
Bensiinikäyttöinen versio tulossa myöhemmin.
Ohjauspaneeli, joka voidaan nostaa, laskea,
ja kääntää paremman näkyvyyden saamiseksi.
Voidaan lukita kuljetusta varten.
Yhteensopiva Smart Setin kanssa.
Työtaso [680x950 mm], joka suojaa tehopakkausta.

Kärkilevy
Ristikkäinen tukkipeti HD (putkimainen rakenne)
Tukkirulla: Ø100 mm
Maks. nostokorkeus: 70 mm

Tukkipuristin
Kaksinkertaiset vaakaohjaimet, 2x40 mm tanko
Min. puristusleveys: 20 mm
Maks. puristusleveys: 700 mm
Pystysuuntainen veto: 300 mm
Laakeri: Kaksinkertaiset holkit ja pölytiivisteet jokaisessa tukkipuristimen lineaarinivelessä
Toiminta:
Kaksitoiminen hydraulisylinteri, jonka iskunpituus on 300 mm, yhdistetty 40 mm:n tankoon
pystysuuntaista liikettä varten
Kaksitoiminen hydraulisylinteri, jonka iskunpituus on 200 mm, yhdistetty vivustoon vaakasuoraa liikettä varten

Tukkituet
Määrä: 2 tukea
Tehtävä: Mekaanisesti kytketyt tukkituet, jotka ovat automaattisesti
samassa pystysuorassa asennossa.
Isku: 305 mm.
Materiaali: 40 mm ruostumattomasta teräksestä valmistettu tanko ja vivusto, joka koostuu 8 mm laserleikatuista levyistä. Laakeripesä terästä.
Laakeri: Kaksi sarjaa holkkeja ja pölytiivisteitä jokaisessa tukkituessa.
Toiminta: Kaksitoiminen hydraulisylinteri 150 mm:n iskunpituudella yhdistettynä vivustoon.

Tukin käännin
Tukeva hydraulisylinteri nostamiseen/laskemiseen
Hydraulimoottori ketjukoneistolle

Tukin siirrin
Nostokyky: 2 000 kg
Maks. tukin halkaisija: 1 000 mm
Puun min. pituus: 2 100 mm

Kapasiteetti
Maks. tukin halkaisija: 1001 mm
Maks. Pelkan leveys: 850 mm
Tehokas sahauspituus (vakiomalli): 6000 mm
Viimeisen laudan paksuus: 25 mm (1 tuumaa)

Moottorivaihtoehdot
Bensiinimoottori: 23 hv. Bensiinimalleissa on laadukas keskipakokytkin, joka helpottaa vanneterän käynnistämistä.
Sähkömoottori: Erittäin tehokas, 12 kW sähkömoottori.

Vannesahan terä
Terän pituus: 4310 mm
Terän leveys: 33 mm
Terän nopeus: 30 m/s

Lisävarusteet

7 Nimike(ttä)

/ sivu

7 Nimike(ttä)

/ sivu

Takuu

10 vahvaa syytä valita LOGOSOL

- Saat turvallisen kumppanin markkinoiden johtavasta yrityksestä, jolla on yli 25 vuoden kokemus
- Saat 5 vuoden takuun - tiedämme, että koneemme ovat korkealaatuisia
- Teet 2 kuukauden avoimen kaupan – testaa konetta ennen kuin teet päätöksen.
- Hintatakuu
- LOGOSOLilta saat kaiken, mitä tarvitset pienimuotoiseen puunjalostukseen.
- Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja hyvästä laadustaan.
- Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
- Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
- Saat asiakaslehden VASTASAHATTUA – täynnä ideoita ja uutisia!
- Saat tilauksesi nopeasti kotiin ja hyvään hintaan!


Korkealaatuisia ja monipuolisia koneita

Tarjoamme täyden laite- ja lisävarustevalikoiman sekä tarvikkeet pienimuotoiseen puunjalostukseen. Tarjoamme myös useita kursseja ideoiden ja arvokkaan tiedon saamiseksi. Teetpä sitten tukeista mökin, lankuista lautaa tai koristelistoja, LOGOSOLilta löydät laitteet, joilla pääset puunjalostuksessasi askeleen pidemmälle.

Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja korkeasta laadustaan.
LOGOSOLin tuotteet on tarkistettu pienintä yksityiskohtaa myöten, jotta odotuksesi toteutuisivat. Innovatiiviset ratkaisut ja korkea laatu ovat tunnusmerkkejämme. Kaikki laitteemme ovat CE-merkittyjä ja turvallisuutesi on meille tärkeää.

Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
LOGOSOLilta on helppo ostaa. Kerro vain projekteistasi niin autamme sinua löytämään sopivan koneen. LOGOSOLilta hankkimasi kone antaa sinulle myöhemmin paljon valinnan mahdollisuuksia. Kaikki koneemme noudattavat periaatetta, että voit ensin hankkia peruslaitteen, jota sitten voi myöhemmin päivittää tai jatkaa tarpeittesi mukaan. Siten sinulla on aina sopiva kone, tämän hetken vaatimuksiasi ja mahdollisuuksiasi vastaten. Koneilla on myös korkea jälleenmyyntiarvo. Jos haluat vaihtaa jonkin laitteet, voit myydä sen kauttamme tai yksityisesti hyvään hintaan.

Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


Takuut turvanasi

Voit olla huoleti asioidessasi markkinoiden johtavan yrityksen kanssa, jolla on pitkä kokemus alasta. Bengt-Olov Byström perusti LOGOSOLin 1989 ja yhtiö on edelleenkin Byströmin perheen omistuksessa Härnösandissa. Olemme myyneet yli 25 000 Solosahaa ja yli 10 000 höylää ja meillä on yli 25 vuoden kokemus markkinajohtajana pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Olemme päivittäin yhteydessä asiakkaisiin, jotka toteuttavat unelmiaan puusta ympäri maailman.

5 vuoden takuu

Voit rekisteröidä tuotteesi meille ja pidentää takuun tavallisesta kahdesta vuodesta täyteen viiteen vuoteen! Se tarkoittaa kolmen vuoden ylimääräistä mielenrauhaa. Olemme varmoja tuotteidemme ensiluokkaisesta laadusta, koska keskitymme rakentamaan vankkoja koneita, jotka kootaan omassa tehtaassamme laajalla laadunvalvonnalla. Takuutarjous on voimassa vain, jos rekisteröit tuotteen 30 päivän kuluessa laskutuspäivästä.  Rekisteröi koneesi nyt ilmaiseksi! Se on sen arvoista! 5 vuoden takuu kattaa premium-tuotteemme, joihin kuuluvat vannesahat, moottorisahat, höylät, Big Mill Wide Slabber, sähkösaha, tukkitalon jyrsin, syöttölaitteet, hydrauliset pakettivannesahat, Easy Set, Pro Set, Pro Feed, pakettikorkit.

2 vuoden takuu

LOGOSOL antaa 2 vuoden takuun kaikille koneille. Takuu kattaa valmistusvirheet sekä ongelmat, jotka ilmenevät tuotteen normaalikäytössä. Poikkeuksena takuusta ovat kuluvat osat, kuten hihnat, laipat ja ketjut. Käytetyille koneille annetaan 1 vuoden takuu.
Yritämme aina olla reiluja, jos jotakin on päässyt rikkoutumaan. Olemme varmoja, että kaikille on parasta, jos olet jatkossakin tyytyväinen LOGOSOL-koneeseesi.

2 kuukauden avoin kauppa – niin kuin pitääkin

LOGOSOL antaa 2 kuukauden avoimen kaupan kaikille koneille. Voit siis testata, että laite täyttää vaatimuksesi ennen kuin teet lopullisen päätöksesi. Sahaa tai höylää kunnolla, jotta näet, että se toimii niin kuin ajattelit. Emme pelkää saada takaisin laitetta, jossa on vähän sahanpurua. Asiakkaana maksat vain rahdin takaisin. Leikkuuvarusteet, höyläterät ja muut käyttötavarat eivät kuulu avoimen kaupan piiriin. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä niin autamme sinua.

Hintatakuu

Jos löydät saman koneen halvemmalla joltain toiselta ruotsalaiselta toimittajalta, niin annamme saman hinnan laitteelle. Näytä mainos, tarjous tai nettisivu meille. Hintatakuu on voimassa 2 kuukautta tilauspäivästä. LOGOSOL pidättää oikeuden päättää hintatakuun voimassaolosta kussakin tapuksessa erikseen. Ei koske käytettyjä laitteita.

Huolto & tuki

Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


LOGOSOL-konsepti – lupauksemme sinulle

Tiedämme, että tuotteemme ovat hyviä, ja haluamme sinun olevan loppuikäsi tyytyväinen ostokseesi. Siksi Logosol-konsepti kattaa jokaisen tuotteemme. Se koostuu turvallisesta ostosta, varmoista toimtuksista, rajattomasta asiakastuesta ja henkilökohtaisesta palvelusta.
Kun investoit LOGOSOLiin, voit olla varma, että saat korkealaatuisen tuotteet, joka on suunniteltu juuri tiettyä tarkoitusta varten. Pyrimme rakentamaan laitteita, jotka ovat joustavia ja helposti lisävarusteltavia. Logosol-konspetin etuna on, että voit aloittaa yksinkertaisemmasta laitteesta ja tarpeittesi kasvaessa voit helposti vaihtaa tai päivittää tuotetta, ilman, että menetät alunperin tekemääsi investointia.

Turvapaketti

Turvapaketti antaa sinulle 2 vuoden takuun ja oikeuden palauttaa tuotteen 2 kuukauden sisällä toimituspäivästä, mikäli emme ole onnistuneet täyttämään odotuksiasi.

Toimitukset perille varmasti

Teemme aina parhaamme, että sinä asiakkaanamme saat tavarat nopeasti ja varmasti. Käytämme kuljetuksiin suuria kuljetusfirmoja, joten tiedämme, että toimitukset tulevat aina perille ja ettei matkaan kulu turhaa aikaa.

Rajaton tuki

Rajaton tuki koskien osaamista ja tuotteiden käyttöä.

Henkilökohtainen palvelu

Saat käyttöösi 25 vuoden kokemuksen pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä.

Etsi varaosia ja leikkuuvarusteita

Sulje
Tuoteryhmät
Näytä hinnat