Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?

Hydrauliikkapaketti sähkövannesahoihin, B1001

Sisältää: Ohjausyksikkö ja hydrauliikkayksikkö, 2 tukkitukea, 1 tukkipuristin, 2 latvan nostinta ja 1 tukin käännin.
Tuotekoodi: 8310-001-0200

Normaali hinta: 11 000,00 €

Kampanjahinta: 9 900,00 €

Ei sis. ALV Sis. ALV
KampanjaSäästät: 1 100,00 € Tarjous on voimassa 2024-06-10 +13 päivää jäljellä

Tuotekuvaus

Yksityiskohdat

Ohjauspaneeli (sisältyy)

Manuaalisesti ohjatut venttiilit (4-8 toimintoa)
Tehopakkaus 3 kW sähkömoottorilla, 4 l öljysäiliöllä ja 3,15 cm³ öljypumpulla. Yhdistä CEE 16A -pistorasiaan (on/off-painike).
Bensiinikäyttöinen versio tulossa myöhemmin.
Ohjauspaneeli, joka voidaan nostaa, laskea,
ja kääntää paremman näkyvyyden saamiseksi.
Voidaan lukita kuljetusta varten.
Yhteensopiva Smart Setin kanssa.
Työtaso [680x950 mm], joka suojaa tehopakkausta.

Latvan nostimet (sisältyy)

Asettaaksesi sahan leikkaamaan tukin sydämen suuntaiseksi ja saadaksesi suoran leikkausjäljen tukin syiden mukaisesti hyödyn maksimoimiseksi. Lisäksi siinä on tehokkaat tukkirullat, jotta voit asettaa tukin sahalaitokseen pitkittäin.

Ristikkäinen tukkipeti HD (putkimainen rakenne)
Tukkirulla: Ø100 mm
Maks. nostokorkeus: 70 mm

Tukin käännin (sisältyy)

Moottoroitu sahalaitainen ketju pyörittää puun parhaaseen asentoon optimaalisen sahan hyötysuhteen saavuttamiseksi.

Tukeva hydraulisylinteri nostamiseen/laskemiseen
Hydraulimoottori ketjukoneistolle

Tukkituet (sisältyy)

300 mm korkeita tukkitukia ohjataan helposti ohjausyksiköstä. Ne on kytketty mekaanisesti, jonka etuna on, että ne asettuvat aina samalle korkeudelle.

Määrä: 2 tukea
Tehtävä: Mekaanisesti kytketyt tukkituet, jotka ovat automaattisesti samassa pystysuorassa asennossa.
Isku: 305 mm.
Materiaali: 40 mm ruostumattomasta teräksestä valmistettu tanko ja vivusto, joka koostuu 8 mm laserleikatuista levyistä. Laakeripesä terästä.
Laakeri: Kaksi sarjaa holkkeja ja pölytiivisteitä jokaisessa tukkituessa.
Toiminta: Kaksitoiminen hydraulisylinteri 150 mm:n iskunpituudella yhdistettynä vivustoon.
Operation: A double-acting hydraulic cylinder with 150 mm stroke coupled to a linkage.

Tukkikiinnike (sisältyy)

Hydraulisesti ohjattu varsi, joka työntää puut tukkitukea vasten. Se voi myös kääntää tukkeja tai pölkkyjä.

Kaksinkertaiset vaakaohjaimet, 2x40 mm tanko
Min. puristusleveys: 20 mm
Maks. puristusleveys: 700 mm
Pystysuuntainen veto: 300 mm
Laakeri: Kaksinkertaiset holkit ja pölytiivisteet jokaisessa tukkipuristimen lineaarinivelessä
Toiminta:
Kaksitoiminen hydraulisylinteri, jonka iskunpituus on 300 mm, yhdistetty 40 mm:n tankoon pystysuuntaista liikettä varten
Kaksitoiminen hydraulisylinteri, jonka iskunpituus on 200 mm, yhdistetty vivustoon vaakasuoraa liikettä varten

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Lataa tuotetiedo

Takuu

10 vahvaa syytä valita LOGOSOL

- Saat turvallisen kumppanin markkinoiden johtavasta yrityksestä, jolla on yli 25 vuoden kokemus
- Saat 5 vuoden takuun - tiedämme, että koneemme ovat korkealaatuisia
- Teet 2 kuukauden avoimen kaupan – testaa konetta ennen kuin teet päätöksen.
- Hintatakuu
- LOGOSOLilta saat kaiken, mitä tarvitset pienimuotoiseen puunjalostukseen.
- Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja hyvästä laadustaan.
- Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
- Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
- Saat asiakaslehden VASTASAHATTUA – täynnä ideoita ja uutisia!
- Saat tilauksesi nopeasti kotiin ja hyvään hintaan!


Korkealaatuisia ja monipuolisia koneita

Tarjoamme täyden laite- ja lisävarustevalikoiman sekä tarvikkeet pienimuotoiseen puunjalostukseen. Tarjoamme myös useita kursseja ideoiden ja arvokkaan tiedon saamiseksi. Teetpä sitten tukeista mökin, lankuista lautaa tai koristelistoja, LOGOSOLilta löydät laitteet, joilla pääset puunjalostuksessasi askeleen pidemmälle.

Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja korkeasta laadustaan.
LOGOSOLin tuotteet on tarkistettu pienintä yksityiskohtaa myöten, jotta odotuksesi toteutuisivat. Innovatiiviset ratkaisut ja korkea laatu ovat tunnusmerkkejämme. Kaikki laitteemme ovat CE-merkittyjä ja turvallisuutesi on meille tärkeää.

Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
LOGOSOLilta on helppo ostaa. Kerro vain projekteistasi niin autamme sinua löytämään sopivan koneen. LOGOSOLilta hankkimasi kone antaa sinulle myöhemmin paljon valinnan mahdollisuuksia. Kaikki koneemme noudattavat periaatetta, että voit ensin hankkia peruslaitteen, jota sitten voi myöhemmin päivittää tai jatkaa tarpeittesi mukaan. Siten sinulla on aina sopiva kone, tämän hetken vaatimuksiasi ja mahdollisuuksiasi vastaten. Koneilla on myös korkea jälleenmyyntiarvo. Jos haluat vaihtaa jonkin laitteet, voit myydä sen kauttamme tai yksityisesti hyvään hintaan.

Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


Takuut turvanasi

Voit olla huoleti asioidessasi markkinoiden johtavan yrityksen kanssa, jolla on pitkä kokemus alasta. Bengt-Olov Byström perusti LOGOSOLin 1989 ja yhtiö on edelleenkin Byströmin perheen omistuksessa Härnösandissa. Olemme myyneet yli 25 000 Solosahaa ja yli 10 000 höylää ja meillä on yli 25 vuoden kokemus markkinajohtajana pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Olemme päivittäin yhteydessä asiakkaisiin, jotka toteuttavat unelmiaan puusta ympäri maailman.

5 vuoden takuu

Voit rekisteröidä tuotteesi meille ja pidentää takuun tavallisesta kahdesta vuodesta täyteen viiteen vuoteen! Se tarkoittaa kolmen vuoden ylimääräistä mielenrauhaa. Olemme varmoja tuotteidemme ensiluokkaisesta laadusta, koska keskitymme rakentamaan vankkoja koneita, jotka kootaan omassa tehtaassamme laajalla laadunvalvonnalla. Takuutarjous on voimassa vain, jos rekisteröit tuotteen 30 päivän kuluessa laskutuspäivästä.  Rekisteröi koneesi nyt ilmaiseksi! Se on sen arvoista! 5 vuoden takuu kattaa premium-tuotteemme, joihin kuuluvat vannesahat, moottorisahat, höylät, Big Mill Wide Slabber, sähkösaha, tukkitalon jyrsin, syöttölaitteet, hydrauliset pakettivannesahat, Easy Set, Pro Set, Pro Feed, pakettikorkit.

2 vuoden takuu

LOGOSOL antaa 2 vuoden takuun kaikille koneille. Takuu kattaa valmistusvirheet sekä ongelmat, jotka ilmenevät tuotteen normaalikäytössä. Poikkeuksena takuusta ovat kuluvat osat, kuten hihnat, laipat ja ketjut. Käytetyille koneille annetaan 1 vuoden takuu.
Yritämme aina olla reiluja, jos jotakin on päässyt rikkoutumaan. Olemme varmoja, että kaikille on parasta, jos olet jatkossakin tyytyväinen LOGOSOL-koneeseesi.

2 kuukauden avoin kauppa – niin kuin pitääkin

LOGOSOL antaa 2 kuukauden avoimen kaupan kaikille koneille. Voit siis testata, että laite täyttää vaatimuksesi ennen kuin teet lopullisen päätöksesi. Sahaa tai höylää kunnolla, jotta näet, että se toimii niin kuin ajattelit. Emme pelkää saada takaisin laitetta, jossa on vähän sahanpurua. Asiakkaana maksat vain rahdin takaisin. Leikkuuvarusteet, höyläterät ja muut käyttötavarat eivät kuulu avoimen kaupan piiriin. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä niin autamme sinua.

Hintatakuu

Jos löydät saman koneen halvemmalla joltain toiselta ruotsalaiselta toimittajalta, niin annamme saman hinnan laitteelle. Näytä mainos, tarjous tai nettisivu meille. Hintatakuu on voimassa 2 kuukautta tilauspäivästä. LOGOSOL pidättää oikeuden päättää hintatakuun voimassaolosta kussakin tapuksessa erikseen. Ei koske käytettyjä laitteita.

Huolto & tuki

Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


LOGOSOL-konsepti – lupauksemme sinulle

Tiedämme, että tuotteemme ovat hyviä, ja haluamme sinun olevan loppuikäsi tyytyväinen ostokseesi. Siksi Logosol-konsepti kattaa jokaisen tuotteemme. Se koostuu turvallisesta ostosta, varmoista toimtuksista, rajattomasta asiakastuesta ja henkilökohtaisesta palvelusta.
Kun investoit LOGOSOLiin, voit olla varma, että saat korkealaatuisen tuotteet, joka on suunniteltu juuri tiettyä tarkoitusta varten. Pyrimme rakentamaan laitteita, jotka ovat joustavia ja helposti lisävarusteltavia. Logosol-konspetin etuna on, että voit aloittaa yksinkertaisemmasta laitteesta ja tarpeittesi kasvaessa voit helposti vaihtaa tai päivittää tuotetta, ilman, että menetät alunperin tekemääsi investointia.

Turvapaketti

Turvapaketti antaa sinulle 2 vuoden takuun ja oikeuden palauttaa tuotteen 2 kuukauden sisällä toimituspäivästä, mikäli emme ole onnistuneet täyttämään odotuksiasi.

Toimitukset perille varmasti

Teemme aina parhaamme, että sinä asiakkaanamme saat tavarat nopeasti ja varmasti. Käytämme kuljetuksiin suuria kuljetusfirmoja, joten tiedämme, että toimitukset tulevat aina perille ja ettei matkaan kulu turhaa aikaa.

Rajaton tuki

Rajaton tuki koskien osaamista ja tuotteiden käyttöä.

Henkilökohtainen palvelu

Saat käyttöösi 25 vuoden kokemuksen pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä.

Etsi varaosia ja leikkuuvarusteita

Sulje
Tuoteryhmät
Näytä hinnat