Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

13 päivää, 2 tuntia jäljellä kampanjaa!

banner kampanj jul 2017 FI foot

Kuvassa oleva tuote saattaa sisältää lisävarusteita.

Vannesahalaitos LumberPro HD36 – Täysin uusi sahalaite, joka pystyy ammattimaiseen tuotantokapasiteettiin.

 

Logosol Nodwood LumberPro HD36, tunnettu myös nimellä LumberMate Pro Pohjois-Amerikassa ja Briteissä, on täysin uusi sahalaitos, jossa on kaikki merkittävästi isompien ja kalliimpien vannesahalaitosten hyödyt. Tämä sahalaitos tekee sen, mitä siltä odotetaan, hiljaa ja tehokkaasti.

Oikea vannejärjestelmä

Vannepyörät on valettu teräksestä, ja ne ovat isot – 520 mm läpimitaltaan. Ura, jossa terä kulkee, on päällystetty erittäin kestävällä muovimateriaalilla, joka vähentää melutasoa ja myös terän kulumista, koska se hylkii roskia. Teräohjuri on myös tinkimätön. Terä johdetaan tukin läpi tuplasarjalla keraamisia paloja terän ylä-, ala- ja takapuolella, mikä on nykyisin standardina teollisille vannesahalaitoksille. Vannepyörän ja teräohjurin ansiosta vannesahalaitos toimii tehokkaasti, mutta välttäen kovaa rasitusta. Tuloksena vannesahalaitos sahaa tarkemmin ja nopeammin.

Korkea tuotantokapasiteetti laajentaa mahdollisuuksia

LumberPro HD36 sahaa paksuimmankin tukin vaikeuksitta. Vannesahalaitos käsittelee tukit aina 90 cm paksuiset tukit. Tämä tarkoittaa sitä, että mahdottomatkin puunkappaleet muuttuvat yhtäkkiä täydellisesti sahattavaksi puutavaraksi. Vaikuttavat jopa 70 cm leveät pöytäpinnat voidaan sahata yhtenä kappaleena, kiitos suuren vanneaukon ja tarkkojen teräohjainten. Kuten arvat saattaa, sekä polttomoottori- että sähkökäyttöiset LumberPro HD36-mallit on varustettu automaattisella vesijäähdytyksellä, jolloin lankun sahaaminen on helpompaa kuin koskaan. Molemmat mallit on varustettu myös sahajarrulla, joka pysäyttää vannesahan nopeasti jokaisen sahauksen jälkeen. Tämä ei ainoastaan lisää turvallisuutta, mutta lisää myös kapasiteettia, koska voit palauttaa sahauspään nopeammin. Sahauspää on itsestään lukittuva pystysuunnassa. Yhdessä muiden hienosäätöisten hallintalaitteiden avulla lankun sahaaminen on erittäin helppoa. Aseta sahauskorkeus, sahaa ja palauta. Siinä kaikki.

Luotettava raiderakenne

Laaja itsekantava raide on suunniteltu niin, että se hallitsee valtavienkin, sahattavien tukkien painon. 5,5 mm levyt on muotopuristettu 4000 tn paineessa, vääntöjäykkyyden optimoimiseksi. Tämän ansiosta raiteet ovat kevyet, mutta vahvat ja pysyvät luotisuorina jopa suurimpien tukkien alla. LumberPro HD36 vannesahalaitos, vankan sahavaununsa kanssa, sahaa hyvin nopeasti verrattuna muihin samankokoisiin vannesahoihin. Tehokkaat moottorivaihtoehdot ovat luonnollisesti osasyynä tähän, mutta se ei ole koko salaisuus. Jotta vannesaha voi sahata sujuvasti ja ilman energiahävikkiä, vannesahapyörä ja teräohjuri on oltava tukevasti asennettu. LumberPro HD36:n sahavaunu on hyvin voimakkaasti mitoitettu, jossa neljä teräspyörää on sijoitettu leveälle ja kauas toisistaan. Tämä tarjoaa terälle äärimmäistä vakautta.

Innovatiiviset sähköiset toiminnot

LumberPro HD36 E-Twin (LumberPro HD36 sähköversio) käynnistetään nappia painamalla ja sen teho on vaikuttava. Ensimmäinen moottori kiihdyttää vanteen levosta 110 k/ h sekunnin aikana ja tämän jälkeen toinen moottori käynnistyy automaattisesti ja moottorista on saatavissa irti täydet tehot. 8 kW (11hv) on riittävä useimpiin sahauksiin, mutta LumberPro HD36:hon on saatavissa myös 12 kW (16 hv) vaihtoehtomoottori.

...ja innovatiivinen sähköinen syöttö

Logosolin patentoitu E37-syöttölaite on nyt saatavissa myös LumberPro HD36-vannesahalaitokseen. Voit kontrolloida sekä sahamoottoria, että syöttöyksikköä ohjauslinjaston päässä sijaitsevasta ohjauspaneelista. Syöttöpaine on säädettävissä ja syöttönopeus säätyy automaattisesti vastuksen mukaan. Tämä tarjoaa mukavaa sahaamista, joka maksimoi sahausnopeuden. Lankku nostetaan kulmasta pienillä, fiksuilla kannattimilla, kun sahaa palautetaan ja hetken päästä sinulla onkin jo mukava pino valmista tavaraa vieressäsi – sinun tarvitsee tuskin liikahtaa - Melkein liian hyvää ollakseen totta!

Hiljaista työntekoa

Ääni on se, jonka ensimmäistä kertaa LumberPro HD36:lla sahatessasi huomaat. Tämä on vannesahalaitos, joka toimii hiljaisesti ja ilman värinöitä. Polttomoottorikäyttöinen malli, sen turvallisesti toimivalla nelitahtikoneella, on ystävällinen vaihtoehto sekä sinulle, että ympäristölle. Ja mikäli sinulla on E-Twin-malli, siitä ei luonnollisestikaan kuulu yhtään mitään. Ainoastaan pieni vinkuna, joka lähtee terästä. Tämä on nälkäisten hampaiden ääni.

 

 

 


 

lmpro-detaljer

1. Manuaalinen hydraulipumppu ja valintakytkin

Kolmesuuntaisella kytkimellä kontrolloidaan tukijalkojen ja tukkilastaimen virtaa

 

2. Moottoroitu hydraulipumppu

Ylimääräinen generaattori polttomoottorissa pyörittää tehokasta hydraulipumppua, joka syöttää virtaa hydraulisiin laitteisiin. Hydrauliikan ohjauspaneeli kaikille hydraulisille laitteille sisältyy mukaan.

 

3. Hydraulinen tukkilastain

Lastaa tukit maasta tukkipöydälle.

 

4. Tukinkäännin

Tehokas tukinkäännin hydraulisella varrella, joka nousee samalla kun sähkötoiminen syvähampainen ketju pyörittää tukkia.

 

5. Hydraulinen tukin pikakiinnitys

Tukkituet, joita voidaan nostaa tai laskea sekä tukinpidike, joka tarttuu tukkiin voimalla. Voidaan käyttää myös palkkien ja pienempien tukkien kääntämiseen. Kaikkea ohjataan hydraulisesti yhdellä vivulla.

 

6. Hydrauliset jalkatuet

Korjaavat tukin luonnollisia paksuuseroja. Tukeva rakenne rullien kanssa tekee tukkien asettamisen tukkipöydälle helpommaksi.

 

7. Virransyöttö ja sahauspää

Kädessä pidettävän kaukosäätimen avulla voit asettaa sahaussyvyyden ja säätää sahausnopeutta jatkuvasti vain nuppia kääntämällä. Voidaan käyttää lankunpalautusjärjestelmän kanssa!

 

 


 

Tekniset tiedota

 

Sahauspituus (vakio): 5,1 metriä. Voidaan jatkaa 1,2 m tai 0,6 m jaksoissa.
Tukin läpimitta (max.): 90 cm
Lankun leveys (max.): 70 cm
Viimeinen sahaus (min.): 25 mm
Terän koko: Sisältää yhden Håkansson terän; leveys 1 1/4” (32mm); Paksuus: 1,1 mm (1/16”); terän pituus: 4,246 m (14”)
Vannepyörät: 51,4 cm x 2,2 cm. Päällystetty polyuretaanilla. Kaksinkertaiset suljetut kuulalaakerit.
Vakiopituus: 6,28 m
Leveys: 2,0 m
Paino: Alkaen n. 600 kg
Rakenne: Muotoiltu 5,5 mm paksusta, galvanisoidusta teräksestä, joka on muokattu 400 tn puristuksessa, kestävyyden ja vakauden varmistamiseksi. Tuloksena erittäin kevyt, mutta äärimmäisen vakaa rakenne, joka ei muutu kovassakaan rasituksessa.

neutral

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen asiakaspalvelu on meille itsestäänselvyys.

neutral

Pitkä kokemus

Yli 20 vuoden kokemus markkinoiden johtavana pienimuotoisten puuntyöstökoneiden valmistajana.

neutral

Elinikäinen tuki

Rajoittamaton puhelintuki käyttö- ja tuotetietoasioissa.

neutral

Nopeat toimitukset

Erittäin nopea toimitusaika varaosille ja lisävarusteille.

neutral

Turvallisuus

Logosol-turvallisuuspaketilla saat laitteelle 2 vuoden takuun. Lisäksi saat 60 pv:n palautusoikeuden, ellei laite vastaa odotuksiasi.

Tialusnumero
Tuote
Hinta (Ilman veroa)
8050-000-0020
LumberPro HD36 + 9 kW E-Twin-sähkömoottori
8 560,00 €
8050-000-0025
LumberPro HD36 + 12 kW E-Twin-sähkömoottori
9 290,00 €
8050-000-0060
LumberPro HD36 + 23 hv bensiinimoottori
8 560,00 €
8050-555-0020
LumberPro HD36 + 9 kW E-Twin-sähkömoottori
10 676,00 €
Klikkaa tästä hydraulisten lisävarusteiden listaan tai ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja.
Shipping not included. All prices are excl. VAT. Näytä hinnat verolla

Banner PK fi 20170403 small

13 päivää, 2 tuntia jäljellä kampanjaa!

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |