Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

Banner PK fi 20170403 small

Vannesahalaitokset kovaan tuotantoon

Logosol vannesahalaitoksissa on kestävä ja vankka rakenne, vaikuttava tarkkuus sekä loppuunviedyt ominaisuudet. Ne on helppo pystyttää sinne, missä sahattavat puut ovat. Suurin osa sahureista on sitä mieltä, että paras asia sahalaitoksessa on sen tuoma tyytyväisyyden tunne, kun sahaat itse puutavarasi. Tyytyväisyys työhön ja siitä juontava ylpeys on parasta, mitä voimme asiakkaillemme tarjota.

B1001 Tukkivannesaha

B1001 is the largest of Logosol´s Band Sawmills. The model is Swedish made and offers a revolutionary design. Logs up to 1000mm diameter can be processed on this sawmill. A unique height adjustment of the sawhead enables you to cut with precision every time.

 

Lue lisää Logosol B1001

B751 Tukkivannesaha

Logosol B751 sahan vakio sahauspituus on 4,8 metriä. Sahalaitoksella pärjää myös isompienkin tukkien sahauksessa, jopa 75 cm halkaisijaltaan paksuja. Kiinteän mitta-asteikon avulla voit helposti sahata haluamasi paksuista puutavaraa, helposti ja nopeasti joka kerralla. Saat siis todella tukevan ja erittäin toimintavarman vannesahan joka sahaa parhaiten luokassaan.

 

Lue lisää Logosol B751

Hirsijyrsin LM410

Ainutlaatuinen hirsijyrsin, joka tekee sen, mihin muut jyrsimet eivät pysty: sen lisäksi, että se on hirsijyrsin, Logosol LM410 on myös oiko- ja tasohöylä jopa 60 x 60 cm palkkien käsittelyyn.

 

Read more about Logosol LM410

Lisävarusteet

Varusta sahalaitoksesi juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi alkuperäisillä lisävarusteilla!

 

Lue lisää Vannesahojen lisävarusteista

Vanneterien teroitus

Automaattinen teroituskone, jolla saat teriisi tarvittavan terävyyden

 

Lue lisää vanneterien teroituksesta

Vannesahan terät

Riippumatta vannesahasi merkistä, löydät oikeat terät Logosolilta.

 

Lue lisää vannesahan teristä

Banner PK fi 20170403 small

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |