Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

Banner PK fi 20170403 small

Vannesahalaitokset kovaan tuotantoon

Logosol vannesahalaitoksissa on kestävä ja vankka rakenne, vaikuttava tarkkuus sekä loppuunviedyt ominaisuudet. Ne on helppo pystyttää sinne, missä sahattavat puut ovat. Suurin osa sahureista on sitä mieltä, että paras asia sahalaitoksessa on sen tuoma tyytyväisyyden tunne, kun sahaat itse puutavarasi. Tyytyväisyys työhön ja siitä juontava ylpeys on parasta, mitä voimme asiakkaillemme tarjota.

Vannesahalaitos MN26

LumberMan MN26 on Kanadassa jo paljon myyty malli ja löytyy nyt myös Logosolin pienimpänä vannesahamallina. Sahalaitos on valmistettu samalla tarkalla tekniikalla joilla isommatkin vannesahat sisältäen samat kätevät mitat.

 

Lue lisää Logosol MN26

Vannesahalaitos LM29

LumberLite on sahalaitos sinulle, joka haluat mieluummin luotettavan ja vakaan sahalaitoksen, kuin äärimmäisen tuottavuuden. Sahalaitos on helppokäyttöinen. Sen sileä rakenne tekee tukin asettamisen ja sahauskorkeuden asettamisen helpoksi. Vaikka sahalaitos pystyy käsittelemään myös todella paksut, jopa 72,5 cm läpimittaiset tukit, on se parhaimmillaan normaalin havupuun käsittelyssä.

 

Lue lisää Logosol LM29:sta

Vannesahalaitos HD36

Logosol Norwood HD36, tunnettu Pohjois-Amerikassa ja Briteissä myös nimellä LumberMate Pro, on täysin uusi sahalaitos, joka sisältää kaikki ominaisuudet, jotka normaalisti löytyvät merkittävästi suuremmista ja kalliimmista vannesahalaitoksista. Sahalaitos tekee sen, mitä siltä odotat ja se hoitaa sen hiljaisesti ja tehokkaasti.

 

Lue lisää Logosol HD36

Hirsijyrsin LM410

Ainutlaatuinen hirsijyrsin, joka tekee sen, mihin muut jyrsimet eivät pysty: sen lisäksi, että se on hirsijyrsin, Logosol LM410 on myös oiko- ja tasohöylä jopa 60 x 60 cm palkkien käsittelyyn.

 

Read more about Logosol LM410

Lisävarusteet

Varusta sahalaitoksesi juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi alkuperäisillä lisävarusteilla!

 

Lue lisää Vannesahojen lisävarusteista

Vanneterien teroitus

Automaattinen teroituskone, jolla saat teriisi tarvittavan terävyyden

 

Lue lisää vanneterien teroituksesta

Vannesahan terät

Riippumatta vannesahasi merkistä, löydät oikeat terät Logosolilta.

 

Lue lisää vannesahan teristä

Banner PK fi 20170403 small

Logoram-Finland | Laisniementie 10 | FI 49730 Muurikkala | Puhelin: +358 400 293 341,+358 753 251 103 | Fax: +358 5 345 8209 |