Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

Banner PK fi 20170403 small

Kuvassa oleva tuote saattaa sisältää lisävarusteita.

Ketjuteroitusrobotti

 

Logosol ylpeänä esittää täysin uuden, automaattisen ketjuhiomakoneen

 

Patentoitu rakenne on kehitetty yhteistyössä Markusson Development:n kanssa, yhtiö, jolla on vuosien kokemus automaattisista ketjuhiomakoneista. Teroitusrobotti mullistaa ketjusahalaitosten työn ja voit nauttia aina täydellisesti teroitettujen ketjujen tarjoamasta luksuksesta. Mikäli haluat, voit teroittaa myös naapurisi ketjut.

Todella terävä

Automaattisen teroituksen lisäksi kone tekee ketjuista uskomattoman teräviä. Ilman tieteellistä tutkimusta, voimme osoittaa, että hammastus tuntuu terävämmältä kuin uudessa ketjussa, ja tämä on selkeästi myös todettavissa sahatessa. Kone voi teroittaa sekä 1.3 Picco-ketjut sekä tavalliset 1.6-3/8” ketjut, mutta myös 0.325-ketjut. Sekä hammaskulma, että syvyys on säädettävissä.

Yksi säätö yhden ketjun teroittamiseksi

Kone teroittaa yhden ketjun puolen kerrallaan. Tämä tarkoittaa sitä, että hetken kuluttua sinun tulee nollata teroituspään kulma ja siirtää ketjua yhden hampaan verran eteenpäin teroittaaksesi ketjun toisen puolen. Kone teroittaa kymmenen hammasta minuutissa. Yhden ketjun teroittaminen vie noin 1,5 minuuttia per sivu. Käynnistys ja teroituspään nollaus vie noin puolisen minuuttia.

Ei polta hampaita

Jokainen Logosol-sahalaitoksen omistaja tietää, että ketjut tulisi teroittaa säännöllisesti, mutta viilata niitä vain vähän, jotta hampaat saavat terävyytensä takaisin. Tämä ei tietenkään ole ongelma teroitusrobotille. Mikä on vielä vaikuttavampaa, se voi helposti myös korjata ketjun, joka on vaurioitunut esimerkiksi naulaan sahatessa. Huolimatta siitä, kuinka paljon haluat ottaa ketjusta pois, se ei polta hampaita.

Teroittaa automaattisesti myös metsässä

Sahatessa sähköä ei ole aina saatavilla. Sen vuoksi robotti toimii 12 V-virralla, jolloin voit käyttää sitä auton akulla. Akku riittää useiden satojen ketjujen teroittamiseen. Voit käyttää sitä myös käynnistysavulla, joita löytyy edullisestikin. Myös tavallinen akkulaturi on vaihtoehto. Teroitin toimitetaan liitäntäkaapelin ja puristimien kanssa.

Teroita sahatessasi

Paras olisi, jos ketjussa olisi tasamäärä hampaita, eli yhtä monta oikeaa ja vasenta hammasta. Lenkkien määrä on tällöin jaettavissa neljällä (esim. 60 lenkkiä). Tässä tapauksessa voit antaa ketjun juosta pari kierrosta molemmin puolin. Jokainen kierros tekee ketjusta terävämmän, kunnes hiontalaikka ei enää koske hampaisiin. Mikäli ketjussa on eri määrä hampaita tai haluat hioa ketjua vain yhden kierroksen, voit sovittaa pienen puristimen ketjuun, joka automaattisesti katkaisee teroitusprosessin yhden kierroksen jälkeen.

0 astetta

Yksi asia, joka osoittaa että kone hioo täydellisesti, on se että halkaisuketju on mahdollista hioa täysin ilman kulmaa. Normaalisti tämä ei ole mahdollista, koska pienikin poikkeama hampaissa saa ketjun leikkaamaan vinosti. Jälleen ilman tieteellisiä perusteluita, voimme todeta, että tämä on testattu hyvin tuloksin. Ketjun teroittaminen 0-kulmaan tuo sinulle monia etuja: voit teroittaa kaikki hampaat kerralla, sahauspinnasta tulee huomattavasti parempi ja ketju leikkaa nopeammin.

Olemme odottaneet tätä pitkään

Me Logosolilla työskentelevät olemme odottaneet pitkään tällaista konetta. Teroitusrobotti helpottaa huomattavasti kaikkien Logosol-sahalaitosten omistajien työtä. Jos robottia verrataan sähkösahan automaattisyöttöön, teroitusrobotti tuo samaa mukavuutta työntekoon. Toinen asia on se, että se todennäköisesti antaa sinulle huomattavasti paremman sahaustuloksen ja vähentää terävarusteiden kulumista.

 

Tosi tarina: Ruotsalainen Logosol-sahalaitoksen omistaja lainasi teroitusrobottia testatakseen sitä. Päivää myöhemmin kysyin häneltä, kuinka se toimi ja hän vastasi: ”Se teroitti 42 ketjua täydellisesti!” Kysyin, kuinka kauan se kesti. Hän vastasi: ”Kaksi olutta.”

 

Kuten tavallista, sinulla on kahden kuukauden rahat takaisin-takuu ja täysi kahden vuoden takuu. Et tule pettymään!

 


 

”Hio ketjut niin, että ylälevyn kulma on 10° ja sivulevyn kulma noin 50°.”

 

Mattias Byström,

Product Manager

bengt-olov

 

neutral

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen asiakaspalvelu on meille itsestäänselvyys.

neutral

Pitkä kokemus

Yli 20 vuoden kokemus markkinoiden johtavana pienimuotoisten puuntyöstökoneiden valmistajana.

neutral

Elinikäinen tuki

Rajoittamaton puhelintuki käyttö- ja tuotetietoasioissa.

neutral

Nopeat toimitukset

Erittäin nopea toimitusaika varaosille ja lisävarusteille.

neutral

Turvallisuus

Logosol-turvallisuuspaketilla saat laitteelle 2 vuoden takuun. Lisäksi saat 60 pv:n palautusoikeuden, ellei laite vastaa odotuksiasi.

Tialusnumero
Tuote
Hinta (Ilman veroa)
9999-000-0505
Hiomalaikka, kivi, 150 x 16 x 4,0 mm, automaattiselle ketjuteroittimelle
33,00 €
9999-000-0506
Hiomalaikka 150 x 16 x 6,0 mm, automaattiselle ketjuteroittimelle
33,00 €
9999-000-1515
Automaattinen ketjuhiomakone
876,00 €
Shipping not included. All prices are excl. VAT. Näytä hinnat verolla

Banner PK fi 20170403 small

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |