It looks like you come from United States! We suggest you visit the local website: www.logosol.us (Ignore)
Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

7 päivää, 11 tuntia jäljellä kampanjaa!

banner kampanj var 2018 FI foot

Pidä terävarusteesi hyvässä kunnossa

Mikäli pidät terävarusteesi hyvässä kunnossa, saat puutavarasi sahattua tarkemmin, ketjut ja laipat kestävät pidempään ja sahaaminen on nopeampaa. Halkaistessa puutavaraa sahalaitoksella, varusteet ovat alttiita äärimmäiselle rasitukselle. Sekä moottori, että syöttöpaine on monta kertaa kovempi kuin katkaistessa puuta ja saha pyörii paljon pidempiä jaksoja. Tämä asettaa erityisvaatimuksia sinulle sahurina ja on erityisen tärkeää pysyä valppaana ja pitää terävarusteet hyvässä kunnossa.

 

Lataa asiakirja, The Handbook for Your Cutting Equipment - A Booklet with Care Instructions

Sahaketjut

On tärkeää, että valitset oikeanlaisen ketju. Valintasi vaikuttaa työsi kustannuksiin, tehokkuuteen, turvallisuuteen ja ergonomiaan. STIHL tarjoaa optimaaliset teräketjut kaikkiin käyttötarkoituksiin ja sahamerkkeihin.

 

Go to Saw Chains (Web Store)

Laipat Stihliltä

Stihlin laipat on valmistettu kolmesta metallilevystä, jotka on hitsattu yhteen ja joista keskimmäinen on ontto. Tämän vuoksi laippa on kevyt ja erittäin vakaa. Vankat laipat soveltuvat moneen käyttöön.

 

Go to Guide Bars from Stihl (Web Store)

Voitelu

Logosolin omassa ketjusahaöljyssä on erittäin hyvä voitelukyky. Öljy voitelee ketjut huomattavasti paremmin kuin yksikään toinen testaamamme öljy. Tämä vähentää terävarusteiden huoltotarvetta.

 

Go to Lubrication (Web Store)

Banner PK fi 20170403 small

7 päivää, 11 tuntia jäljellä kampanjaa!

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |