Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

13 päivää, 2 tuntia jäljellä kampanjaa!

banner kampanj jul 2017 FI foot

Kuvassa oleva tuote saattaa sisältää lisävarusteita.

Klyyvisaha KS150 tarkkoihin mitallistuksiin

 

Logosolin klyyvisahalla pystyy tekemään puutavaraa täsmälleen niillä mitoilla, joita tarvitaan. Klyyvisahalla voit tehdä nopeasti ja helposti laadukkaita tuloksia, ja voit suorittaa koko prosessin ihan itse.

Klyyvisaha kehittää joustavuutta ja tuottavuutta

Klyyvisaha voit sahata puutavaran kokonaan itse tai ostaa sen valmiina tietyssä mitassa ja sahata sitten itse sopivan mittaista tavaraa. Klyyvisaha helpottaa puutavaran käsittelyä, koska sinun ei tarvitse käsitellä monia eri mittoja, ennen kuin todella tarvitset niitä. Valmiista mitoista, laaduista ja puulajeista saat lukemattomat rakennusmahdollisuudet. Sopiva varasto suurikokoista ja -laatuista puutavaraa antaa sinulle loputtomat mahdollisuudet sahata puuta oman tarpeesi tai asiakkaan tarpeen mukaan.

Täydellisiä tuloksia

Logosolin klyyvisahalla saat huippulaadukkaita tuloksia. Voit olla varma, että saat juuri oikeita mittoja ja sileää pintaa. Sahausnopeus on säädettävissä, ja voit helposti toteuttaa kaiken yhdellä kädellä. Jos käytät suurinta syöttönopeutta, tarvitset kuitenkin apua. Kone toimii sekä kuivan että tuoresahatun puutavaran sahauksessa. Esimerkiksi lankut, jotka on tehty Logosolin Solo-sahalla, voidaan suoraan sahata klyyvisahalla edelleen lankuiksi ja laudoiksi.

Riittävä kapasiteetti pienimuotoiseen puunjalostukseen

Logosolin tuotekonsepti on tuottaa pienimuotoisia puunjalostuskoneita, jotka suoriutuvat samasta työstä kuin isot teollisuuskoneet, mutta hieman pienemmällä kapasiteetilla ja paljon edullisemmalla hinnalla. Klyyvisaha on suunniteltu erityisesti pienimuotoiseen puunjalostukseen. Tutkimustemme mukaan 6” leveämpi puutavara sahataan uudelleen vain hyvin harvoin. Rajoittaessamme klyyvisahan kokoa olemme voineet kehittää laitteen, joka toimii erittäin hyvin, on helppo käyttää, voidaan siirtää helposti trukilla ja tämän vuoksi se on paljon sopivampi pienimuotoiseen puunjalostukseen kuin esimerkiksi suuri käytetty teollisuussaha.

Edut verrattuna vannesahaan

Suuret puunjalostuslaitokset käyttävät yleensä vannesahaa, kun puuta sahataan uudelleen. Ne ovat todella suuria laitteita, joissa on leveät sahanterät, vaikuttava kapasiteetti ja erittäin pienet sahausraot. Verrattuna tällaiseen sahaan, jota voidaan käyttää myös pienimuotoisessa puunjalostuksessa, klyyvisahalla on monia etuja. Klyyvisahan terät leikkaavat suoraan. Tämän vuoksi voit sahata puutavaran, joka on tarkoitus höylätä myöhemmin, huolehtimatta pinnan epätasaisuudesta. Voit sahata hyvin lähelle lopullista mittaa ja silti saada hyviä tuloksia. Pieni vannesaha ei pääse yhtä hyvään tarkkuuteen, ja puun hukkamäärä voi olla paljon suurempi kuin klyyvisahaa käytettäessä.

 

Klyyvisahalla voit sahata kymmeniätuhansia metrejä puutavaraa tekemättä mitään terälle. Vannesahalla sahatessa sinun täytyy vaihtaa terää monta kertaa samassa ajassa.

 


 

"Unelmoin näkeväni klyyvisahan ladoissa, pienissä puusepänverstaissa, Logosol Solo-sahan omistajilla ja rakennusurakoitsijan puutavaravarastossa. Se tekee työnsä aina, kun käynnistät sen, ja toimii vuosi toisensa jälkeen ilahduttaen omistajaansa!"
bengt-olov

Bengt-Olov Byström

Logosolin toimitusjohtaja

 

 

 


 

Tekniset tiedot

 

Paino: 400 kg (880 lbs)
Pituus: 1100 mm (43")
Korkeus: 900 mm (36")
Leveys: 800 mm (32")
Sahanterän läpimitta: 450 mm (18")
Sahauskorkeus: Max. 150 mm (6")
Jatkuva ulostulo: 7.5 kW (10 hv)
Syöttönopeus: 2-12 m/min. (7-39 ft/min.)
Sähköliitäntä: 3-vaihe, 400 V, 32A

neutral

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen asiakaspalvelu on meille itsestäänselvyys.

neutral

Pitkä kokemus

Yli 20 vuoden kokemus markkinoiden johtavana pienimuotoisten puuntyöstökoneiden valmistajana.

neutral

Elinikäinen tuki

Rajoittamaton puhelintuki käyttö- ja tuotetietoasioissa.

neutral

Nopeat toimitukset

Erittäin nopea toimitusaika varaosille ja lisävarusteille.

neutral

Turvallisuus

Logosol-turvallisuuspaketilla saat laitteelle 2 vuoden takuun. Lisäksi saat 60 pv:n palautusoikeuden, ellei laite vastaa odotuksiasi.

Tialusnumero
Tuote
Hinta (Ilman veroa)
5210-000-1000
Logosol KS150
6 980,00 €
Shipping not included. All prices are excl. VAT. Näytä hinnat verolla

Banner PK fi 20170403 small

13 päivää, 2 tuntia jäljellä kampanjaa!

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |