Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

Banner PK fi 20170403 small

Uusia, kevyempiä ja parempia ratkaisuja teollisuuskäyttöön

Uusien ja kevyempien ratkaisujen löytäminen on osa filosofiaamme. Pakettisaha-malliimme olemme sisällyttäneet parhaimman. Logosolin Pakettisaha on liikuteltava, tarkka ja kohtuuhintainen. Sitä arvostaa jo moni lava- ja laatikkovalmistaja. Juuri kuten raamisahamme, halkaisusaha-apulaitteemme ja klyyvisahamme, se on kehitetty teollisuuden tarpeisiin.

Logosol Laks-raamisaha

Logosol Laks-raamisahan tehokkuus ja toiminnallinen luotettavuus nostavat sen aivan omaan luokkaansa. Useammat pienimuotoista puuntyöstöä tekevä sahuri, joka käyttää pyörösahaa, vannesahaa tai Logosolin sahalaitosta, yltää teolliseen tuotantokapasiteettiin Logosol Laks-raamisahan avulla.

 

Lue lisää Logosol Laks-raamisahasta

Logosol Pakettisaha

Sahaa lautapaketit kustannustehokkaasti – vaikuttavalla tarkkuudella. Logosolin Pakettisahalla voit sahata lautapaketit +/-2 mm tarkkuudella. Tämä on erityisen tekniikkamme ansiota, jossa laippa on kiinnitetty runkoon molemmista päistään. Tarkkuus on merkittävästi parempi, kuin vastaavissa laitteissa, joissa on käännettävä laippa eli säteittäinen katkaisu.

 

Lue lisää Logosol Pakettisahasta

Logosol Klyyvisaha

Sahaa puutavarasi tarkasti. Logosolin Klyyvisahalla saat puutavarasi mitallistettua juuri haluamiisi mittoihin. Klyyvisaha sahaa nopeasti ja helposti antaen sinulle äärimmäisen tarkan lopputuloksen ja voit suorittaa koko prosessin ilman apua. Voit sahata sekä tuoretta että kuivaa puutavaraa. Koneen rakenne perustuu yksinkertaiseen tekniikkaan ja on siksi erittäin luotettava käytössä.

 

Lue lisää Logosol Klyyvisahasta

Banner PK fi 20170403 small

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |