Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?

Solohöylä SH410 - Valmiina Alkuun

Valmiina alkuun SH410: SH410 kiinteällä syötöllä, Syöttöpöytä, ulos, Pyöräsarja, 2,2 kW puruimuri, Profiiliteräpaketti, Puruletkupaketti

Tuotekoodi: 7504-555-0000
5 832,00 €
Ei sis. ALV Sis. ALV

Tuotekuvaus

Yksityiskohdat

Yhdistetty tasohöylä, profiilihöylä ja halkaisusaha

Logosol SH410 on edelleen kehitetty malli suositusta Solohöylästä, joka on monien sahan omistajien ja puuseppien mieleen. Uusi malli sopii entistä paremmin suuriin hankkeisiin ja kaikentyyppiseen puutyöhön, jossa on kovat vaatimukset. Mahdollisuus halkoa ja höylätä samanaikaisesti säästää monta työtuntia. Erikoispäällysteinen sahapöytä syöttää hyvin sekä kuivaa että kosteaa puuta. Laitetta on helppo käyttää ja saat heti hyviä tuloksia. Kun asennat profiiliterän kutteriin, voit valmistaa tukipuita, listoja, lattialankkuja, paneeleita ja paljon muuta.

Kierrosluku 6000r/min takaa hienon jäljen sekä höylättyyn että sahattuun pintaan.

Toimii hyvin liimapuun valmistuksessa, saat 90 asteen kulman heti.

Halkaise ja höylää oikeisiin mittoihin yhdellä kertaa!. Nopea paksuuden säätö asteikon avulla

Paksuuden nopea säätö asteikon avulla.

Lisävarusteena saatavana suuret syöttö- ja ulosvetopöydät, jotka noudattavat sahan asetuksia.

Siirtoja helpottamaan voi asentaa pyörät.

Oikeat mitat puutavaraasi

Turvallinen rakennussaha. Rakenteen ansiosta vältyt niiltä työvaiheilta, jotka aiheuttavat eniten käsivammoja rakennustyömaalla, nimittäin halkaisu sirkkelillä.

Kun sahanterä työnnetään sivuun, voit käyttää tuotetta tasohöylänä, joka selviää 410mm leveästä ja 260 mm paksusta puutavarasta.

Asetusten vaihto tasohöyläykseen vie vain 5-10 minuuttia.

Suuri valikoima höyläteriä tukipuiden, listojen, lattialankkujen, paneelien ja monen muun puutavaran valmistamiseen.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 

Höyläysleveys: 410 mm (16 3/16")

Höyläyskorkeus: 250 mm (9 14/16")

Uudelleensahauskorkeus: 75 mm (3")

Jyrsintäsyvyys: 20 mm (13/16")

Syöttönopeus: 6 m/min (19 ft/min)

Kutterin pyörimisnopeus: 6000 rpm

Sähkökytkentä: 3-vaihe, 400V, 16A

Jatkuva ulostulo: 3,2 kW (4.3 hp)

Paino: 195 kg (430 lbs)

Lisävarusteet: Jatkopöydät, purunpoisto, jyrsinterät, jne.

Lisävarusteet

6 Nimike(ttä)

/ sivu

6 Nimike(ttä)

/ sivu

Lataa tuotetiedo

Takuu

10 vahvaa syytä valita LOGOSOL

- Saat turvallisen kumppanin markkinoiden johtavasta yrityksestä, jolla on yli 25 vuoden kokemus
- Saat 2 vuoden takuun - tiedämme, että koneemme ovat korkealaatuisia
- Teet 2 kuukauden avoimen kaupan – testaa konetta ennen kuin teet päätöksen.
- Hintatakuu
- LOGOSOLilta saat kaiken, mitä tarvitset pienimuotoiseen puunjalostukseen.
- Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja hyvästä laadustaan.
- Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
- Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
- Saat asiakaslehden VASTASAHATTUA – täynnä ideoita ja uutisia!
- Saat tilauksesi nopeasti kotiin ja hyvään hintaan!


Korkealaatuisia ja monipuolisia koneita

Tarjoamme täyden laite- ja lisävarustevalikoiman sekä tarvikkeet pienimuotoiseen puunjalostukseen. Tarjoamme myös useita kursseja ideoiden ja arvokkaan tiedon saamiseksi. Teetpä sitten tukeista mökin, lankuista lautaa tai koristelistoja, LOGOSOLilta löydät laitteet, joilla pääset puunjalostuksessasi askeleen pidemmälle.

Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja korkeasta laadustaan.
LOGOSOLin tuotteet on tarkistettu pienintä yksityiskohtaa myöten, jotta odotuksesi toteutuisivat. Innovatiiviset ratkaisut ja korkea laatu ovat tunnusmerkkejämme. Kaikki laitteemme ovat CE-merkittyjä ja turvallisuutesi on meille tärkeää.

Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
LOGOSOLilta on helppo ostaa. Kerro vain projekteistasi niin autamme sinua löytämään sopivan koneen. LOGOSOLilta hankkimasi kone antaa sinulle myöhemmin paljon valinnan mahdollisuuksia. Kaikki koneemme noudattavat periaatetta, että voit ensin hankkia peruslaitteen, jota sitten voi myöhemmin päivittää tai jatkaa tarpeittesi mukaan. Siten sinulla on aina sopiva kone, tämän hetken vaatimuksiasi ja mahdollisuuksiasi vastaten. Koneilla on myös korkea jälleenmyyntiarvo. Jos haluat vaihtaa jonkin laitteet, voit myydä sen kauttamme tai yksityisesti hyvään hintaan.

Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


Takuut turvanasi

Voit olla huoleti asioidessasi markkinoiden johtavan yrityksen kanssa, jolla on pitkä kokemus alasta. Bengt-Olov Byström perusti LOGOSOLin 1989 ja yhtiö on edelleenkin Byströmin perheen omistuksessa Härnösandissa. Olemme myyneet yli 25 000 Solosahaa ja yli 10 000 höylää ja meillä on yli 25 vuoden kokemus markkinajohtajana pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Olemme päivittäin yhteydessä asiakkaisiin, jotka toteuttavat unelmiaan puusta ympäri maailman.

2 vuoden takuu

LOGOSOL antaa 2 vuoden takuun kaikille koneille. Takuu kattaa valmistusvirheet sekä ongelmat, jotka ilmenevät tuotteen normaalikäytössä. Poikkeuksena takuusta ovat kuluvat osat, kuten hihnat, laipat ja ketjut. Käytetyille koneille annetaan 1 vuoden takuu.
Yritämme aina olla reiluja, jos jotakin on päässyt rikkoutumaan. Olemme varmoja, että kaikille on parasta, jos olet jatkossakin tyytyväinen LOGOSOL-koneeseesi.

2 kuukauden avoin kauppa – niin kuin pitääkin

LOGOSOL antaa 2 kuukauden avoimen kaupan kaikille koneille. Voit siis testata, että laite täyttää vaatimuksesi ennen kuin teet lopullisen päätöksesi. Sahaa tai höylää kunnolla, jotta näet, että se toimii niin kuin ajattelit. Emme pelkää saada takaisin laitetta, jossa on vähän sahanpurua. Asiakkaana maksat vain rahdin takaisin. Leikkuuvarusteet, höyläterät ja muut käyttötavarat eivät kuulu avoimen kaupan piiriin. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä niin autamme sinua.

Hintatakuu

Jos löydät saman koneen halvemmalla joltain toiselta ruotsalaiselta toimittajalta, niin annamme saman hinnan laitteelle. Näytä mainos, tarjous tai nettisivu meille. Hintatakuu on voimassa 2 kuukautta tilauspäivästä. LOGOSOL pidättää oikeuden päättää hintatakuun voimassaolosta kussakin tapuksessa erikseen. Ei koske käytettyjä laitteita.

Huolto & tuki

Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


LOGOSOL-konsepti – lupauksemme sinulle

Tiedämme, että tuotteemme ovat hyviä, ja haluamme sinun olevan loppuikäsi tyytyväinen ostokseesi. Siksi Logosol-konsepti kattaa jokaisen tuotteemme. Se koostuu turvallisesta ostosta, varmoista toimtuksista, rajattomasta asiakastuesta ja henkilökohtaisesta palvelusta.
Kun investoit LOGOSOLiin, voit olla varma, että saat korkealaatuisen tuotteet, joka on suunniteltu juuri tiettyä tarkoitusta varten. Pyrimme rakentamaan laitteita, jotka ovat joustavia ja helposti lisävarusteltavia. Logosol-konspetin etuna on, että voit aloittaa yksinkertaisemmasta laitteesta ja tarpeittesi kasvaessa voit helposti vaihtaa tai päivittää tuotetta, ilman, että menetät alunperin tekemääsi investointia.

Turvapaketti

Turvapaketti antaa sinulle 2 vuoden takuun ja oikeuden palauttaa tuotteen 2 kuukauden sisällä toimituspäivästä, mikäli emme ole onnistuneet täyttämään odotuksiasi.

Toimitukset perille varmasti

Teemme aina parhaamme, että sinä asiakkaanamme saat tavarat nopeasti ja varmasti. Käytämme kuljetuksiin suuria kuljetusfirmoja, joten tiedämme, että toimitukset tulevat aina perille ja ettei matkaan kulu turhaa aikaa.

Rajaton tuki

Rajaton tuki koskien osaamista ja tuotteiden käyttöä.

Henkilökohtainen palvelu

Saat käyttöösi 25 vuoden kokemuksen pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Etsi varaosia ja leikkuuvarusteita

Sulje
Tuoteryhmät
Sivuja
Näytä hinnat