Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?

B1001 Tukkivannesaha, 23 hv bensiinimoottori

Tuotekoodi: 8300-000-0010

Normaali hinta: 9 787,00 €

Kampanjahinta: 9 470,00 €

Ei sis. ALV Sis. ALV
KampanjaSäästät: 317,00 €Kovapalaterä sisältyy! Tarjous on voimassa 2020-01-31 +12 päivää jäljellä

Tuotekuvaus

Yksityiskohdat

Uuden sukupolven tukkivannesaha, jossa on voimaa ja kapasiteettia

B1001 on Logosolin suurin vannesahalaitos. Malli on valmistettu Ruotsissa ja tarjoaa uraauurtavan rakenteen. Sahalaitoksessa voidaan käsitellä halkaisijaltaan jopa 100 cm tukkeja. Sahapään ainutlaatuisen säädön avulla sahaat helposti haluamasi mittaiset laudat, yhtä tarkasti joka kerta. 

Logosol B1001 on erittäin vakaa tukkivannesaha, joka tarjoaa mahtavan kapasiteetin. Vahva sahakelkka on suunniteltu selviytymään helposti niiden järeiden tukkien painosta, jota sahalaitoksessa voidaan käsitellä.

Helppo sahauskorkeuden säätö

B1001 vannesaha on todella helppokäyttöinen ja sen ominaisuudet kestävät vertailun muihin saman luokan sahalaitoksiin. Suuri etu on sahan korkeudensäätö, joka on kiinteissä mitoissa. Sen avulla saat aina varmistettua, että voit sahata puutavaran haluamiin mittoihin. Yksi kierros korkeudensäätö kammesta vastaa tuuman paksuutta, yksi askel korkeudensäätöasteikolla vastaa sahausuran paksuutta. Mitta asteikko on varustettu Last Cut indikaattorilla, joka näyttää edellisen sahauspaksuuden ja toimi siis sen avulla referenssinä seuraavaa sahausta varten. Työskentely on nopeaa ja helppoa, saat myös aina täydellisen tuloksen sahauksille.

Kunnon tukin puristimet

Tukin kiinnitykseen käytettävissä vahvarakenteisissa tukinpuristimissa on kunnon kahva, jonka avulla tukki saadaan pidettyä paikoillaan, rikkomatta kuitenkaan puun pintaa. Puristin pitää tukin aina paikoillaan, niin ensimmäisen sahauksen aikana, kuin myös viimeisen laudan sahauksessakin.

Luotettava kiskon rakenne

Logosol B1001 vannesahan vakiomallilla sahaat jo oikein suuria tukkeja, 4800mm pitkiä ja 1001mm paksuja halkaisijaltaan. Jos haluat sahata pidempiä tukkeja voi sahalaitoksen kiskoja jatkaa helposti tarpeen mukaan. Sahalaitoksen vahvat kiskot ja tukkipedit ovat valmistettu niin, että sahan voi asentaa suoraa maan päälle, tai sahaa varten valmistetulle trailerille. Kiskon putkirakenne optimoi kiskojen vääntöjäykkyyden, mutta on kuitenkin kevyt ja kestävä suurempienkin tukkien painon alla.

Vannepyörät

Kevytmetalliset vannepyörät sisältävät myös siivekkeet, jotka jäädyttävät vannesahan terää ja toimivat ilmajarruna. Siivekkeiden avulla saadaan myös vahvempi ilmankierto teräsuojuksen sisäpuolelle, joka auttaa huomattavasti purun poistoon. Sen avulla esimerkiksi huollot ja terän vaihto sujuu huomattavasti helpommin. 

Voima lisää tulosta

Sahan vahvojen moottoreiden avulla saat sahalaitokseen lisää tuottavuutta. Moottorivaihtoehtoina 23hv japanilaisvalmisteinen bensiinimoottori joka on moottorin ammattilaismalli, joka kestää kovia olosuhteita tai 12kW sähkömoottori joka on todella tehokas myös suurempien tukkien sahaukseen.

Myös Logosolin hirsijyrsin, LM410, sopii sahalaitoksen kiskoille. Jyrsin on saatavilla sähkö tai bensiinimoottorilla. Kutterin leveys 410mm, jonka avulla on mahdollista jyrsiä/höylätä isompiakin hirsiä rakennuksiin.

Jatkosten ja muiden lisävarusteiden avulla voit päivittää vannesahaasi toimintaasi varten sopivaksi.

Valmis automaattisille lisälaitteille

Logosol Smart Set ja Smart Log Handling on täysin uusi tapa ohjata sahalaitoksen sahausta tässä hintaluokassa. Vanhanaikaisen hydrauliikan sijasta Smart Set on suunniteltu älykkäitä sähkömoottoreita ja uudenaikaista käyttöliittymää varten, jolloin voit ohjata sahalaitosta täysin digitaalisesti. Tarkkuus on jopa millimetrin sadasosia. 

Ensimmäinen vaihe on automaattinen syöttö ja sahauspään korkeuden säätö. Tämän jälkeen voit koota sahalaitokseen haluamasi tukinkäsittelytoiminnot. 

Logosol on kehittänyt järjestelmää viimeisen kahden vuoden ajan alusta asti, jotta sahaaminen olisi  entistäkin tehokkaampaa ja helpompaa asiakkaille kaikkialla maailmassa. 

Järjestelmä lanseerataan vuosina 2018/2019, se on mahdollista jälkiasentaa sahoihin  myöhemmin. Sopii malleihin B751 ja B1001.

Valmis toimintaa varten

Logosol B1001 tukkivannesaha on kaikin puolin täydellinen ratkaisu, jos haluat sahata vannesahalla tukkeja. Vannesaha toimitetaan osittain ennalta asennettuna ja toimituksen yhteydessä tulee täydellinen ohjekirja loppuasennukseen. Kiskojen asennuksen jälkeen sahakelkka voidaan nostaa kiskoille sen loppuasennusta ja säätöjä varten, joten pääset nopeasti sahaamaan sahan toimituksen jälkeen.
Sahan toimituksen mukana tulee vannesahan terä, säädettävät jalat kiskoille, kaksi tukin puristinta, tukin tuet, vesijäähdytys terälle, säädettävä teräohjuri ja tietenkin 2 vuoden takuu.

Edut

 Vankka ja harkittu. Vakaa rakenne antaa loistavan sahaustuloksen.

 Vahvat moottorivaihtoehdot, 23hv bensiinimoottori tai 12kW sähkömoottori.

 Sahakelkka valmiiksi asennettu, tukijalat sisältyvät toimitukseen.

 Asteikon Last Cut -osoitin muistaa viimeisen sahausraon ja tarjoaa selkeän osoituksen ennen seuraavaa sahausta.

 Vakiopituus 4,8 metriä, jatkettavissa tarpeen mukaan

 Kaksi tukinpidintä pitää tukkia suurella voimalla sitä vaurioittamatta. Suuret kahvat ja vankka rakenne. Ne pitävät puun paikallaan yhtä hyvin ensimmäisellä sahauksella kuin viimeisen ohuen laudan sahauksessa.

 Valmistettu ruotsissa, sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

 Kevytmetalliset hihnapyörät ovat samalla puhaltimen siipipyörät, ja ne jäähdyttävät sahanterää ja toimivat ilmajarrun tavoin. Ne puhaltavat lisäksi purun pois sahauskohdasta ja pitävät sahapään puhtaana ja siistinä. Tämä on suuri etu terän vaihdon ja huollon yhteydessä.

 Tukeva ja tarkka terän ohjuri, jollaisia useimmiten löytää vain isommista ja kalliimmista sahalaitoksista.

 Sahalaitoksessa on useita patentoituja ratkaisuja ja mallisuojia.

 Sahalaitoksen tarvikkeita kehitetään jatkuvasti, joten lisää käteviä tarvikkeita on luvassa tulevina vuosina.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Kapasiteetti

Maks. tukin halkaisija: 1001 mm

Maks. Pelkan leveys: 850 mm

Tehokas sahauspituus (vakiomalli): 4850 mm

Viimeisen laudan paksuus: 25 mm (1 tuumaa)

 

Moottorivaihtoehdot

Bensiinimoottori: 23 hv. Bensiinimalleissa on laadukas keskipakokytkin, joka helpottaa vanneterän käynnistämistä.

Sähkömoottori: Erittäin tehokas, 12 kW sähkömoottori.


Vannesahan terä

Terän pituus: 4310 mm

Terän leveys: 33 mm

Terän nopeus: 30 m/s

Lisävarusteet

Tuotteet 1-15 / 16

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Tuotteet 1-15 / 16

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Lataa tuotetiedo

Takuu

10 vahvaa syytä valita LOGOSOL

- Saat turvallisen kumppanin markkinoiden johtavasta yrityksestä, jolla on yli 25 vuoden kokemus
- Saat 2 vuoden takuun - tiedämme, että koneemme ovat korkealaatuisia
- Teet 2 kuukauden avoimen kaupan – testaa konetta ennen kuin teet päätöksen.
- Hintatakuu
- LOGOSOLilta saat kaiken, mitä tarvitset pienimuotoiseen puunjalostukseen.
- Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja hyvästä laadustaan.
- Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
- Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
- Saat asiakaslehden VASTASAHATTUA – täynnä ideoita ja uutisia!
- Saat tilauksesi nopeasti kotiin ja hyvään hintaan!


Korkealaatuisia ja monipuolisia koneita

Tarjoamme täyden laite- ja lisävarustevalikoiman sekä tarvikkeet pienimuotoiseen puunjalostukseen. Tarjoamme myös useita kursseja ideoiden ja arvokkaan tiedon saamiseksi. Teetpä sitten tukeista mökin, lankuista lautaa tai koristelistoja, LOGOSOLilta löydät laitteet, joilla pääset puunjalostuksessasi askeleen pidemmälle.

Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja korkeasta laadustaan.
LOGOSOLin tuotteet on tarkistettu pienintä yksityiskohtaa myöten, jotta odotuksesi toteutuisivat. Innovatiiviset ratkaisut ja korkea laatu ovat tunnusmerkkejämme. Kaikki laitteemme ovat CE-merkittyjä ja turvallisuutesi on meille tärkeää.

Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
LOGOSOLilta on helppo ostaa. Kerro vain projekteistasi niin autamme sinua löytämään sopivan koneen. LOGOSOLilta hankkimasi kone antaa sinulle myöhemmin paljon valinnan mahdollisuuksia. Kaikki koneemme noudattavat periaatetta, että voit ensin hankkia peruslaitteen, jota sitten voi myöhemmin päivittää tai jatkaa tarpeittesi mukaan. Siten sinulla on aina sopiva kone, tämän hetken vaatimuksiasi ja mahdollisuuksiasi vastaten. Koneilla on myös korkea jälleenmyyntiarvo. Jos haluat vaihtaa jonkin laitteet, voit myydä sen kauttamme tai yksityisesti hyvään hintaan.

Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


Takuut turvanasi

Voit olla huoleti asioidessasi markkinoiden johtavan yrityksen kanssa, jolla on pitkä kokemus alasta. Bengt-Olov Byström perusti LOGOSOLin 1989 ja yhtiö on edelleenkin Byströmin perheen omistuksessa Härnösandissa. Olemme myyneet yli 25 000 Solosahaa ja yli 10 000 höylää ja meillä on yli 25 vuoden kokemus markkinajohtajana pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Olemme päivittäin yhteydessä asiakkaisiin, jotka toteuttavat unelmiaan puusta ympäri maailman.

2 vuoden takuu

LOGOSOL antaa 2 vuoden takuun kaikille koneille. Takuu kattaa valmistusvirheet sekä ongelmat, jotka ilmenevät tuotteen normaalikäytössä. Poikkeuksena takuusta ovat kuluvat osat, kuten hihnat, laipat ja ketjut. Käytetyille koneille annetaan 1 vuoden takuu.
Yritämme aina olla reiluja, jos jotakin on päässyt rikkoutumaan. Olemme varmoja, että kaikille on parasta, jos olet jatkossakin tyytyväinen LOGOSOL-koneeseesi.

2 kuukauden avoin kauppa – niin kuin pitääkin

LOGOSOL antaa 2 kuukauden avoimen kaupan kaikille koneille. Voit siis testata, että laite täyttää vaatimuksesi ennen kuin teet lopullisen päätöksesi. Sahaa tai höylää kunnolla, jotta näet, että se toimii niin kuin ajattelit. Emme pelkää saada takaisin laitetta, jossa on vähän sahanpurua. Asiakkaana maksat vain rahdin takaisin. Leikkuuvarusteet, höyläterät ja muut käyttötavarat eivät kuulu avoimen kaupan piiriin. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä niin autamme sinua.

Hintatakuu

Jos löydät saman koneen halvemmalla joltain toiselta ruotsalaiselta toimittajalta, niin annamme saman hinnan laitteelle. Näytä mainos, tarjous tai nettisivu meille. Hintatakuu on voimassa 2 kuukautta tilauspäivästä. LOGOSOL pidättää oikeuden päättää hintatakuun voimassaolosta kussakin tapuksessa erikseen. Ei koske käytettyjä laitteita.

Huolto & tuki

Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


LOGOSOL-konsepti – lupauksemme sinulle

Tiedämme, että tuotteemme ovat hyviä, ja haluamme sinun olevan loppuikäsi tyytyväinen ostokseesi. Siksi Logosol-konsepti kattaa jokaisen tuotteemme. Se koostuu turvallisesta ostosta, varmoista toimtuksista, rajattomasta asiakastuesta ja henkilökohtaisesta palvelusta.
Kun investoit LOGOSOLiin, voit olla varma, että saat korkealaatuisen tuotteet, joka on suunniteltu juuri tiettyä tarkoitusta varten. Pyrimme rakentamaan laitteita, jotka ovat joustavia ja helposti lisävarusteltavia. Logosol-konspetin etuna on, että voit aloittaa yksinkertaisemmasta laitteesta ja tarpeittesi kasvaessa voit helposti vaihtaa tai päivittää tuotetta, ilman, että menetät alunperin tekemääsi investointia.

Turvapaketti

Turvapaketti antaa sinulle 2 vuoden takuun ja oikeuden palauttaa tuotteen 2 kuukauden sisällä toimituspäivästä, mikäli emme ole onnistuneet täyttämään odotuksiasi.

Toimitukset perille varmasti

Teemme aina parhaamme, että sinä asiakkaanamme saat tavarat nopeasti ja varmasti. Käytämme kuljetuksiin suuria kuljetusfirmoja, joten tiedämme, että toimitukset tulevat aina perille ja ettei matkaan kulu turhaa aikaa.

Rajaton tuki

Rajaton tuki koskien osaamista ja tuotteiden käyttöä.

Henkilökohtainen palvelu

Saat käyttöösi 25 vuoden kokemuksen pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä.

Etsi varaosia ja leikkuuvarusteita

Sulje
Tuoteryhmät
Sivuja
Näytä hinnat