Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?

Logosol PH360, portaaton syöttö 3-15 m/min - Aloitus valmiina

Valmiina alkuun PH360: Nelikutterihöylä PH360, 2 kpl Syöttö- ja ulostulopöytiä, 4 kpl pyöriä, Puruimuri, 4 kW, 2 kpl syklonit (säkki+teline), Jakokappale, Profiiliteräpaketti, Puruletku

Tuotekoodi: 7536-555-0000
18 780,00 €
Ei sis. ALV Sis. ALV

Tuotekuvaus

Yksityiskohdat

Teollisuuskone kätevässä koossa

Logosol PH360 on tasapainoinen nelikutterihöylä ammattilaiskäyttöön. Kompakti rakenne antaa korkean kapasiteetin ja täydellisen tuloksen. Voit tasohöylätä ja profiloida kaikki sivut yhdellä kertaa. Logosolin työkaluluettelosta löydät satoja eri profiilimalleja valittavaksi. Laitetta on helppo käyttää ja pääset täyteen tuotantoon heti ensimmäisenä päivänä.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Sisään- ja ulossyöttävä kone. Viisi tehokasta syöttörullaa ylittävät myös odotukset, mitä tulee hartsimaisen ja märän puun syöttöön. Mekaaninen variaattorivaihde syöttönopeuden asettamiseksi alkaen 3 m / min aina 30 m / min.

Terät ja kutterit on asennettu tehtaalla nelisivuhöyläykseen. Ylä- ja alakutterit on yhdistetyt höylä- ja jyrsinterille. Molempia toimintoja voidaan käyttää samanaikaisesti. Voit myös höylätä ja jyrsiä kaikki neljä sivua yhdellä kertaa. Kaikki koneemme testataan ennen toimitusta.

Kone on helppo asettaa toimintojen välillä. Normaalisti vie 20 minuuttia asettaa kone toisesta työstötavasta toiseen. Logosolilla on teräluettelo, jonka yli 500 terästä voit valita haluamasi.


Jyrsinnän mitat

4-sivun höyläys
Leveys: 360 mm (14”)
Korkeus: 10 to 130 mm (3/8” to 5”)

 

2-sivun höyläys
Leveys: 410 mm (16”)
Korkeus: 10 to 230 mm (3/8” to 9”)

 

Suora höyläys (vaatii asennuksen)
Leveys: 510 mm (20”)
Korkeus: 230 mm (9”)

 

Ylä-vaakakutteri

Läpimitta: 88 mm (3 1/2")
Leveys: 510 mm (20”)
Ulossyöttö: 5.5 kW (7.5 Hv)
Kierrosnopeus: 7,000 rpm
Poisotto, höylätessä: 0-8 mm (0–5/16”)
Poisotto, jyrsiessä: Max. 20 mm (3/4”)

Ala-vaakakutteri

Läpimitta: 72 mm (2 3/5")
Leveys: 410 mm (16”)
Ulossyöttö: 4 kW (5.5Hv)
Kierrosnopeus: 7,000 rpm
Poisotto, höylätessä: 0-8 mm (0 to 5/16”)
Poisotto, jyrsiessä: Max. 10 mm (3/8”)

Sivukutterit

Kara-akselin läpimitta: 30 mm (1 1/5")
Kutterin korkeus: Max. 130 mm (5”)
Läpimitta: Max. 140 mm (5 1/2”)
Ulossyöttö: 3 kW (4 Hv)
Sivukuttereiden kierrosnopeus: 7,000 rpm
Leikkuusyvyys: Max. 30 mm (1 1/8”)

Sisältyvät sivukutterit

Määrä: 2
Tyyppi: TB90
Läpimitta, runko: 90 mm (3 1/2")
Korkeus, runko: 40 mm (1 1/2”)
Leikkuu, tyyppi: Höylänterä HSS
Leikkuu, leveys: 50 mm (2”)

Syöttö, variaattori

Ulossyöttö: 0.75 kW (1 Hv)
Syöttönopeus: 3-15 m/min tai 6-30 m/min (11-52 ft/min tai 20-98 ft/min)

 

Sähköjärjestelmä

Kokonaisulossyöttö: 16.25 kW (22 hv)
Kaikki moottorit on varustettu ylikuumenemissuojalla.

Sähköliitännät

3-vaihe, 400V, 32 A
US: 3-vaihe, 220V, 60 A

Mitat ja paino

Pituus ja leveys: 2970 x 1125 mm (117" X 45”)
Korkeus: 1430 mm (56”)
Paino: 600 kg (1322 lbs)

Lisävarusteet

Tuotteet 1-15 / 16

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Tuotteet 1-15 / 16

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Lataa tuotetiedo

Takuu

10 vahvaa syytä valita LOGOSOL

- Saat turvallisen kumppanin markkinoiden johtavasta yrityksestä, jolla on yli 25 vuoden kokemus
- Saat 2 vuoden takuun - tiedämme, että koneemme ovat korkealaatuisia
- Teet 2 kuukauden avoimen kaupan – testaa konetta ennen kuin teet päätöksen.
- Hintatakuu
- LOGOSOLilta saat kaiken, mitä tarvitset pienimuotoiseen puunjalostukseen.
- Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja hyvästä laadustaan.
- Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
- Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
- Saat asiakaslehden VASTASAHATTUA – täynnä ideoita ja uutisia!
- Saat tilauksesi nopeasti kotiin ja hyvään hintaan!


Korkealaatuisia ja monipuolisia koneita

Tarjoamme täyden laite- ja lisävarustevalikoiman sekä tarvikkeet pienimuotoiseen puunjalostukseen. Tarjoamme myös useita kursseja ideoiden ja arvokkaan tiedon saamiseksi. Teetpä sitten tukeista mökin, lankuista lautaa tai koristelistoja, LOGOSOLilta löydät laitteet, joilla pääset puunjalostuksessasi askeleen pidemmälle.

Tuotteemme ovat tehokkaita, turvallisia ja tunnettuja korkeasta laadustaan.
LOGOSOLin tuotteet on tarkistettu pienintä yksityiskohtaa myöten, jotta odotuksesi toteutuisivat. Innovatiiviset ratkaisut ja korkea laatu ovat tunnusmerkkejämme. Kaikki laitteemme ovat CE-merkittyjä ja turvallisuutesi on meille tärkeää.

Tuotteitamme voi päivittää ja niillä on korkea arvo vielä käytettyinäkin.
LOGOSOLilta on helppo ostaa. Kerro vain projekteistasi niin autamme sinua löytämään sopivan koneen. LOGOSOLilta hankkimasi kone antaa sinulle myöhemmin paljon valinnan mahdollisuuksia. Kaikki koneemme noudattavat periaatetta, että voit ensin hankkia peruslaitteen, jota sitten voi myöhemmin päivittää tai jatkaa tarpeittesi mukaan. Siten sinulla on aina sopiva kone, tämän hetken vaatimuksiasi ja mahdollisuuksiasi vastaten. Koneilla on myös korkea jälleenmyyntiarvo. Jos haluat vaihtaa jonkin laitteet, voit myydä sen kauttamme tai yksityisesti hyvään hintaan.

Käytämme itse tuotteitamme ja huollamme ne itse.
Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


Takuut turvanasi

Voit olla huoleti asioidessasi markkinoiden johtavan yrityksen kanssa, jolla on pitkä kokemus alasta. Bengt-Olov Byström perusti LOGOSOLin 1989 ja yhtiö on edelleenkin Byströmin perheen omistuksessa Härnösandissa. Olemme myyneet yli 25 000 Solosahaa ja yli 10 000 höylää ja meillä on yli 25 vuoden kokemus markkinajohtajana pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Olemme päivittäin yhteydessä asiakkaisiin, jotka toteuttavat unelmiaan puusta ympäri maailman.

2 vuoden takuu

LOGOSOL antaa 2 vuoden takuun kaikille koneille. Takuu kattaa valmistusvirheet sekä ongelmat, jotka ilmenevät tuotteen normaalikäytössä. Poikkeuksena takuusta ovat kuluvat osat, kuten hihnat, laipat ja ketjut. Käytetyille koneille annetaan 1 vuoden takuu.
Yritämme aina olla reiluja, jos jotakin on päässyt rikkoutumaan. Olemme varmoja, että kaikille on parasta, jos olet jatkossakin tyytyväinen LOGOSOL-koneeseesi.

2 kuukauden avoin kauppa – niin kuin pitääkin

LOGOSOL antaa 2 kuukauden avoimen kaupan kaikille koneille. Voit siis testata, että laite täyttää vaatimuksesi ennen kuin teet lopullisen päätöksesi. Sahaa tai höylää kunnolla, jotta näet, että se toimii niin kuin ajattelit. Emme pelkää saada takaisin laitetta, jossa on vähän sahanpurua. Asiakkaana maksat vain rahdin takaisin. Leikkuuvarusteet, höyläterät ja muut käyttötavarat eivät kuulu avoimen kaupan piiriin. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä niin autamme sinua.

Hintatakuu

Jos löydät saman koneen halvemmalla joltain toiselta ruotsalaiselta toimittajalta, niin annamme saman hinnan laitteelle. Näytä mainos, tarjous tai nettisivu meille. Hintatakuu on voimassa 2 kuukautta tilauspäivästä. LOGOSOL pidättää oikeuden päättää hintatakuun voimassaolosta kussakin tapuksessa erikseen. Ei koske käytettyjä laitteita.

Huolto & tuki

Hoidamme itse koneidemme huollon. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä. Useimmat kysymykset voidaan hoitaa puhelimitse. Voit saada myös apua sähköpostitse.


LOGOSOL-konsepti – lupauksemme sinulle

Tiedämme, että tuotteemme ovat hyviä, ja haluamme sinun olevan loppuikäsi tyytyväinen ostokseesi. Siksi Logosol-konsepti kattaa jokaisen tuotteemme. Se koostuu turvallisesta ostosta, varmoista toimtuksista, rajattomasta asiakastuesta ja henkilökohtaisesta palvelusta.
Kun investoit LOGOSOLiin, voit olla varma, että saat korkealaatuisen tuotteet, joka on suunniteltu juuri tiettyä tarkoitusta varten. Pyrimme rakentamaan laitteita, jotka ovat joustavia ja helposti lisävarusteltavia. Logosol-konspetin etuna on, että voit aloittaa yksinkertaisemmasta laitteesta ja tarpeittesi kasvaessa voit helposti vaihtaa tai päivittää tuotetta, ilman, että menetät alunperin tekemääsi investointia.

Turvapaketti

Turvapaketti antaa sinulle 2 vuoden takuun ja oikeuden palauttaa tuotteen 2 kuukauden sisällä toimituspäivästä, mikäli emme ole onnistuneet täyttämään odotuksiasi.

Toimitukset perille varmasti

Teemme aina parhaamme, että sinä asiakkaanamme saat tavarat nopeasti ja varmasti. Käytämme kuljetuksiin suuria kuljetusfirmoja, joten tiedämme, että toimitukset tulevat aina perille ja ettei matkaan kulu turhaa aikaa.

Rajaton tuki

Rajaton tuki koskien osaamista ja tuotteiden käyttöä.

Henkilökohtainen palvelu

Saat käyttöösi 25 vuoden kokemuksen pienimuotoisen puunjalostuksen alalla. Osaavat teknikot vastaavat kysymyksiin puhelimitse 8-16 kaikkina arkipäivinä.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Puruimurin letku, 100 mm, 6 m

Tuotekoodi: 7000-000-1017
128,00 €

Puruimuri, 4 kW

Tuotekoodi: 7000-000-2060
1 520,00 €

Aloituspaketti PH360 & PH365

Tuotekoodi: TB90-008

Normaali hinta: 1 210,00 €

Kampanjahinta: 1 089,00 €

Etsi varaosia ja leikkuuvarusteita

Sulje
Tuoteryhmät
Sivuja
Näytä hinnat