Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?
CH3 - Multi-Head - höyläkone Osta Kuvia

CH3 - Multi-Head - höyläkone

UUSI HÖYLÄKONE LANSEERATAAN V. 2021!

Logosol esittelee Logosol CH3 Multi-Head -höylä-/listahöyläyskoneen. Tämä monipäinen kone on mukautettu ja optimoitu sahoille. Se on kestävä, helppokäyttöinen ja edullinen, ja olemme vakuuttuneita siitä, että asiakkaamme tulevat arvostamaan sitä suuresti. Koneen valmistus alkaa keväällä 2021. Otamme vastaan alustavia tilauksia jo kesällä 2021. Kuten tavallista, otamme yhteyttä ennen koneen lähetystä.

Aikaisempia höyläkonelinjamme toimittaja on lopettanut tuotantonsa Ruotsissa. Siksi olemme päättäneet suunnitella ja valmistaa omat höylämme laadun, toimituksen ja hyvän asiakaspalvelun varmistamiseksi kaikilla tasoilla. Ensimmäinen oman tuotantomme höyläkone on Logosol CH3.

Register your interest!
Are you interested in purchasing a planer as soon it is launched on your market? Email us at info@logosol.com and write CH3 in the subject line of the email, and we will contact you when the machine is quality-assured, tested and ready to be shipped. You are not placing an order, you are just expressing your interest, but your delivery will be given priority if you register your interest now.

Kuvassa on sen prototyyppi.

LOGOSOL CH3 -Multi-Head -höyläkone

Käyttäjäystävällinen ja tukeva parhaan luokan monipäinen höylä

Logosol CH3 on seuraavan sukupolven höylä, jonka on kehittänyt ja valmistanut Logosol Härnösandissa, Ruotsissa. 25 vuoden kokemukseemme nojautuen, olemme suunnitelleet huippuluokan höylän, joka soveltuu suureen tuottavuuteen. Se soveltuu yhtä hyvin harrastelijoille kuin puusepän- ja rakennusalan yrityksien käyttöön. Vankan, kompaktin ja käyttäjäystävällisen muotoilunsa ansiosta se on erittäin edullinen. Omien listojen valmistaminen on kannattava puunjalostuksen osa-alue useimpien rakennusprojektien yhteydessä. Tämä kone on erittäin helppokäyttöinen ja helppo omistaa.

Maailman helppokäyttöisin höylä-/listahöyläyskone

Kun katsot tätä höylää, ymmärrät heti, kuinka sitä käytetään. Höyläysprosessia seurataan isolta näyttöpaneelilta, ja kannen alla kaikki ominaisuudet ovat helposti käytettävissä, opastavasti sijoitettuja ja merkittyjä. Kutterityökalut ovat nopeasti ja helposti asennettavissa sekä höyläystä että listahöyläystä varten.

Täydellinen tulos kerralla

Kone on valmiiksi viritetty Härnösandin tehtaalla, mikä tarkoittaa, että se on tuotantokäytössä viivytyksettä. Leveys ja paksuus säädetään tukevilla kampilla ja selkeitä asteikkoja noudattaen. Toisin kuin aikaisemmat höylät, sivukuttereiden pystysuora sijainti säädetään tarkasti tehtaalla. Käyttäjä saa täydellisen tuloksen kerralla.

Valittavina on satoja vakioprofiileja ja lisäksi käyttäjän suunnittelemat omat profiilit

Logosolin työkalukatalogissa on satoja erilaisia vakioprofiileja. Käyttäjä voi myös tilata omia profiileja tai jäljentää vanhoja profiileja, mikä voi olla arvokas ominaisuus, esimerkiksi vanhaa taloa remontoitaessa.

Tämä on kone, jonka odotamme kiinnostavan monia asiakkaitamme. Se on edullinen, erittäin helppokäyttöinen, ja se on nopeasti otettavissa tuotantokäyttöön omien listojen ja paneelien valmistamiseen yrityksenne rakennusprojektien yhteydessä.

Tukevat, koneistetut tasolaikat

Olemme korvanneet perinteiset valurautaiset tasolaikat paksuilla, laserleikatulla ja tarkasti koneistetuilla teräslevyllä, jotka on päällystetty ruostumattomiksi. Ne ovat jopa painavampia ja vakaampia kuin edelliset tasolaikat. Lisäksi sekä kutteripäät että sivukuttereiden akselit ovat ruostumattomia, minkä ansiosta höyläkonetta voidaan käyttää lämmittämättömissä tiloissa ja lyhyempiä jaksoja jopa ulkona.

Säädettävä nopeus

Käyttäjä voi valita koneen syöttönopeudeksi 3 m/min tai 6 m/min. Hienompi pinta saadaan hitaammalla nopeudella. Jos pinnan laatu on vähemmän tärkeä seikka, esimerkiksi rakennuspuuta tuotettaessa, kannattaa valita suurempi nopeus.

Tukevat, säädettävät syöttötelat

Syöttötelat ovat halkaisijaltaan 40 mm ja niissä on erityisesti suunnitellut urat voimakasta syöttöä varten ja estämään työkappaleen luistaminen. Puulaji ja työstettävän kappaleen leveys edellyttävät telojen paineen säätämistä sopivaksi. CH3-höyläkoneessa tämä on helpommin tehtävissä kuin aikaisemmissa höyläkonemalleissa, koska nyt säätöpultit ovat hyvin saatavilla.

Erilliset moottorit

Erilliset moottorit kutakin kutteria ja syöttötelaa varten antavat enimmäistehon ja joustavuuden.

Nopea yläkutteri

Yläkutterin suuri pyörimisnopeus tuottaa jopa paremman pinnan kuin aikaisemmat höyläkoneemme.

Sivusuojan nopea säätö

Sivukutterin aita on säädettävissä nopeasti ja tarkasti vivulla.

There are no products matching the selection.

Sulje
Tuoteryhmät
Sivuja
Näytä hinnat