Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

Banner PK fi 20170403 small

Mikä sahayksikkö sopii sinulle parhaiten?

Kaikki Logosol-sahalaitokset toimivat kaikkien sahayksiköidemme kanssa. Valitse joko meidän tehokkaista sähkösahoista tai ketjusaha. Mikäli haluat, voit sahata ja jyrsiä tukit suoraan metsässä ketjusahalla tai käyttää sähkösahayksikköä kotipihalla, samalla Logosol-sahalaitoksella.

Polttomoottoriketjusaha

Polttomoottorisaha tekee työskentelystäsi sähkön saannista riippumattomaksi ja mikäli haluat, voit sahata lautaa keskellä metsää. Kaikki sahat toimitetaan Logosolin 2 vuoden takuulla.

 

Lue lisää polttomoottorisahoistamme

Sähköinen ketjusaha

Sähkösahayksikkö on hiljaisempi, vahvempi ja helppokäyttöisempi, kuin polttomoottorisaha. Se on myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto niille, joilla on sähköä saatavilla työskentelypaikalla. Saatavissa myös automaattisyötöllä.

 

Lue lisää sähkösahoistamme

Hirsijyrsin

Mikäli käytät Logosol-hirsijyrsintä hirsien työstöön, saat ne valmiiksi kolmasosassa siitä ajasta, jonka hirsien jyrsintä käsin veisi.

 

Lue lisää Hirsijyrsimestä

Automaattisyöttö

Sähköinen automaattisyöttö E37 tekee Logosol-sahalaitoksella työskentelystä mukavampaa ja se lisää merkittävästi tuottavuutta. Yhteensopiva Hirsijyrsimen ja kaikkien Logosolin sähköisten ketjusahojen kanssa. Sopii kaikkiin Logosol-sahalaitoksiin.

 

Lue lisää automaattisyötöstä

Banner PK fi 20170403 small

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |