Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

banner Julkampanj 2019 FI webshop smal

Sahalaitos kehittyy

Ensimmäinen sahalaitoksemme esiteltiin 1989 ja Logosol-sahalaitos muodostaa edelleen pohjan tuotevalikoimallemme. Vuosien aikana Logosol-sahalaitos on edennyt kehityksessä monta askelta, mallista 1 malliin 8. Alumiininen rakenne, joka tekee sahalaitoksesta sopivan sekä kiinteään asennukseen että liikuteltavaksi, on edelleen sama. Logosol-sahalaitoksissa on vankka rakenne, äärimmäinen tarkkuus, uudet ominaisuudet ja parannettu rakenne. Ne on helppo pystyttää suoraan sinne, missä tukit ovat. Suurin osa sahureista on sitä mieltä, että paras asia sahalaitoksessa on sen tuottama tyytyväisyyden tunne, kun sahaat itse puutavarasi. Tyytyväisyys työhön ja ylpeys siitä ovat parasta antiamme asiakkaillemme.

F2+ Ketjusahalaitos

F2+ on F2 sahalaitos steroideilla. Tämä sahalaitos on vahvempi ja painavampi ja vastaa niitten asiakkaiden toiveisiin, jotka haluavat todella vankan sahalaitoksen suurempien tukkien sahaukseen. Kaikki tarpeelliset osat tässä sahalaitoksessa on ylimitoitettu, niin että suurempienkaan tukkien paino ei koidu ongelmaksi. Vaikkakin F2+ on isompi ja hieman painavampi kuin F2 sahalaitos, on sitä ehkä vielä helpompi käsitellä.

 

Lue lisää F2+ Ketjusahalaitos

F2 Ketjusahalaitos

Logosol F2 ketjusahalaitos on kevytrakenteinen siirreltävä sahalaitos jolla helposti sahaa tukkeja jotka ovat jopa 60cm halkaisijaltaan. Sahalaitos on myöskin niin kevyt, että voit helposti itse nostaa ja siirrellä sitä tarpeen mukaan. Rakenne perustuu metrin pituisista osista, jotka helposti voidaan kuljettaa esimerkiksi auton peräkontissa. Voit siis muutamassa minuutissa asentaa sahalaitoksen kotipihalle, mökille tai vaikka metsään.

 

Lue lisää F2 Ketjusahalaitos

Lisävarusteet

Varusta sahalaitoksesi alkuperäisillä lisävarusteilla, jotka kohtaavat sinun tarpeesi!

 

Lisävarusteisiin

Sahayksiköt

Mikä sahayksikkö sopii sinulle parhaiten? Valitse ketjusaha, vannesaha tai hirsijyrsin.

 

Sahayksiköihin

Ketjut ja laipat

Sahausvarusteet polttomoottorija sähkösahoihin.

 

Lisää ketjuista ja laipoista

B1001 Tukkivannesaha

B1001 is the largest of Logosol´s Band Sawmills. The model is Swedish made and offers a revolutionary design. Logs up to 1000mm diameter can be processed on this sawmill. A unique height adjustment of the sawhead enables you to cut with precision every time.

 

Lue lisää Logosol B1001

B751 Tukkivannesaha

Logosol B751 sahan vakio sahauspituus on 4,8 metriä. Sahalaitoksella pärjää myös isompienkin tukkien sahauksessa, jopa 75 cm halkaisijaltaan paksuja. Kiinteän mitta-asteikon avulla voit helposti sahata haluamasi paksuista puutavaraa, helposti ja nopeasti joka kerralla. Saat siis todella tukevan ja erittäin toimintavarman vannesahan joka sahaa parhaiten luokassaan.

 

Lue lisää Logosol B751

Hirsijyrsin LM410

Hirsijyrsin vannesahalaitoksiin on höylä ja jyrsin, joka voi kantata aina 600 x 600 mm palkit. Se on erittäin vakaa ja kulkee samoilla raiteilla kuin esimerkiksi LM40 ja LM Pron sahauspäät. Kutteri on 410 mm leveä, jolla voit työstää suuret hirret rakentaaksesi hirsitaloa.

 

Lue lisää Logosol LM410-hirsijyrsimestä

Lisävarusteet

Varusta sahalaitoksesi alkuperäisillä lisävarusteilla, jotka kohtaavat sinun tarpeesi!

 

Lisävarusteisiin

Vanneteroittimet

Automaattinen teroituskone, joka antaa terillesi  vaadittavan terävyyden.

 

Vanneteroituskoneisiin

Vannesahanterät

Ei väliä, minkä vannesahan omistat, löydät oikeat terät Logosolilta.

 

Vannesahanteriin
Kanttauskone

Logosol C210

Kanttikoneella voit lisätä tuottavuutta merkittävästi, omistitpa sitten Logosol- sahalaitoksen, vannesahan tai sirkkelin. Puutavaran käsittelystä tulee tehokkaampaa ja järkevämpää, kun viimeistelet kanttaamattomat lankut erillisellä koneella. Aseta haluttu leveys ja syötä puutavara kanttikoneen läpi. Nopea ja helppo työvaihe.

 

Lue lisää Logosol C210

Banner PK fi 20170403 small

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |