Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

Banner PK fi 20170403 small

Sahalaitos kehittyy

Ensimmäinen sahalaitoksemme esiteltiin 1989 ja Logosol-sahalaitos muodostaa edelleen pohjan tuotevalikoimallemme. Vuosien aikana Logosol-sahalaitos on edennyt kehityksessä monta askelta, mallista 1 malliin 8. Alumiininen rakenne, joka tekee sahalaitoksesta sopivan sekä kiinteään asennukseen että liikuteltavaksi, on edelleen sama. Logosol-sahalaitoksissa on vankka rakenne, äärimmäinen tarkkuus, uudet ominaisuudet ja parannettu rakenne. Ne on helppo pystyttää suoraan sinne, missä tukit ovat. Suurin osa sahureista on sitä mieltä, että paras asia sahalaitoksessa on sen tuottama tyytyväisyyden tunne, kun sahaat itse puutavarasi. Tyytyväisyys työhön ja ylpeys siitä ovat parasta antiamme asiakkaillemme.

Logosol M8

Logosol M8-sahalaitoksella voit tuottaa nopeasti korkealaatuisia lankkuja ja lautoja omista tukeistasi, juuri haluamillasi mitoilla. Mikäli et ole sahannut puutavaraa ennen, on M8 täydellinen valinta sinulle. Pääset nopeasti alkuun ja sahalaitos on erittäin helppokäyttöinen. Ensimmäisenä päivänä saat valmiiksi jo mukavankokoisen pinon lankkua ja lautaa. Sahalaitos on yksinkertainen käyttää ja helppo omistaa.

 

Lue lisää Logosol M8-sahalaitoksesta

Farmer's Sawmill

Farmer's Sawmill on pienempi, kevyempi ja helpommin siirrettävä sahalaitos joka sisältää kaikki toiminnot joita voit tarvita tehdäksesi todella hyvän työn. Rakennelmassa, jossa on näppärä sahakelkka ja 4 metrin sahatuki tekee sahalaitoksesta erittäin joustavan ja helppokäyttöisen.

 

Lue lisää Farmer's Sawmill

Lisävarusteet

Varusta sahalaitoksesi alkuperäisillä lisävarusteilla, jotka kohtaavat sinun tarpeesi!

 

Lisävarusteisiin

Sahayksiköt

Mikä sahayksikkö sopii sinulle parhaiten? Valitse ketjusaha, vannesaha tai hirsijyrsin.

 

Sahayksiköihin

Ketjut ja laipat

Sahausvarusteet polttomoottorija sähkösahoihin.

 

Lisää ketjuista ja laipoista

Vannesahalaitos MN26

LumberMan MN26 on Kanadassa jo paljon myyty malli ja löytyy nyt myös Logosolin pienimpänä vannesahamallina. Sahalaitos on valmistettu samalla tarkalla tekniikalla joilla isommatkin vannesahat sisältäen samat kätevät mitat.

 

Lue lisää Logosol MN26

Vannesahalaitos LM29

LM29 on luotettava ja vakaa tukkivannesahalaitos, joka on helppo ylläpitää. Tasainen muoto tekee tukin ja sahauspaksuuden asettamisen helpoksi. Vaikka sahalaitos voi hoitaa myös erityisen paksut tukit, jopa 72,5 cm, soveltuu se paremmin normaalin havupuun käsittelyyn. Keskikokoiseksi vannesahalaitokseksi LM29 on äärimmäisen vakaa ja sahaaminen on värinätöntä ja tarkkaa.

 

Lue lisää Logosol LM29-vannesahalaitoksesta

Vannesahalaitos LM PRO

Logosol Nordwood LM Pro, tunnettu Pohjois-Amerikassa myös nimellä LumberMate Pro, on täysin uusi sahalaitos, jossa on kaikki ominaisuudet, jotka yleensä löytyvät paljon suuremmista ja kalliimmista vannesahalaitoksista. Se täyttää odotukset ja hoitaa työn hiljaisesti ja tehokkaasti.

 

Lue lisää Logosol LM Pro

Hirsijyrsin LM410

Hirsijyrsin vannesahalaitoksiin on höylä ja jyrsin, joka voi kantata aina 600 x 600 mm palkit. Se on erittäin vakaa ja kulkee samoilla raiteilla kuin esimerkiksi LM40 ja LM Pron sahauspäät. Kutteri on 410 mm leveä, jolla voit työstää suuret hirret rakentaaksesi hirsitaloa.

 

Lue lisää Logosol LM410-hirsijyrsimestä

Lisävarusteet

Varusta sahalaitoksesi alkuperäisillä lisävarusteilla, jotka kohtaavat sinun tarpeesi!

 

Lisävarusteisiin

Vanneteroittimet

Automaattinen teroituskone, joka antaa terillesi  vaadittavan terävyyden.

 

Vanneteroituskoneisiin

Vannesahanterät

Ei väliä, minkä vannesahan omistat, löydät oikeat terät Logosolilta.

 

Vannesahanteriin
Kanttauskone

Logosol C210

Kanttikoneella voit lisätä tuottavuutta merkittävästi, omistitpa sitten Logosol- sahalaitoksen, vannesahan tai sirkkelin. Puutavaran käsittelystä tulee tehokkaampaa ja järkevämpää, kun viimeistelet kanttaamattomat lankut erillisellä koneella. Aseta haluttu leveys ja syötä puutavara kanttikoneen läpi. Nopea ja helppo työvaihe.

 

Lue lisää Logosol C210

Banner PK fi 20170403 small

Logoram-Finland | Laisniementie 10 | FI 49730 Muurikkala | Puhelin: +358 400 293 341,+358 753 251 103 | Fax: +358 5 345 8209 |