Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

banner Julkampanj 2019 FI webshop smal

Kuvassa oleva tuote saattaa sisältää lisävarusteita.

Tarkkuutta ja vakautta

 

Jokainen pöytäsahan omistava puutöiden harrastaja tietää, että saha ei aina toimi riittävän tarkasti. Yhtä lailla jokainen ammattilaisten sahaamia levyjä joskus ostanut rakentaja osaa antaa arvoa millimetrin tarkalle mitoitukselle, suorille reunoille ja tasaisille pinnoille. Ammattilaiset käyttävät paloittelusahoja, jotka maksavat uuden auton verran. Logosolin paloittelusahalla pääset täsmälleen samaan tulokseen, mutta huomattavasti edullisemmin kustannuksin.

Yhdistetty runko ja sahauspöytä

Logosolin paloittelusaha on rakennettu pääosin yhdeksi valurautakappaleeksi, joten rakenne on vakaa ja vaimentaa tehokkaasti tärinää. Pyörösahanterän vieressä sijaitseva tarkkuustyöstetty sahauspöytä jatkuu liukupöydän alle, joten kaikki sahaukseen vaikuttavat osat ovat kiinni valurautaisessa pöydässä. Pöytää tukee lujasta teräslevystä valmistettu alarunko.

Karkaistut kuulat karkaistuissa urissa

Raskas ja vakaa liukupöytä liikkuu kuudentoista karkaistun kuulan päällä, joiden läpimitta on 19 mm. Kuulat liikkuvat karkaistuissa teräsurissa, jotka sijaitsevat valurautaan pultatuissa alumiiniprofiileissa. Rakenteen ansiosta liike tapahtuu vakaasti ja uskomattoman pehmeästi, myös pölyisissä olosuhteissa.

Sahanterä ja ohjain

Pyörösahanterän korkeutta ja kulmaa (0–45 astetta) voidaan hienosäätää. Sahanterä toimii tärisemättä laadukkaan 3 kW:n moottorin ja Poly-V-hihnan välityksellä. Maksimikuormituksessa moottori yltää lähelle 6 kW:a. Terästuen suuntaisesti kulkevassa ohjaimessa on hienosäätö leveyden säätämiseksi millimetrin kymmenesosien tarkkuudella. Ohjain voidaan kiinnittää joko normaaliasentoon tai kyljelleen sahattavan kappaleen korkeuden mukaan. Liukupöydän kulmaohjain voidaan asentaa pöydän molemmille puolille, joten käyttäjä voi valita, työntääkö hän työkappaletta ohjaimen kanssa vai sitä vasten. Kaikkia sahauskulmia voidaan luonnollisesti säätää.

Vakiovarusteita ja lisätarvikkeita

Paloittelusaha PS315 toimitetaan käyttövalmiina, ja sen mukana tulee 315 mm:n yleissahanterä, vakaa SUVA-sahanteränsuojus sekä jatkopöytä työntöpöydälle ja poistopöydälle. Sahanterän alla on liitäntä lastuimurille, ja myös teränsuojus voidaan liittää lastuimuriin. Lisätarvikkeena on saatavana lisäjatkopöytiä liukupöydälle, kiinnityslaitteita sekä sahanteriä erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Pienikokoinen ammattikone!

Logosol tarjoaa koneita, jotka vastaavat suorituskyvyltään suuria teollisuuskoneita, mutta ovat kooltaan pienempiä ja hinnaltaan edullisempia. Logosolin paloittelusaha katkaisee yhtä tehokkaasti kuin suuremmat ammattikoneet, mutta ei sovellu yhtä hyvin laajamittaiseen, suuria kappaleita käsittelevään tuotantoon. Näin ollen Logosolin paloittelusaha on oikea kone pienempiin puutavaraliikkeisiin, joissa puuta työstetään pienemmässä mittakaavassa ja erittäin tiukkojen laatuvaatimuksien mukaan.

 

 

 


 

Tekniset tiedot

 

Sahauskorkeus: 0–104 mm
Karan Ø: 30 mm
Sahanterän Ø: 315 mm
Kierrosnopeus: 4400 rpm
Sahanterän kallistus: 0–45 astetta
Moottori: 3-vaiheinen, 3 kW (4 hv)  

Mitat

Sahanterän ja ohjaimen välinen etäisyys: 800 mm tai 400 mm
Liukupöydän pituus: 1250 mm
Liukupöydän leveys: 350 mm
Katkaisupituus: 1235 mm
Pöydän pituus: 900 mm
Pöydän leveys: 750 mm
Pöydän korkeus: 850 mm
Liukupöydän jatko: 500 x 350 mm
Pöydän jatko: 500 x 150 mm
Paino: 295 kg

neutral

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen asiakaspalvelu on meille itsestäänselvyys.

neutral

Pitkä kokemus

Yli 20 vuoden kokemus markkinoiden johtavana pienimuotoisten puuntyöstökoneiden valmistajana.

neutral

Elinikäinen tuki

Rajoittamaton puhelintuki käyttö- ja tuotetietoasioissa.

neutral

Nopeat toimitukset

Erittäin nopea toimitusaika varaosille ja lisävarusteille.

neutral

Turvallisuus

Logosol-turvallisuuspaketilla saat laitteelle 2 vuoden takuun. Lisäksi saat 60 pv:n palautusoikeuden, ellei laite vastaa odotuksiasi.

Tialusnumero
Tuote
Hinta (Ilman veroa)
7101-000-0105
Paloittelusaha PS315, sis. SUVA-suojan
3 600,00 €
Shipping not included. All prices are excl. VAT. Näytä hinnat verolla

Banner PK fi 20170403 small

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |