Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

Banner PK fi 20170403 small

Kuvassa oleva tuote saattaa sisältää lisävarusteita.

Oiko- ja tasohöylä H410

 

Oiko- ja tasohöylä on puusepänliikkeen perustyökalu. Puutavaran oiko- tai tasohöyläys luo perustan seuraaville työvaiheille. Mitä parempi höylä, sitä paremmat tulokset – tähän koneeseen kannattaa tutustua.

 

Logosolin oiko- ja tasohöylä on rakenteeltaan samanlainen kuin ammattilaisten käyttämät, usein monta kertaa kalliimmat koneet. Siinä on tarkkuustyöstetyt valurautaiset konepöydät, tukeva sivuohjain ja kaksi moottoria. H410 on tehokas kone kovimmankin puulajin höyläykseen.

Tarkkuutta ja kompaktiutta

Oikohöyläyspöytä on helppo säätää vivun avulla sopivalle lastuamissyvyydelle 0–10 mm:iin. Poistopuolen oikopöydässä on mikrosäätö. Pöydän kokonaisleveys on 310 mm, joten siinä voidaan käsitellä paksua puutavaraa sekä pysty- että vaakakantilta. Sivuohjain on erittäin vakaa, ja sen kallistusta voidaan säätää 0–45 astetta. Koska konetta ei tarvitse muuttaa oiko- ja tasohöyläyksen välillä, asetukset pysyvät varmasti muuttumattomina. Muissa tasohöylissä on tehtävä muutoksia oiko- ja tasohöyläyksen välillä. H410-oiko/tasohöylässä höyläyspöytää tai poistoyksikköä ei tarvitse kääntää pois tai irrottaa. Voit jatkaa oikohöyläyksestä tasohöyläykseen heti sammuttamatta edes moottoria välillä. Tämä säästää luonnollisesti paljon aikaa, ja samalla työn tekeminen sujuu tarkasti ja tehokkaasti.

Vakaa tasohöylä

Oikohöyläpöydän alapuolella olevalla tasohöylällä voidaan käsitellä 410x260 mm:n kokoisia työkappaleita. Syöttö tapahtuu kahdella rullalla, joista toinen on uritettua terästä, toinen kumia. Pienissä koneissa on yleensä vain yksi moottori, joka käyttää sekä teriä että syöttöä. Se on halpa ratkaisu, joka toimii usein ihan hyvin. Tehokkuuden, luotettavuuden ja monipuolisuuden vuoksi H410:ssä on kuitenkin suurien koneiden tapaan erilliset moottorit terille ja syötölle. H410:n vakiokokoonpanossa syöttönopeus on 5 metriä minuutissa. Lisävarusteena on saatavana portaattomasti säädettävä syöttö, jonka nopeus on 2–12 metriä minuutissa.

Luotettava Logosol-oiko/tasohöylä

Valurautaisen rakenteen ansiosta höylä on erittäin vakaa, kestävä ja tarkka. Vankkuus tuo myös turvallisuutta. Massiivinen ja tarkasti toimiva kone vähentää tärinää ja työkappaleiden äkkiliikkeiden vaaraa.

Pienikokoinen ammattikone

H410-oiko/tasohöylä on vaativan harrastekäyttäjän unelmakone, mutta se on itse asiassa mitoitettu pieniin ammattiliikkeisiin. Siellä se pääsee todella oikeuksiinsa. Se soveltuu loistavasti esimerkiksi kaappeja valmistavaan yritykseen, jossa tehdään useita erikoisosia monista puulajeista. Tehokas syöttö, luotettavuus ja oiko- ja tasohöyläyksen vaihdon mahdollistama tuotantonopeus tekevät Logosol H410:n hankinnasta kannattavan ja pitkäikäisen sijoituksen.

 


 

Tekniset tiedot

 

Oikohöyläleveys: 310 mm
Oikopöydän leveys: 1400 mm
Oikohöyläyssyvyys: 0–10 mm
Ohjaimen mitat: 152 x 1100 mm
Tasohöyläleveys: 410 mm
Tasohöyläpöydän pituus: 630 mm
Työkappaleen maks.paksuus tasohöyläyksessä: maks. 260 mm
Maks.höyläyssyvyys: maks. 4 mm
Kutterin Ø: 72 mm 
Kutterimoottori: 3 kW (4 HP) 
Syöttöpyörät Ø: 32 mm
Syöttönopeus: 5 m/min
Syöttömoottori: 0,18 kW (0,25 HP)
Säädettävä nopeus (lisävaruste): 2–12 m/min
Moottori, säädettävä syöttö: 0,37 kW (0,5 HP)
Paino: 245 kg (540 lb)

 

 

 

neutral

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen asiakaspalvelu on meille itsestäänselvyys.

neutral

Pitkä kokemus

Yli 20 vuoden kokemus markkinoiden johtavana pienimuotoisten puuntyöstökoneiden valmistajana.

neutral

Elinikäinen tuki

Rajoittamaton puhelintuki käyttö- ja tuotetietoasioissa.

neutral

Nopeat toimitukset

Erittäin nopea toimitusaika varaosille ja lisävarusteille.

neutral

Turvallisuus

Logosol-turvallisuuspaketilla saat laitteelle 2 vuoden takuun. Lisäksi saat 60 pv:n palautusoikeuden, ellei laite vastaa odotuksiasi.

Tialusnumero
Tuote
Hinta (Ilman veroa)
7102-000-0205
Oiko- ja tasohöylä H410
3 390,00 €
Shipping not included. All prices are excl. VAT. Näytä hinnat verolla

Banner PK fi 20170403 small

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |