Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

Banner PK fi 20170403 small

Kuvassa oleva tuote saattaa sisältää lisävarusteita.

Multihöylä MH410

 

Logosolin multihöylä on sekä oiko- ja tasohöylä että jyrsin samassa laitteessa. Sen lisäksi voit käyttää sitä pystyjyrsimenä varustettuna syöttöyksiköllä. Vapauta luovuutesi – mahdollisuudet ovat loputtomat!

Ei erillisiä asetuksia oiko- ja tasohöyläämisen ja jyrsimisen välillä

Ensinnäkin sinulla on täydellinen oiko- ja tasohöylä, mutta se on myös varustettu sivuleikkureilla. Rakenne on täysin ainutlaatuinen, saat höylättyä leveyden ja paksuuden yhdellä ainoalla toiminnolla. Sivukuttereilla voit myös muotoilla puutavaraa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit esimerkiksi tehdä pontit ja urat lattialautoihin.

 

Kun käytät laitetta jyrsimenä, syöttämällä aihion kahteen kertaan laitteen läpi saat neljän sivun työstetyn puun. Vertaa tätä standardiin oiko- ja tasohöylään tai pystyjyrsimeen jossa sinun täytyy työstää puu vähintään neljä kertaa.

 

Työskentelypöytä on leveä, joten voit käyttää sivukuttereita lähinnä olevaa osaa jyrsintään ja muuta pöydän aluetta höyläämiseen. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää laitetta yhdellä kertaa kaikkeen ilman erillisiä asetusten vaihtoja. Tämä on ainutlaatuinen yhdistelmä, joka tarjoaa kaikki mahdollisuudet!

Luonnollinen valinta pienille puusepänverstaille

Tehokkuus ja tarkkuus nostavat kapasiteettia reilusti vertailtaessa perinteisiä oiko-/tasohöylä- tai jyrsinkoneita. Syy tähän on ainutlaatuinen työstömahdollisuus: Ensimmäisellä kerralla aihio käsitellään kahdelta sivulta yhdellä kertaa, jonka jälkeen toisella työstökerralla voit höylätä ja jyrsiä jäljellä olevat sivut. Tämä on suuri apu niille, kun teet puukomponentteja.

Et myöskään tarvitse paljon lattiatilaa, kun sinulla on kohtuulliseen hintaan hankittu tehokas ja monikäyttöinen laite yhdessä koneessa. Näistä syistä Multihöylä MH410 on luonnollinen valinta, kun tarvitset tehokkuutta, tarkkuutta ja tuottavuutta.

Joustavaa höyläystä

Höylän vaakakutterissa on vakiona kaksi terää, mutta voit varustaa sen myös yhteensä neljällä terällä. Voit siis lisätä kaksi terää lisää, kun haluat höylätä erityisen sileää pintaa. Normaalisti näitä kahta ylimääräistä terän kiinnityskohtaa on käytetty jyrsinterille. Vaikka enimmäiskorkeus suoralle terälle on 2 mm, on sillä mahdollista tehdä useita erilaisia muotoja horisontaalileikkauksiin. Palaterillä korkeus on jopa 10 mm.

Luotettava syöttölaite

Vakiona kone on varustettu kahdella uritetulla teräsrullalla syötön puolella ja kumirullalla ulossyötön puolella. Jos tarve vaatii, voidaan kone varustaa myös pelkästään kumirullilla. Erillinen moottori pyörittää syöttörullia vahvan ketjuvaihteiston myötä, joka tarjoaa erittäin luotettavan syötön. Lisävarusteena on saatavana myös portaattomasti säädettävä syöttö.

Luotettava syöttölaite

Laadukkuus takaa turvallisuuden ja tarkkuuden.

Koko laite on rakennettu tukevan valurautapöydän ympärille, joka takaa parhaan mahdollisen vakauden ja kestävyyden. Koneen yksinkertainen mutta vankka muotoilu tekee siitä turvallisen ja helpon valvoa, ja voit turvallisin mielin käyttää sitä.

 

 


 

Tekniset tiedot

Oikohöyläys

Oikohöyläleveys: 310 mm
Oikopöydän leveys: 1400 mm
Oikohöyläyssyvyys:  0–10 mm
Ohjaimen mitat: 152 x 1100 mm

Tasohöyläys

Tasohöyläleveys: 410 mm
Tasohöyläpöydän pituus: 630 mm
Tasohöyläysleveys:  maks. 410 mm
Työkappaleen maks. paksuus: maks. 260 mm
höyläyssyvyys: maks. 4 mm

Kutterit

Kutterin läpimitta: 72 mm 
Kierrosluku: 6000 rpm 
Kutterimoottori: 3 kW (4 hp)

Syöttö

Syöttörullan läpimitta: 32 mm
Syöttönopeus: 5 m/min
Moottori: 0,18 kW (0,25 hp)
Säädettävä syöttö (lisävaruste): 2–12 m/min
Moottori (säädettävä syöttö): 0,37 kW (0,5 hp)

Paino ja sähköjärjestelmä

Paino: 245 kg
Sähköjärjestelmä: 3-vaihe 400V 50 Hz
Lämpörele: Joka moottorissa

neutral

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen asiakaspalvelu on meille itsestäänselvyys.

neutral

Pitkä kokemus

Yli 20 vuoden kokemus markkinoiden johtavana pienimuotoisten puuntyöstökoneiden valmistajana.

neutral

Elinikäinen tuki

Rajoittamaton puhelintuki käyttö- ja tuotetietoasioissa.

neutral

Nopeat toimitukset

Erittäin nopea toimitusaika varaosille ja lisävarusteille.

neutral

Turvallisuus

Logosol-turvallisuuspaketilla saat laitteelle 2 vuoden takuun. Lisäksi saat 60 pv:n palautusoikeuden, ellei laite vastaa odotuksiasi.

Tialusnumero
Tuote
Hinta (Ilman veroa)
7103-000-0305
Multihöylä MH410
4 700,00 €
7103-000-0325
Multihöylä MH410, portaaton syöttö 2-12 m/min
5 140,00 €
Shipping not included. All prices are excl. VAT. Näytä hinnat verolla

Banner PK fi 20170403 small

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |