Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

banner Julkampanj 2019 FI webshop smal

Ammattimaiset puusepänkoneet

Logosolilta löydät kaiken, mitä tarvitset tuottaaksesi höylättyä tai jyrsittyä puutavaraa, aina pystyssä olevasta puusta alkaen. Tässä tulee seuraava vaihe prosessissa – koneet, joita tarvitset puusepänverstaassasi. Ne ovat koneita, jotka kantavat Logosolin merkkiä viimeisimpään yksityiskohtaan asti: Ammattimaisia koneita pienessä koossa ja oikeaan hintaan. Tarjoukseen sisältyy Logosolin reilut takuut ja elinikäinen käyttäjätuki.

Paloittelusaha PS315

Logosolin paloittelusaha on rakennettu pääosin yhdestä ainoasta valuraudan kappaleesta, joka tuo koneelle erinomaisen vakauden ja vähentää värinää. Tarkkuusprosessoitu sahapöytä pyörösahanterän vieressä, kulkee alas liukupöydälle, joka tarkoittaa että jokainen sahaamiseen liittyvä osa on yhteydessä valurautaiseen pöytään. Pöytä on tuettu vankalla teräslevyllä rungon alapuolelta.

 

Lue lisää Logosol PS315:sta

Pystyjyrsin MF30

Täysverinen Logosolin monitoimijyrsin on ainutlaatuinen kone puutavaraliikkeisiin. Se on avuksi monissa tehtävissä, niin pituus- ja poikkisuuntaisissa sormiliitoksissa kuin ikkunoiden ja monimutkaisten huonekaluosien valmistuksessakin. Monitoimijyrsin MF30 on tehokas pystyjyrsin vastejyrsintään, pääty- ja sivujyrsintään kelkassa, kaarijyrsintään sekä jyrsintään koordinaattipöydällä.

 

Lue lisää Logosol MF30:sta

Puusepänkoneiden lisävarusteet

Laaja valikoima lisävarusteita sisältää työkaluja työsi helpottamiseksi. Valitse lisävarusteista ja koneista juuri sinulle sopivat tuotteet. Jatkokset, puruimurit, teräsarjat ovat vain muutama esimerkki käytännöllisistä lisävarusteistamme.

 

Lue lisää puusepänkoneiden lisävarusteista

Banner PK fi 20170403 small

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |