Suomi Suomi  |  
Suomi
Loading...

Banner PK fi 20170403 small

Oiko- ja tasohöylät & Puusepänkoneet

Logosolilta löydät kaiken, mitä tarvitset valmistaaksesi höylättyä ja profiloitua puutavaraa, aina kaatamattomasta puusta alkaen. Jokaisessa laudassa on kuvio, joka odottaa vapauttamistaan ja Logosolin höylillä ja puusepänkoneilla voit valmistaa itse rakennusmateriaalisi – helposti. Logosolin höylät ja jyrsimet ovat samanlainen läpimurto puun muotoiluun, kuin Logosol-sahalaitokset olivat sahaamiselle. Uusi teknologia tekee koneista pienempiä, kevyempiä ja sopivia sekä harrastajille että ammattilaisille. Ne ovat koneita, jotka kantavat Logosolin merkkiä viimeisimpään yksityiskohtaan asti: Ammattimaisia koneita pienessä koossa ja oikeaan hintaan. Tarjoukseen sisältyy Logosolin reilut takuut ja elinikäinen käyttäjätuki.

Logosol PH365

Logosolin PH365 avulla voit valmistaa monimutkaisia aihioita yhdellä toiminnolla. Viisikutterihöylä koostuu isommasta neliterähöylästä PH360, joka on varustettu ainutlaatuisella viidennellä kutterilla.

 

Lue lisää Logosol PH365:sta

Logosol PH360

Tehdastehoa siistissä paketissa. Vakaa nelikutterinen oiko-/tasohöylä ammattimaiseen tuotantoon. Tämä täysin uusi kone lunastaa paikkansa puusepän verstaissa, sahapihoilla, talonrakennuksessa sekä tietysti rakennustarvikkeiden tuotannossa. Yksi ja sama laite voi jyrsiä kaiken hienopuusepäntuotteista hirsipalkkeihin loistavin tuloksin.

 

Lue lisää Logosol PH360:sta

Logosol PH260

Ammattilaite, jota voit käyttää jatkuvaan teolliseen tuotantoon. Paneelien ja muotoilujen valmistaminen sahatusta puutavarasta on yksinkertainen ja tuottava tapa parantaa puuta. Logosol PH260 höylää ja jyrsii kerralla kaikki neljä sivua. Voit helposti ja nopeasti tuottaa kaiken mahdollisen standardi- ja uniikkipuutavaran.

 

Lue lisää Logosol PH260:sta

Logosol DH410

Kaksipuoleinen oiko- / tasohöylä, joka höylää puutavaran aina 410 mm leveyteen ja 260 mm korkeuteen. Logosol DH410 on paljon yhteistä PH260-mallin kanssa. Ero on siinä, että DH410 on neljän kutterin sijaan varustettu kahdella kutterilla. Nelisivuhöyläys suoritetaan syöttämällä aihio koneen läpi kahteen kertaan.

 

Lue lisää Logosol DH410:sta

Logosol SH410

Uusi Solohöylä ainutlaatuisin toiminnoin. Logosol on vienyt SH410-mallin myötä sahaamisen ja höyläämisen uudelle tasolle, joka sopii paremmin suurempiinkin projekteihin ja kaiken tyyppiseen laadukkaaseen puusepänverstaan tuotantoon.

 

 Lue lisää Logosol SH410:sta

Logosol MH410

Logosolin multi-höylä on oiko- ja tasohöylä sekä jyrsin samalla kertaa. Lisäksi voit hyödyntää sitä pystyjyrsimenä varustettuna syöttöyksiköllä. Vapauta luovuutesi – mahdollisuudet ovat loputtomat!

 

Lue lisää Logosol MH410:sta

Logosol H410

Oiko- ja tasohöylä on puusepänverstaan perusta. Logosolin koneet on rakennettu samoin, kuin ammattikäyttöön tarkoitetut kalliimmat koneet. Siinä on tarkkuusvalmistettu valurautainen konepöytä, vakaat sivuohjurit ja tuplamoottori. Tästä mallista löydät tehot kovimpienkin puulajien höyläämiseen.

 

Lue lisää Logosol H410:sta

Lisävarusteet

Varusta höyläsi juuri omaan käyttöösi sopivaksi Logosolin alkuperäisillä osilla!

 

Höylien lisävarusteisiin

Hionta-työkalut

Työkalujen teroitusta Tormekin tyyliin uudella Tormek T7 teroituskoneella.

 

Hiontatyökaluihin

Terät

Meillä on laaja valikoima sahanteriä, kutterinteriä ja paljon muita teriä.

 

Terävarusteisiin

Paloittelusaha PS315

Logosolin paloittelusaha on rakennettu pääosin yhdestä ainoasta valuraudan kappaleesta, joka tuo koneelle erinomaisen vakauden ja vähentää värinää. Tarkkuusprosessoitu sahapöytä pyörösahanterän vieressä, kulkee alas liukupöydälle, joka tarkoittaa että jokainen sahaamiseen liittyvä osa on yhteydessä valurautaiseen pöytään. Pöytä on tuettu vankalla teräslevyllä rungon alapuolelta.

 

Lue lisää Logosol PS315:sta

Pystyjyrsin MF30

Täysverinen Logosolin monitoimijyrsin on ainutlaatuinen kone puutavaraliikkeisiin. Se on avuksi monissa tehtävissä, niin pituus- ja poikkisuuntaisissa sormiliitoksissa kuin ikkunoiden ja monimutkaisten huonekaluosien valmistuksessakin. Monitoimijyrsin MF30 on tehokas pystyjyrsin vastejyrsintään, pääty- ja sivujyrsintään kelkassa, kaarijyrsintään sekä jyrsintään koordinaattipöydällä.

 

Lue lisää Logosol MF30:sta

Puusepänkoneiden lisävarusteet

Laaja valikoima lisävarusteita sisältää työkaluja työsi helpottamiseksi. Valitse lisävarusteista ja koneista juuri sinulle sopivat tuotteet. Jatkokset, puruimurit, teräsarjat ovat vain muutama esimerkki käytännöllisistä lisävarusteistamme.

 

Lue lisää puusepänkoneiden lisävarusteista

Banner PK fi 20170403 small

LOGOSOL AB (Pääkonttori) | Fiskaregatan 2 | 871 33 HARNOSAND | Sweden | Puhelin: +358 753 251 103 |